IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Alcoholocaust 2009-2010Tiistai 05.01.2010 14:51

Trippi oli tarkasti suunniteltu, mutta silti kukaan meistä ei osannnut odottaa muuta varmasti kuin krapulaa ja kuolemaa. Kuin ihmeen kaupalla uljas nelipyöräinen ratsumme taittoi matkan Porvoosta Turkuun ilman ongelmia. Turussa asetuimme taloksi Omenahotelliin kahteen huoneeseen, jossa odotimme loppuseuruettamme.
Hurja sakkimme koostui uljaista uroista ja parista naisesta: Minä, Jiipee, Jari, Juhis, Jan, Oona ja Senja. Aloittelumme jälkeen menimme viereiseen bar & nightclub Oneen. Tarkoitus oli jäädä vain yksille, mutta Juhis tapasi Nellin ja kun olin Juhiksen wingman, jäin valvomaan ja auttamaan herran suoritusta. Juttelimme Nellin ja tämän kaverin kanssa aina pilkkuun asti, josta lähdimme Nellille. Siellä nukuin vähäsen pienellä patjalla ja heräsin aikaisin kun nuoripari supisi ja kuvitteli ettei kukaan mukamas kuule näitä ihastumisen täyttäneitä keskusteluja miehen ja naisen välillä.
No Juhiksen kanssa lähdimme varsin hyvässsä kunnossa lauantai iltapäivällä takaisin hotellille jossa kohtasimme kauhean näyn. Jari ja Jiipee lähes alasti ja kännissä ja paikka haisi kuolemalta. No suihkuun ja uuteen nousuun. Illalla hotellista Rokkibaariin, mutta siellä oli vain vanhoja lihavia miehiä ja paikka ei näyttänyt kutsuvalta. Jari ja Jiipee jäivät kuitenkin sinne 6h. Loppuseurue sitten suuntasi The Castle irkkupubiin, jossa nautimme yhdet, mutta koska emme nähneet paljoa menoa lähdimme Janin ja Juhiksen kanssa Turun Onnelaan. Ensimmäinen kertani Onnelassa, ja se oli erehdys. Kallista päästä sisään, kalliit juomat ja naiset eivät mitään kovin ihmeellisiä. No lauloimme muutaman biisin karaokessa mm. YMCA, I believe in a thing called love sekä tietenkin rusketusraidat. Onnelan meno alkoi puuduttamaan meitä, joten minä ja Juhis suuntasimme kohti Onea ja jätimme Janin Onnelaa, jossa tämä oli törmännyt tamperelaiseen äijä porukkaan ollut näiden seurassa jatkoilla. Onessa sitte istuskelimme ja nautimme muutaman tuopin. Kolmen maissa teimme lähtöä, mutta tutustuin mukavaan Jonataniin "Joe", puoliksi meksikolainen ja puoliksi espanjalainen. Puhuimme ja joimme, ja illan kruunasi kun hain tiskiltä tuopin ja kaunis baarimikko Jade, jota oli tullut kateltua illan aikana antoi vaihtorahan mukana kysymättäni, pikku lapulla tämän numeron. Kuin elokuvista konsanaan. No jatkoille menin Joen luo, joka asui melkein vieressä ja joimme tequilaa ja rommia, puhuimme vain Espanjaa, ja Jadekin tuli käymään. Parvekkeella Jaden kanssa tapahtui huulten kosketus hetken aikaa, sekä varmaankin myös keskustelua. Jade lähti joskus aamuyöllä ja sitten joimme ja puhuimme kuin vanhat tutut konsanaan. Jaden suudelman jälkeen en muista asiota, mutta kun heräsin aamulla klo10 hotellista Jiipeen ja Jarin välistä aivan kännissä, oletan että viinaa kului. Laskuhumala tuli sitten päivällä kun haimme pizzaa ja odottelimme Saabissa, että Jarin fiatti lähtisi käyntiin. No lopulta pääsimme matkaan. Matkalla Turusta Helsinkiin sitten sammuin takapenkille ja heräsin ja kärsin krapulan. Helsingissä tasottavaa ja suuntaa Töölöön tyttöjen kämpille, jossa oli Sinin läksiäiset. Siellä oli vanhoja tuttuja ja syntyi muutamia keskusteluja. Keskiyönmaissa otimme tyttöjen sekä 2x Ollin ja Samin kanssa suunnan Tavastian lauantaidiskoon, johon hetkeksi tuli muutama mies. Siellä tanssittiin ja törmäsin Sergeihin ja Iirikseen. No diskon jälkeen suuntasimme erittäin tyttöpainoitteisen ryhmän voimin takaisin töölöön läpi super jäätävän yön. Sieltä aamulla porukan hereillässä ei krapula moneen vaikuttanut ja nautimme pitkän brunssin. Iltapäivällä hyppäsimme sitten Idan ja Lauran kanssa Porvoon bussiin ja sitten iski krapula, eikä asiaa auttanut erittäin kuoppainen matka. Kotiin suihkuun ja reissu purkkiin.
Helsinki, Turku, Saab ja 3-päivän ryyppyputki. Hieno reissu ja hieno uusi vuosi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.