IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Uusi paikka ja uusi alkuLauantai 13.08.2011 03:52

Edellisestä merkinnästä on lähes vuosi. Tätäkin kirjoitan varmaankin siksi, että ei vaan nukuta. Pääsin vihdoin ja viimein opiskelemaan, tosin Kouvolaan Kymenlaakson Ammattikorkeakouluun, mutta graafista suunnittelua silti. Tänään sitten ensimmäistä kertaa pienen elämäni aikana pakkasin kamat ja muutin Porvoosta lapsuudenkodistani pois Kouvolaan pikku yksiöön.

Kaikkia kamat on lähes paikoillaan, mitä nyt vaatekasseihin en ole jaksanut vielä koskea, se voi olla huomisen hommia. Fiilis on hyvä ja kämppä näyttää kivalta, vaikka keititön puolelta puuttuu vaikka mitä "normaalia".

Huomenna illalla sitten suunnaksi Mikkeli ja Jurassic Rock ja erityisesti Flogging Molly. Sunnuntaina herätään ties mistä, ties milloin ja ties kenen vierestä kun viikko sitten 14kk jälkeen pääsin taas nauttimaan vapaudesta poikamiehenä. On se vaan kovin mukavaa, varsinkin kun tässä on 10 päivää aikaa ennenkuin koulut alkavat eli lomaa.

Torstaina loppui myös lähes 2,5 vuoden työurani namusetänä Porvoossa ja fiilis oli vaan erittäin hyvä viimeisen päivän jälkeen.
Voisi lähes sanoa, että jätin kaiken vanhan taakse ja aloitan alusta.
Tosin Kouvolassa on onneksi myös Aku ja muut jätkät on junamatkan päässä. :)

La vida es bona si pensas que cera bona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.