IRC-Galleria

Vierailevia taiteilijoita oli tässä sessiossa poikkeuksellisen paljon. Samoin muutakin aikataulusäätelyä. Ohessa perussessioiden jälkeistä virittelyä kommentoituna.

Studio Äänivallilassa äänitettiin bassoavustaja Juho V. Herra lupautui auliisti soittamaan albumillemme (ja samalla äänittämään itseään). 'Pahat kielet' -lauluun kaipasin nimenomaan hänen jämäkkää perusbassosoundiaan. Siitä tulikin täydellinen. Olin lähettänyt mp3:n edellisellä viikolla kuultavaksi. Sieltä oli poimittavissa jonkinlaista baritonikitarapohjaa, mutta bassolinjaa ei ollut. Ohjeistus oli vaihtobasso-henkinen. Juholla oli juttu tiedossa, ja omia hyviä ajatuksia lisänä (baritonin toisto määrätyillä frekvensseillä / tokan intron pieni tärkeä likki).

Pienten maadoitus-digi-surinoiden jälkeen MBoxini kuopattiin ja homma tykitettiin Äänivallilan raidoille. Hyvä niin, saimme väliin rautaa samalla. Basso otettiin sekä linjaan, että mikitetyn Ampeqin kautta. Onneksi. Studio todettu hyväksi, pitää joskus tehdä siellä jotain järkevää.

http://www.aanivallila.fi/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.