IRC-Galleria

brightlight, brilliant.Perjantai 24.03.2006 17:33

On ehkä turhaa koko toimiminen. Aamulla piristyin kovasti koska oli matematiikan kokeenpalautus ja Suurimmat toiveeni oli kuusipuolen paikkeilla ja sain kasimiinuksen. olin ylpeä itsestäni mutta luultavasti ärsyynnyn kun geometria nyt ei olekaan niin yksinkertaista. pitäisi kuluttaa vkl matematiikkaan mutta kun olisi muutakin tekoa. Lisäksi äiti tilasi meille harrypotter & liekehtivä pikari, jali ja suklaatehdas ja madagascarin. jea. ne tulee joskus.
madame alanen antoi läksyä niin paljon että se varmaan luulee että mulla on aikaa viis hoo päivässä väkertää jotain helvetin pronomineja, painottomia ja painollisia ja suoria ja epäsuoria ja objekteja ja kaikkea mistä EN TIEDÄ MITÄÄN. Leticiakaan ei arvosta mun puhetaitoja ja sen kivuus on vähän vähentynyt, tekisi mieli puhaltaa siihen myrkkynuoli, mutta antaa olla kun sillä kerran on niitä parisuhdeongelmia. mitä se niin auliisti vuodattaa. Luultavasti se luottaa siihen ettei kukaan ymmärrä ranskaa kuin pari sanaa joten se voi kertoa vaikka mitä. + ärsyttävä katjaope tunkee nokkansa joka asiaan ja se vois mennä jonnekkin viidennelle luokalle jossa pojat on pahoja ja tytöt haluaa tarroja. Oon kyllä aika varma että se luulee mun olevan kuninkaallisesta perheestä tai jostain kun se ei yleensä komenna minua paljoakaan. Tai sitten se luulee että oon vankikarkuri tai pimeyden velho ja tapan sen koiranpennut akvaarioon hukuttamalla. Niin tai näin. Aina parempi.
Sitten myös ärsyttää helvetillinen loppumaton talvi. Sen on pitänyt sulaa kauan sitten mutta ei, golfvirrasta ei tietoakaan kun pakkaspuhurit puhaltavat ja lunta sataa kuin metsurin päästä. Nyt pitäisi siivota ja pukea ja kaikkea muuta epämukavaa. Voisin luovuttaa vielä kun on aikaa. Minulla on äidinkielen koe maanantaina ja koeviikko alkaa seuraavana perjantailla, matematiikalla. Vaikka tuntuu ettei mitään ole vielä aloitettukaan. Toivon että ilta parantaa pääni ja kurkku kestää kuolemattomana. Käyn ensin jukolassa, lasken ikäni uudelleen ja muutan ajatuksen oikeaan suuntaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.