IRC-Galleria

* 9.8. Vrock, Salo *Sunnuntai 19.10.2008 23:05

Mukava siirtymätaival. Mikkeli-Salo, lähtö joskus aamuseiskan jälkeen. Mistäs noita enää muistaisi?

Juuri kun olen päässyt sanomaan, että olemmepa tänäänkin ajoissa liikkeellä... jää hyökkäysvaunumme kiinni Visulahden leirintäalueen mutavelliin. Luksusta. Pääsimme noin 30 metriä 350 kilometristä. No, siinä tönitään ja pusketaan ja ollaan voimamiehiä - sillä seurauksella, että auto uppoaa takarenkaistaan yhä enemmän mutaan. (Meille oli sanottu, että tietä pitkin ei pääse, vaan nurmikko olisi ainoa vaihtoehto.)

Yritän tunkea Supermiehen tavoin lankkua takarenkaan alle pitoa tuomaan, mutta yhteisvoimat eivät puisen viritelmän lisäksi riitä liikuttamaan vaunuamme. Paikalliset järjestysihmiset kerääntyvät avuksemme ja muutaman puskun jälkeen möykky saadaan valumaan takaisin alarinteeseen. (Tässä vaiheessa saamme valistusta, Tie on olemassa.)

Niin meni se aika, jonka otimme ennakkoa aamuherätyksen aikaistamisella. Tyypillinen tilanne.

Jossain vaiheessa matkaa saimme puhelun, jossa ilmoitetaan aikataulujen viivästymisestä. Jippu on jäänyt Islantiin jumiin. No, ei meillä asiat niin huonosti olekaan. Ehdimme siis ehkäpä hetkisen levätä jopa Salossa ennen keikkaa.

Pojat ryntäävät (jälleen) kenkäostoksille. (Huom. Jussin kahdeksan euron konverset.) Itse katson toki olympialaisia kisoja.

Onneksi ilmat suosivat Salossa, aurinko paistaa ja lämmin on prkl. Tsekissä kaikki toimii mahtavasti, lavasoundit ovat aivan loistavat. Tilaa on pörrätä vaikka kuinka, vaikka joku kuvaakin vieressä koko ajan naamojamme screenille hahah. Kuvausvirhe.


(...settilista on taas kerran jossain...)


Juu juu. Soitto on mainiota, ja meininki (tyhjästä nurmikosta ja reilusta sadasta katsojasta huolimatta) aivan hyvä. Vireongelmia on selkeästi, uskoisin niiden johtuvan lähinnä öisestä kosteudesta soittimiemme suhteen. Visulahden jäljet olivat lähtemättömät. Harmillista. Tapahtumajärkkäri mainitsee myös Heikin laulujen vireen olleen 'jotain aivan muuta', mutta se paljastui vasta videolta. Haluaisin ehkä nähdäkseni moisen keikkatallenteen. Huh. (Tapahtumajärjestäjän oma viretila on voinut myöskin olla kyseenalainen.)

Ensimmäistä kertaa tuli fiilis, että saisi olla enemmän soitettavaa tälläkin kokoonpanolla. Emme ole ehtineet treenailla tarpeeksi vanhoja tai uusiakaan viisuja, jotta settiä voisi elävöittää tapahtuman mukaan.

Juha pantiin vetämään tuplapituinen 'Vesitorni'-soolo. Haha. Hienosti hoitui.

Meininki päkkärillä oli aivan mainio. Jussi lähti pian keikan jälkeen kotia kohti. Muut päätimme keskittyä Salon iltaan ja yöhön. Siitä ei sen enempää.

(Asioita muistunee enemmän mieleen ajan kanssa, tapahtukoon se myöhemmin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.