IRC-Galleria

* Illan kaunein tyttö *Perjantai 09.02.2007 17:11

Kovastipaljon epäilyksiä aiheuttanut tekstini on vihdoin lopullisesti tuomittu osaksi suomenkielisen populaarimusiikin historiaa. Se miksattiin eilen torstaina. Lopputulos on kuten pitikin: säkeistöt ja introt soivat melko minimalistisina ja suppeasti stereokuvassa. Sen sijaan kertosäe on 70-lukulaisen diskon perinteitä kunnioittava ja soitinnokseltaan laaja.

Samanaikaisesti toki kirjoitetaan "Tuli, kulje kanssani" -tekstiä. Säkeistöissä on vielä paljon epävarmaa, mutta iltaan mennessä selkenee. Sitten lauletaan erilaisia vedoksia. Ihan hieno kai siitä tulee.

Keskiviikkona vihdoin O. oli ehtinyt laulaa hänen osaltaan puuttuvat stemmat "Radio Suomeen", "Deloniin" ja "Tuleen". Erinomaista se. "Radio Suomessa" Olavin taustalaulu soi myös säkeistöjen taustalla. Minä editoin yöhön asti epätarkkoja otoksia.

Niinpä torstaina pystyttiin viimeistelemään illan lopuksi myös em. "Radio Suomi". Ts. lisäämään stemmat ja tamburiini jo miksatun vedoksen päälle. Nyt se on valmis. Leadin soundista imettiin hiukan nuhaa pois. Jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.