IRC-Galleria

Kun on itse tehnyt asiakaspalvelutyötä toista vuosikymmentä, osaa itse olla äärimmäisen ärsyttävä asiakas. Harvoin tarvitsee; teini-iän ohitettuani olen lähes poikkeuksetta saanut hyvää ja kohteliasta palvelua. Tänään kuitenkin kilahdin pankissa pahemman kerran. Pankit uusivat laitteistoaan ja palvelumaksut kallistuvat - vaikka minä raukka yritän vain säästää! Uusi, kalliimpi tapa maksaa laskunsa (!) olisi nyt otettava käyttöön ja ikävä kyllä, mielipiteeni tästä asiasta sai kuulla joku solmiokaulainen kesätyöntekijä.

"Vai on korotus 60 sentistä euroon mielestäsi pikkuraha! Etkö sinä poika osaa prosenttilaskua!? Saat pistää samalla prosentilla minulle palkastasi lohkon, jos se kerran tuntuu pieneltä korotukselta!! Kuinka voi olla, että tätä korttia ei enää myönnetä, jos viikko sitten olisin sen toisesta konttorista saanut? Miksi MINÄ joudun maksamaa palvelujen huononemisesta!?"

No, loppujen lopuksi selvisi, että minä en osannut laskea tuota vaatimaani prosenttilaskua ja tarjoamani korttikin oli jonkun toisen nimissä. Että silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.