IRC-Galleria

bonne journée des femmesTorstai 09.03.2006 00:04

Siis hyvää naistenpäivää kaikki naikkoset ja jokainen joka ei ole toivottanut minulle hyvää naistenpäivää/antanut kukkia/tai jotain vastaavaa syökööt kenkänsä elävältä. Eli suurinpiirtein kaikki paitsi kaksi. Tässä sen taas näkee että sorretaan ihan olan takaa. Kukaan ei arvosta paitsi muut jos nekään.

Lisäksi vihaan liisa alasta, se akka antoi mulle sanakokeesta 6½:n vaikka mulla oli ehkä kaksi virhettä jos sitäkään. KUUSPUOLEN. LUIN YHTEEN HELVETIN SANAKOKEESEEN VARMAAN VIISI PÄIVÄÄ MUT EI NIIN EI. se on tasan sen vika jos mun vitonen ei nouse seiskaan, ei mun.
Ja sit ne helvetin puhekokeet, miten se kuvittelee et mä pystyn kymmenen minuutin varotusajalla puhuu jollekkin meksikolaiselle yhteiskuntapolitiikasta ranskaks vartin? Ainiin, ja ilman apua tietenkin. En todellakaan pysty. Ja pieni kielimuuri voi tulla sen vastapuolen kanssa joka puhuu ranskaa ja espanjaa. ja mä puhun suomea, ruotsia ja englantia. Osaisin varmaan saksaksikin uskottavemmin puhua tollasta. No perjantaina se ilo sitten urkenee, viimeistään tiistaina.

Merci beaucoup, je mesure 168,5 centimétres

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.