IRC-Galleria

Nokia MissioMaanantai 24.03.2008 21:03

"Jos miehen tarvitsee ostaa hernekeittoa, niin perustaako hän kaupan? Ei, hän menee s-kauppaan ja ostaa hernekeittopurkin."

Tällä vakuuttavalla vertauskuvalla yritin viime yönä selittää Hankasalmen kunnanvirastolle saapuneille Nokia Mission edustajille (ei, Markku Koivisto ei ollut mukana), että jos tarvitsee yhteyttä Jumalaan, niin ei tarvitse perustaa itse uutta kirkkoa. En kyllä tiedä mistä moinen mielenlietsonta, minusta kun on ihan mukavaa, että Koivisto saa nyt rauhassa keskittyä siihen, mitä mieluiten tekee. Onhan se ollut varmasti raastavaa huopaamista suuntaan jos toiseen.

Hernekeittoa! Kuinka ihanan arkista :)

Ja nyt kun yhteiskunnallisista asioista aloitin, niin sille Ikelle voisin laittaa oman kännynumeroni. Tekstailkoon minulle, jos jollekin naiselle tarvii tekstailla. Minun käy niin sitä sääliksi... Minä en juoruaisi lehdille, että Ilkka on yksinäinen ja ihmissuhteissaan harvinaisen kömpelö. Kyllä jokaisen täytyy saada mokata oikein perusteellisesti ilman, että sitä lehdissä repostellaan... "Älä piittaa, jos sä mokaat, ei se välttämättä ole sun syys. Meitä jokaista täällä piirittää monimutkainen typeryys!" Ja sit voi arvata lyyrikkoa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.