IRC-Galleria

äh. terveydenhoitaja sanoi ettei musta voi tulla lentäjää. Eli se siitä.

MUTTA AAGH. TEKISI MIELI VAAN HUUUUTAAAA. VAIKKA KAIKKI MELKEIN OLI TIEDOSSA, MUT LUOJA JOO KUN SEN NÄKEE ITSE. UGH 'joo tossa on kuva niagarasta, aika jees' 'omg nään niagaran ite'. Siis periaatteeessa noin mutta mitä väliä on jollain niagaralla tai ihan millä tahansa muulla kun on käytössä joku SAATANAN LINEAARINEN AIKAKÄSITYS. loppuminen on kamalaa. Silloin kun se ei tarkoita alkua.

And that's the second time we've saved your life tonight, you two-faced bastard.


välillä on KYLLÄ välillä EI. sitten vähän itkua ja naurua kun on niin hankala käsittää. Roskien vieminen ei ehkä loppujen lopuksi ole kovin tärkeää tässä. Leikkasin äsken pitkät vaaleat hiukset pois.
Voikun kaupunki katoaisi nyt jonnekin.

Everything was supposed to be to keep lily potter's son safe. Now you tell me you have been raising him like a pig for slaughter.


Pitkä odotettu aika, kesä. on ohitse. Siitä ei ole jäljellä mitään. Tuskin muistan päivääkään taakse eilisen. muutamia hermovälähdyksiä paikoittain, mutta voiko niistäkään nauttia ilman päiväkirjaa. Pitäisi ehkä säilöä pala sielua nahkakantiseen vihkoon.
Ja nyt, kuulin äänet, avasin ikkunan ja jotain vettä sieltä sataa. Miksei se vesi voi sataa joillekkin janonhätäisille riisitautilapsille vaan MIKSI SEN PITÄÄ HELVETTI TÄNNE SATAA missä sitä on jo liikaakin. Etsikää minulle katto.

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean it is not real?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.