IRC-Galleria

MITÄMITÄ?

Ettäkö mitä. No, päivän aiheena.. hmm? O.C. Nyt siis alkoi tämä kauan kaivattu (viikon) neloskausi. Ensinnäkin olin osannut varautua suurinpaan osaan tapahtumista, joten ei olisi kuvitellut tuntuvan tältä mutta löpinät sikseen. Ensinnäkin alusta joku kymmenen minuuttia oli sellaista mitä ei voinut tajuta ennenkuin myöhemmin jolloin se kohta tuli uudestaan. hehe. Koko jakso oli oikeastaan melko epäselkeää, eli siis ei mitään järkeä.

Summer ei taida diggailla enää Sethiä vaan jotain helvetin saimaannorppia ja häkkikanoja. No joo hieno homma, luonto on jees. Mutta mun usko rakkauteen hälveni sillä samalla sekunnilla kun tajusin mitä on käynyt. Ja seth, voi, se on ihan yksin ja rakastan sitä.

JA Ryan, luulis oikeesti helvetti että sillä olisi nyt ees jotain aivosoluja jäljellä päässä mut näemmä tullut osumaa muutama kerta liikaa. Cohenit anto sille talon ja perheen ja toi vaan häippäsee eikä ilmottele itsestään mitään tai ees tuu päivälliselle VAAN siks et joku sen ex-hoito(elämänrakkaus tms.) Marissa vitun Cooper pieraisi kylmän pierun (kuoli). Big Deal!?! No joka tapauksessa toi sen häikäilemätön itsekeskeisyys ja arvostamattomuus ärsyttää. Ja nyt ok se palas takasin ja menee heti mäiskii volchockia. hieno homma, keksi jotain uutta.

Huh, Luken pikkukaksosvelistä on tullut jo könsikkäitä, ne chillaa Kaitlinin kanssa joka on lutkista lutkin. Ja osti superrumat saappaatkin, tai siis, ihan hienot mut öö sopii paremmin Summerin ex-alteregon asuun (miss Vixtenin siis)

No, en silti lopeta O.Cn katselua (koska en ole mikään Ryan ja hylkää heti ensimmäisen vaikeuden tultua) vaan odotan että sen nousee vielä jaloilleen, viimeisinä hetkinä. Sitten poltan kynttilöitä tulipaloon saakka (kopkop)

Aaah, salikset<3 Ossi vois hoidella ton Ismon vähän tyylikkäämmin (jos et ole katsonut jaksoa niin ei tarvitse silti ajatella kaksimielisesti.. tai itseasiassa ;P) Noniin ja se Emma vois hankkia jotain mielialoja, mieluiten katsomatta mallia Lasselta. Ja Salla ei vitttu :D:SD:S:D:DS:F:


"Tuomooooo, Seksilleee"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.