IRC-Galleria

Matkalaukullinen hallusinogeenejä.Lauantai 13.10.2007 22:16

Huoh.

Ostin tänään kaksi elokuvaa, toinen on sellainen että itkettää (ja oppii ranskaa) ja toinen on sellainen että voi kuolaa ja kummastella ja olla aktiivinen. Eli siis Pont-Neufin rakastavaiset ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.

Sain eilen rahaa ja menetin ja sitten lainasin ja menetin tänään. Alan ismoilemaan. Hmm, no sillä on nyt kaikki hyvin paitsi että se PIHTAA. Tanja kauheesti heruttaa mut ismo on vaan et ' Emmä pysty, tää ei oo oikein'. Voi luoja, kato ittees. Kato tanjaa ja mieti sit uusiks.

Syysloma, HURRAA. Taas kilometrin mittainen lista mitä aikoo tehdä ja en varmaan tee mitään. Paitsi niitä vitun töitä. Ja meen Vegasiin. vou. Ja kohta pitäisi siivota vähän kun Emmi K. ja Heidi H. tulee meille,. Ekaa kertaa. Ja huone on paskainen kuin joku venäjän slummiviemäri. Nojoo, ehkei niitä haittaa. Ja on emmi aikaisemminkin käynyt. Ehkä se on varautunut. Ja heidi on ehkä itsekkin yhtä sottainen kuin minä. Ehkä.. Nojoo, Toivottavasti niillä on litrakaupalla viinaa niin sitten ei ehkä haittaa.

Ja huomenna ekaa kertaa kuuden tunnin päivä tuolla töissä. Yyyy. Kuolen varmaan, heti viiden tunnin jälkeen. Tajutonta. Pitää liimata työkoneen näyttöön joku viissatanen ja katsella sitä sitten siinä niin olisi motivaatiota. Olisi jo joululoma ja rahaa paljon niin vois ottaa äkkilähdön halvalla ja kauas. Tai ihan mihin tahansa missä ei ole talvi. :< Tai vaihtoehtoisesti Damiin kun siellä kun on vähän aikaa niin voi kyllä kuvitella helpostikin että on kesä, tai linnanjuhlat. mitä vaan.

Tarvitsen ikkunavärit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.