IRC-Galleria

I like it like thatTiistai 25.09.2007 22:16

Saamattomuutta on nyt liikkeellä niin vitusti. mutta, ei paineita. kaikki sujuu kuitenkin. ja yliopistoon pääsee kuitenkin koska olen älykäs ja YALE ja Harward ja pari muuta vielä rukoilevat minua tulemaan sinne, sillä öö oon <3 "lukuunottamatta paria pientä kauneusvirhettä kuten potkut sisäoppilaitoksesta tai tasokokeen läpäiseminen vasta kahdeksannella kerralla"
Virstapylväät on turhuutta. Kuinka paljon kouluja kävi Paris Hilton? niinpä, tai vaikkapa Mick JAgger? nii. elikkä. Anna Abreukaan ei oo selvittänyt lukiota, jatkosta puhumattakaan. (ok, ei oo kerenny mut silti).
Ja rahaakin voi saada jos lottoaa.. tai sit käy Ismot.

Yksi vaihtoehto olisi myös mennä lukemaan huomiseen ja ylihuomiseen ranskan kokeeseen, että mahdollisesti selviäisi kirjoituksistakin. Jolloin voisi mennä Audrey (onksen nimi audrey) Tautoun paikalle ja parle francais tres bien.

Tai sitten voisi etsiä sen psykologian kirjan jostain käsittämättömästä paikasta, lukea sen. ymmärtää ja ruveta Hannibal LEcteriksi. Valtio maksaa vankilan. jeah.

Tai sitten voisi osallistua MPK:n koluttajakurssille mihin tuli kutsu tänään ja ampua jokaisen joka yrittää evätä pääsyn kouluun tai töihin tai Miamiin ykkösluokassa.

Tai sitten voisi mennä katsomaan Disneytä Saliksia odotellessa ja murehtia noista sitten kun niiden aika on, eli esim huomenna. pikkujuttu. äh anu soitti.

Miks pitää olla suosittu silloin kun on tukka paskanen, kakkahätä ja läksyt kesken?

AINIIIN!! Miks vitussa kirjoista tehdään leffoja/tv-sarjoja? paitsi tietty TSH ja kaikki hyvät leffat jotka oon nähnyt enkä tienny että ne perustuu kirjoihin. MUTTA MIKS GOSSIPISTA OIKEESTI VOI LUOJA. odotin sitä kyllä eka hhirveesti mutta käväsimpä youtubessa katsomassa jaksoja.
Serena: kirjassa-maailman kaunein tyttö ikinä, näyttää hyvältä miten päin tahansa ja vaalee tukka. Sarjassa-näyttää juonteikkaalta 35-v ämmältä, jolla on harmaa tukka. gg, hyvä valinta
Jenny: kirjassa- kiharatukkainen DD-kupilla. Sarjassa-suora tukka ja joku A
Nate-Kirjassa: kuumishottis24/7pilvessäpoika Sarjassa: sarjakuvahahmo, apaut. välillä ok

Blair oli ihana sentään<3


Destruction leads to a very rough road
But it also breeds creation
And earthquakes are to a girlÂ’s guitar
TheyÂ’re just another good vibration
And tidal waves couldnÂ’t save the world
From Californication
Pay your surgeon very well
To break the spell of aging
Sicker than the rest
There is no test
But this is what youÂ’re craving

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.