IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Selaa blogimerkintöjä

Tässä 5 päivän joululomaa vietettäessä on tullut huomattua, että 3.vapaa päivän jälkeen ei oikein enää ole tekemistä kotona. Sarjojen katselu ja koko päivän datailu päivästä toiseen puuduttaa varsin paljon ja mieli koittaisi tehdä jotain mukavaa ja rentouttavaa.

Johtuuko tämä siitä, että kun tekee 8kk 40 tuntisia työviikkoja, niin jo parin päivän poikkeama tuntuu oudolta ja turhalta. Päässäni liikku ajatus siitä etten tienaa rahaa, eli en käytä aikaani hyödyksi, vaikka tätä kirjoittaessani olen nauttinut palkallisesta vapaapäivästä, mutta koska en ole tehnyt mitään kehittävää tämä tunne vainoaa minua.
Seuraava työpäivä on keskiviikkona ja sitä seuraava, no joskus ensi vuoden puolella, kun talvella työtunteja tulee olemaan 15h viikossa, eli kahtena päivänä töitä. Ennen töitä oli armeija, ja jos ei ollut kinkkua, niin sielläkin oli se 40h työviikko ja 2 vapaa päivää, sitä ennen taas sitten lukiossa oli se 20-36h työviikko ja kaksi vapaa päivää.

Koko elämäni rutiini on ollut toisin sanoen 5 päivää "pakko tekemistä" ja 2 vapaata. Kuitenkin vasta kun olen ollut kunnolla töissä jo pidempään ja työt jatkuvat ainakin ensi vuoden elokuulle, niin nyt 5 päivän vapaa tuntuu jotenkin tylsältä ja turhalta kuluttaa yksin itsekseen katsellen leffoja ja dataillen, kun ennen vanhaa se oli loistavaa ajan kulutusta. Syynä voisi olla se kun on töissä asiakaspalvelussa ja on tekemisissä ihmisten kanssa joka päivä ja paljon, näkee tuttuja silloin tällöin, niin tietenkin muutama päivä rauhaa on hienoa, mutta sitten se menee alaspäin.

Onko minusta tullut asiakaspalvelussa toisin sanoen riippuvainen seuran antamasta viihdykkeestä ja tavasta olla miettimittä paljoa ja menemällä lauman mukana, niin paljon, etten osaa arvostaa omaa seuraani edes 3 päivää pidempään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.