IRC-Galleria

ei auta asuntolainakaanSunnuntai 12.08.2007 00:52

Tänään oli vapaapäivä, piti kuluttaa se kirjaselvittelyihin ja -ostoihin. No, enpäs käyttänytkään vaan otin aurinkoa ja luin pp:tä.
Menin joskus neljältä sisälle, katsoin Disniltä Brandyn ja whiskerssin, katsoin sitten oppaasta että viideltä alkaa elokuva, eikä ollut ees mikään koda 2 tai joku muu typerä VAAN Kim Possible; Päättäjäispainajainen. Olin ekstaasissa, menin suihkuun, masennuin kun muistin etten voi pestä hiuksia kun värjäys oli tulossa. No jokatapauksessa, saavuin olkin nojatuoliin 5 yli 5, maaginen aika jolloin alkoi maaginen ajanjakso.

Se oli ihana tunti. (Kimin hameen alle melkein näkyi, mutta se ei siis ollut tää ihana asia). Elokuva oli hauska, ennennäkemätön ja ennen kaikkea liikuttavan surullisen ja iloisen itkettävä. Voi luoja kun itkin siinä lopussa. Lopputeksteissä olin silmät turvoksissa naama tulvien. Oli sitten sen mukainen olo loppupäivän. Siis on vieläkin. Olisin halunnut katsoa Vannomatta Paris elokuvan mutta muiden aikataulut estävät mun mielihalut.

Nyt on itkun jatkopuute. Ei ole sana mutta ei se mitään. Ikävä kyllä minulla ei ole itkuelokuvia kovinkaan paljon, no, leijonakuningas mutta se vaatisi kyllä aika moista rohkeutta kun ulvoisin Suomen vesikiintiöt tyhjäksi. Jokainen potterikin on luettu tämän viikon aikana ja en jaksa etsiä mitään himoficcejä kun sitten vituttaa niin paljon ettei mikään auta. paitsi kirves.

Tietenkin pitäisi kyllä siivotakin, se ainakin itkettäisi, mutta kuitenkin on nyt kesälomaa vielä, päivä, joten voisi sen paremminkin käyttää. Kuten vaikka kävelemällä ärrälle ja vuokraamalla jonkun elokuvan. Mutta kun rahaakaan ei saisi käyttää, hitto. Seuraava tili tulee 25. päivä ja kuka siihen asti pärjää. Eilen katsoin ja rahaa oli 300 vähemmän kuin luulin. Mitä nyt teen kaiket päivät kun ei voi ostaa. ostaa. ostaa. Voisin muuttaa kirjastoon ja lukea kaikki neiti etsivät, siihen mennessä kun olen valmis saan varmaan jotain eläkettäkin.

mitäs muuta.. kukaan ei soita. no mikäs siinä, hylkiönä on hauska olla.


tämän siitä saa kun aivokirurgi ja raketti-insinööri lisääntyvät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.