IRC-Galleria

Viime viikko oli hirveää kärvistelyä ja kofeiinia. päivät kesti puoli kahdeksta (a.m) puoli kymmeneen (p.m), ei siinä mitään, ei vastentahtoista ollut ollenkaan, mutta kun käy koulua niin aikaa ei ole koskaan tarpeeksi. Tänään pitäisi saada väkerrettyä 2 yo-vihkoa, 2 ranskan tenttipakettia, luettua psykaa, ja ensin tosin löydettävä se helvetin psykan kirja. noo, ei ole paha. Noista suoriutuu kuka vaan :). Outoa kyllä joku kummallinen päänsärky ilmestyi äsken, pitäiskö mennä nukkumaan? :)

Viime viikolla kävin katsomassa tilitietoja kun kulutin aikaa ennen töitä, ja mietin että voisin ostaa jotain kivaa. no menin katsomaan siltä varalta etten tuhlaa liikaa. JA ARVATKAAPA`, SIELLÄ OLI 20 EUROA!!! Siellä piti olla joku vähintään satanen ehkä.. pitäisi käydä katsomassa noita tietoja useamminkin. sitten olin että, ääh, palkkapäivä kohta. KOHTA!?!?! 15.10. MElkein kuukausi 20eurolla? joo, miten vaan. tuhlasin kuitenkin vähän ja vuokrasin Brokeback Mountainin, ja siinä ei kyllä mennyt raha hukkaan. Täydellinen, ihana, itkin varmaan puolitoistatuntia putkeen.<333 mutta se vaan oli niin vitun hyvä. ...ja siinä oli vitun kuuma jake gyllenhaal

no joka tapauksessa sain sitten vielä lauantaina käsiini kirjeen töistä jossa sanottiin että ole hyvä saat lomakorvausta 150e tiistaina. hurraa. siksi törsäsin ja ostin Fantastic Four ykkösen<3. viisi euroa, aika rankka.

Sain tänään töistä viinipullon. Aika hienoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.