IRC-Galleria

pirskatti.Lauantai 17.03.2007 21:11

joillain meidän tutuilla oli otsikon niminen kissa joskus. aika somaa.


Noniin. NYT vituttttaaa. Koska. mun inspiraatio on jälleen kerran jossain niin syvällä kaivossa kuin voi vaan olla. Ja nyt en ees puhu mistään fikeistä koska niiden kohdalta inspis on ollut jo vähän liian pitkään. Pääsiäislomalla kirjotan vaan hp-fikkejä enkä liiku kotoa senttiäkään. Piste.
Mut nyt on kyse toisista jutuista. JA se että helvetti kun en jaksa ikinä keskittyä MIHINKÄÄN niin kauan et saisin sen tehtyä loppuun asti. Pitäisiköhän mennä jonnekin terapiaan? Kaikki kalifornialaisetkin käy joten miksi en minä? Niinpä.
Ja miksi en osaa piirtää sarjakuvapiirroksia? Tai jotain helvetti IHMISIÄ. Saatana. Osaan piirtää silmälappuja ja vampyyrin suita ja leijonan ruumiita ilman päätä. MIHIN SILLÄ PÖTKITÄÄN? NO EI VITTU MIHINKÄÄN. ARGHARGHARGH.
Hmm, taidan olla kyllästynyt draamaan. Taisiis, eilen oli joo ihan hauskaa mutta olisi kiva kokea jotain konkreettisempaa. Nyrkkejä ja salamoita ja antimateriaa. pyssyjä, luoteja, tulikäsiä? Miekkoja, kilpiä, jousia. Miksen asu Mordorissa? (enkyl oikeesti ees haluis.)

Laitoin henkeni alttiiksi mutten suinkaan siksi että joku harhauttaisi minut elämään siivosti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.