IRC-Galleria

* levy on muka valmis *Maanantai 05.03.2007 19:09

Viime viikon keskiviikkona miksasimme loppuun "Kummitusjuttuja", teimme korjaukset "Rakkaus on jättänyt Maan" -lauluun, sekä saimme "Hollywood" -rockkappaleen melkein hyvään kuntoon. Laulusoundi hiukan arvelutti, koska se oli todella outo, mutta monien kuunteluiden jälkeen olin jopa ylpeä siitä, että leadlaulussa on tremolo.

"Kummitusjutut" jäi hiukan levälleen tiistaina, joten se oli hyvä päätellä, samoin "Rakkaus", siinä oli jotain epäjohdonmukaisuuksia. Nyt se on paras.

Torstaina Juppu halusi vielä mennä korjailemaan "Hollywoodia" ja "Kummitusjuttujakin" hiukan. Lisäksi hän tahtoi miksata uudestaan "En tahdo elää toisten elämää" -kappaleen. Hassua kyllä, mutta siihen jouduttiin tekemään yksi aika merkittäväkin muutos. Johtomelodia, joka oli soitettu poikkihuilulla, muistutti liiaksi erästä kotimaisen (alkujaan ruotsalaisen) iskelmämusiikin kulmakiveä, joten se siitä. Poistettiin se, ja nyt sitten ollaan hiukan köyhempiä sovituksen suhteen. Ehkä keksimme vielä masterointiin mennessä tilalle jotain. Tralalaa. Vanha kunnon "voi korjata vielä masteroinnissa".

Biisijärjestystä on visioitu nyt vuoden ajan (valmiin levyn kanssakin tarpeeksi kauan), ja tällä hetkellä pyörittelen kappaleita seuraavanlaisessa järjestyksessä:

1) Rakkaus on jättänyt Maan
2) Hollywood
3) Tuli, kulje kanssani
4) Radio Suomi soi
5) Kosketus
6) Illan kaunein tyttö
7) Kummitusjuttuja
8) Alain Delon
9) Vaeltajasydän
10) En tahdo elää toisten elämää

Varmasti ei ole lopullinen soittolista tämäkään. Biisit ovat kuitenkin nuo. Aika varmaa on se. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.