IRC-Galleria

Bespectacled magician is a mutantSunnuntai 01.04.2007 23:35

Mm. Onko kukaan koskaan huomannut että kaikki kunnianhimoiset suunnitelmat koulua koskien eivät aina toteudu?
(korjaan kaikki=mitkään, aina=koskaan)

Tämä viikonloppu piti pyhittää lukemiselle, siksi otin perjantainkin vapaata. Mutta kuinka kävikään? Perjantaina joo siivosin hyvin, siitä voi olla ylpeä, mutta siisti huone ei vie minua Harvardiin. Sitten Anu tuli illalla ja 'katsoimme' elokuvaa. Noh, lauantaina, heräsin aikaisin, kyllä. Menin työskentelemään markkinoille ja tulin kotiin ja kaskas, nukahdin SweetValleyHighin pariin ja heräsin aika myöhään. Sitten piti chillata ja olikin jo ilta, jolloin piti käydä kirjastossa. Piti pelkästään kävellä kirjastoon mutta sitten olin typerä ja soitin anulle ja iltahan siinä venähti noin kolmeen. Mutta oli ihan kivaa. ja ekstremeä.

Tänään heräsin Kahdeksalta ja kiisin kirkkoon. Se oli täynnä kuorolaisia (vou?) ja minun piti tarjoilla kahvia. Tosin vapaaehtoisella kahvimaksulla saatiin kokoon 185 euroa. Ei paha. Mutta sitten tulin kotiin ja söin kalaa ja riisiä ja menin ruokalevolle ja heräsin noin äsken.

Jäipä sitten geeniristeytykset lukematta. SuperheroSpidermankappalepåengelska(ruotsi melkein yhtä hyvä kuin gallerian) tässä edessä mutta eipä se itsestään päähän imeydy. Nyt voisi lukea mutta kappaskappas Nia soitti (muka jotain koulujuttuja meijalle, halusi vaan erottaa mut lukemisen innosta ja houkutteli pahoille teille(abc:lle)) ja siinä meni sitten sekin mahdollisuus saada kymppejä.

mm. vaihdoin biisit mp3soittimeen ja kuuloke on hajoamassa. Olen nukkunut viikonlopun aikana kiintiön täyteen kesään asti jea.


Haluun sirkukseen!!!11

Spiderman: A teenager in tights

Rule 1 for superheroes: choose a macho-sounding name that will intimidate criminals. Captain Power(Oats), Mr Invincible, Thunderman are all names that fit the bill. Whoever heard of a superhero called Tim?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.