IRC-Galleria

myös pöydän alta.Lauantai 10.03.2007 20:42

Taidan olla hieman nössö. Ja sosiaalisesti rajoittunut. Ja liian kiltti. Ja turhautunut. Ja verbaalisesti liian lahjakas. Taidot menee hukkaan roskantonkijaseurassa(ei mitään henkilökohtaista..todellakin). Ja kukaan ei voi ottaa tuota itseensä koska kukaan ei tiedä ketä tarkoitan, mutta silti sanoin suoraan. Olen _niiiin_ ovela. Ärsyttävää kun kaapissa ei ole muuta kuin punaviiniä jota ei voi todellakaan sekoittaa greippimehuun, ja viini on a) vanhoille b) eurooppalaista c)punaviini värjää huulet ja hampaat. Niinpä. Sosiaalinen tyhjiö ei edes yritä täyttyä. Tietenkin helpottaa kun asenne on kepeä. Liikaa sethiä viime viikkojen aikana. Kohta rupean piirtämään sarjakuvia ja rakastamaan kaukaisesti jotain mielenmusertajaa. Se päivä on kyllä niin kaukana edessä päin että meistä kukaan tuskin näkee sitä.
Opettelen sanomaan ei ennenkuin tulee isompia ongelmia. Ja lopetan asiaankuulumattomat teot. JA puhun suoraan, enkä ota paineita jostain asioiden _sanomisesta_. Siis daa, kuka voi pelätä jotain juttelua? ehei, ei kukaan. Okei, melkein aika moni MUTTA tästä eteenpäin minä en kuulu niihin (jos olen ikinä kuulunutkaan) edes sen vertaa että alan KANGERRELLA. Siis yäk, tosi mautonta. Mutta se ei tietenkään tarkoita että tarvitsee kertoa kaikille ihan kaikki. tilanteen mukaan ja mikä tuntuu sopivalta.. sillä hetkellä.

Noh, kaikkea ei tietenkään tarvitse kuunnella. Sitä varten on kaukosäädin.

Ja siitä minä olen kiitollinen.

Jotkut ihmiset ovat kuin hai ja delfiini kuivalla maalla.. Mitäkö eroa niillä on. Hai kuolee heti koska se on kala. Delfiini vähän myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.