IRC-Galleria

Mun elämä on jälleen kunnossa. Aivan täydellistä. Paitsi, yksi pikku mutta. Eli teknisesti ottaen tämä täydellinen elämä ei ole oikeastaan minun. Mutta silti. O.C:n kakkostuotantokausi. Mitä muuta voi elämältään toivoa? No ehkä sen että se olisi samanlaista. Yritin äsken tehdä jotain asian eteen, lähdin kävelemään ympäri ojoisia, vilkuillen taloa. Ikävä kyllä tunnelma ei oikein tavoittanut Orange Countyn hekumallisuutta. Ensinnäkin oli hieman liikaa lunta (-hieman) ja talot olivat -hmm- lievästi ottaen eri kaliiperia kuin Cohenien ja kumppaneiden palatsi. Mertakaan ei ollut lähellä. Vanaja olisi mutta se ei näkynyt. Hyvä vain, olisi kumminkin ollut jäässä.
Ja toinen juttu, olin lauantaina keikalla, yleisöä noin viisisataa. Ehkä vähän vähemmän kuin jossain Beatlesien comeback-keikalla olisi, mutta enivei. Olin siis lavalla itse. Rapryhmä Holy Family ja laulu pelastushistoriasta. gg.
Something more?
Ainoa mitä enää toivon, on se, että voisi tehdä läksyjä jonkun kanssa. Ja ei, tässä ei ole kyse mistään wannabeparisuhteesta. Heidi, jenni, emmi, kuka tahansa, jolla on myös läksyjä? Call me.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.