IRC-Galleria

HO HO HOMaanantai 24.12.2007 13:47

Muuten, tota otsikkoa ei saa ilmeisesti enää käyttää kun HO tarkottaa jotain naista alentavaa sanaa, mutta ei tarvitse välittää siitä.

Aika rientää ja joululoma kohta ohitse. Ei sentään vielä, vielä on aikaa tehdä kaikki mitä on päättänyt mutta mitä ei kumminkaan tee. Eilen oltiin Nian kanssa Abc:llä ja niinhän se oli että kahden aikoihin alkoi ihmiset olemaan joulumielellä. Ei se mitään, me emme ollut, ainakaan sillä oikealla tavalla. Joulumieliä on kolme: lasten joulumieli, aikuisten stressihermostuskiukkujoulumieli ja kaikkien yhteinen kemiallinen joulumieli. Siitä saa valita, eilen ei kyllä ollut mikään näistä, mutta se varmaan johtuu siitä että Tiiriön kaupoissa ei myydä Poninnahkaisia ruskeita saapikkaita.

Jokatapauksessa, tänään on joulu ja se velvoittaa heräämään aikaisin ja tekemään mitä pyydetään, paitsi jos telkkarista tulee joku 'must.see' ohjelma. Nytkin sieltä tulee lumiukko, katoin sen piisin ja siiihen saa jäädä. Tänään pitää vain muistaa olla riitelemättä, ainoa päivä vuodessa + myös eilinen tosin, ettei lahjoja viedä vaan pois. Tosin jos riitelee parisuhteensa kanssa niin se on ok, kunhan ei menen kovin veriseksi, vaikka punainen onkin ajankohtainen väri.

Mut siis ei muuta kuin pidemmittä puheitta (ihan kohtuullisen) hyvää joulua <:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.