IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Pläääh intissä on aikaa.Keskiviikko 30.07.2008 20:51

Veksi on ikävystyttävä ja tylsä mesta. Vaikka on kannettava ja netti, täällä käy aika tylsäksi.
Ei kannata joutua tänne liian pitkäksi aikaa.

Laa Laa intissä on aikaaaaaa.Keskiviikko 30.07.2008 16:20

Oikeasti. Ainakin jos on Veksissä. :D Täällä ei muuta olekkan kuin aikaa.
CoD4 tuli pelattua tänä aamuna läpi ja sitten vaan datailtua.
Eilen katoin Bel Airin pri.nssin jaksoja ja tokan Generation Killin jakson ja
vaan mesettäny kuin humalainen eläin.

Veksissä vain syö, dataa ja hilluu tyhmännäköisissä vermeissä.
Ja koska Nordlandi oli niin säyseällä tuulella kommentteissaan,
päätin käyttää vähiä rahojani ja tilata S10 Varustelekasta.

Tekee hyvää kun saa ostella pitkästä aikaa komean ja tyylikkään kaasunaamarin.
Elämää ei sen enempää.

TJ paljon.Lauantai 19.07.2008 18:33

Nyt on ensimmäiset 2 viikkoa inttiä takana. Eka loma tuntuu hyvältä, erittäin hyvältä. Palvelen siis Kirkonmaan Linnakkeessa, 3.joukkueessa 3.ryhmässä alokkaana. Tupana on Humaljoki. Muut tupalaiseni ovat järkeviä ja mukavia ihmisiä, toisin kuin suurin osa Ino- ja Sydänkyläläisistä.

Intissä emme vielä ole saaneet maihareilla marssia, vaan käytämme lenkkareita. Kaikki tehdään lenkkarin jalassa, paitsi paraati ja sen harjoittelu. Ruoka on hyvää, kun siitä eivät vastaa alokkaat vaan Fazer Amican ravintola-ammattilaiset. Suomen armeija ei kyllä osaa suunnitella kunnolla kamoja, mutta tämä nyt ei ollut mitään uutta.

Mutta tiistaina 6.30 taas Kuusisen satamaan ja muutamaksi päiväksi palvelukseen ja taas lomalle. Ei se hajota muutakuin välillä. Sotku pelastaa.

Terveisiä kuumasta Etelästä.Perjantai 04.07.2008 15:02

Teimme 23.6.-1.7.2008 matkan vaimokkeeni, Lauran, kanssa matkan Catalynuaan. Siellä vietimme suurimman osan ajasta Barcelonassa, mutta kävimme myös Gironassa ja Boïssa. Koko matkamme ajan vallitsi helle ja auringonpaiste. Valitettavasti kun viimeinen päivä koitti, olisimme toivoneet lisää aikaa. Eli seuraavalla kerralla enemmän rahaa ja aikaa.

Lähdimme Helsingistä koneella, joka meni Muncheniin josta jatkoimme koneella Barcelonaan. Barcelonassa asuimme mummini (Josefa) luona, josta oli loistavat kulkuyhteydet kaikkialle. Barcelonassa kävimme usean kerran Ramblasilla, Maremagnumissa, Barcelonetassa sekä kiertelimme siellä täällä. Kiitos setäni (Lluis) ja (Susana) tätini teimme myös Barcelonassa öisen turistikierroksen moottoripyörien selässä nähden paljon ja tyylikkäästi, käytyämme ensin syömässä maittavan aterian meksikolaisessa ravintolassa, El Panchitossa. Barcelonassa myös näimme Espanjan EM-jalkapallo ottelut aina finaalia myöten toisen tätini (Rosa) luona. Heidän kanssaan myös illastimme ja luonastimme useasti. Barcelonasta löysimme suuren määrän upeita liikkeitä, muutamia joita itse en koskaan ollut aikaisemmin nähnyt.

Gironassa kävimme tapaamassa isäni serkkua (Jordi) ja tämän perhettä. Pikkuserkkuni Guillem ja tämän tyttöystävä Silvia, veivät meidät Gironassa 3-4h mittaiselle kierrokselle, jonka Guillem selosti englanniksi Lauralle erittäin taitavasti. Siellä näimme katedraalinen ynm. kivaa. Söimme myös erittäin hyvää italaiaista jäätelöä Madonna jäätelöbaarissa sekä sen jälkeen nautimme kylmistä juomista. Orxata on erinomainen juoma ettäs tiedätte. Maidon näköinen makea mehu. Suosittelen.'

Boïssa, kylässä Pyreneillä n.1h ajomatkan päässä Lleidasta ja 3h päässä Barcelonass, yövyimme tätini (Pepa) vanhan baarin tiloissa, jotka nykyisin ovat osa serkkujeni "kommuunia" (3 serkustani asuvat siis yhden kerrostalon koko alakerrassa ja heillä on yhteinen piha). Kävimme myös katsomassa tätini ja toisen tätini (Carmen) talot siinä vieressä, jonka terassilla nautimme lounasta ja kylmiä drinkkejä. Tätini (Pepa) creppi-ravintolassa söimme maittavia lounaita ja illallisia ja nautimme serkkujeni (Mireilla, Nuria, Lluc, Bell ja Olma), tätieni (Pepa, Carmen) a setäni (Arturo) ja serkkujen seurustelukumppaneiden (Jordi, Maxim, Tete) seurasta. Viimeisenä lauantaina menimme serkkuni (Bell), tämän poikaystävän (Jordi) ja toisen serkkuni tyttöystävän (Tete) kanssa kierrokselle kansallispuistoon, jokilaaksoon, lähdealueelle sekä lähikyliin. Nousimme myös Katalonian kuuluisimman romaanisenkirkon kellotorniin. Sunnuntaina menimme setäni (Arturo), serkkuni (Mireilla) ja näiden perhetuttujen kanssa ratsastamaan tunniksi jokilaaksoon, josta nousimme ylemmäs kansallispuiston padosta menevälle joelle uimaan. Vesi oli kirkasta ja juomakelpoista ja kylmää, mutta uiminen oli erittäin hyvän tuntuista, johtuen helteestä.

Väsynyt mutta takaisin Suomessa.Keskiviikko 02.07.2008 02:02

Barcelonassa oli aivan mahtavaa. Siitä kerron huomenna lisää kun olen pirteämpi.
Mutta tälläistä kaikkea mageeta Barcelonasta löytyi.

Tänään olin kuvaamassa kuin...Torstai 19.06.2008 23:48

...MIES! Assar tuhosi mun jäätelöpallon omalla kielellään ja tiputti sen maahan ja mä viel kädel huitasin sen melkein roskikseen. Assar otti onneksi yhden hyvän kuvan. Tänään myös maalasin päätykolmion ja söin kebabin. Kävimme myös Talkfistin kanssa kuvaamassa Porvoossa.

Les gassomaskos. El fetishe tre pervertido.Keskiviikko 18.06.2008 23:21

I has 23 gassomaskos. Me likes gassomaskos. Me muy pervertido mexicano. Me likes mucho mucho chicas vuabas con gassomaskos brutales. Si si. Soy muy muy muy sicco hombre.
I has new sexy gasmasko. I has Nokia made 1931 M38 gassomasko. Tre sexyyy.

Läheltä piti. :OKeskiviikko 04.06.2008 00:54

Nokia on paska ja paskempi. Nyt se ei pidä ääntä ja vain värisee. Ja sen takia myöhästyin bussista ja junasta, joiden avulla oli tarkoitus mennä Tampereelle Yliopiston valintakokeisiin. Onneksi isä soitti ja ilmoitti, että vie minut Tampereelle. No ehdin ja kiitos siitä isä.

Söimme Subissa 15cm ja sitten menin kokeeseen, tein sen tunnissa. Tuntui suhkot selvältä, pidetään peukkuja. Sitten söin donitsin arskassa ja sitten ostin kuulia nempasta ja sitten faija tuli hakemaan, kun se kävi Orivedellä sillä välin, sitten ajettiin himaan.

Sitten hain postista uudet liivit. Shtorm-2 Urban Reedinä. ^^ Ne on jätte kivat.
Sitten Mun ja LAURAn catalonian matka varmistui. ME menemme YHDESSÄ ilman vanhempia
Barcelonaan 23.6.-1.7. Käydään varmaan yks päivä kans Gironassa.

lyyh.lääjMaanantai 02.06.2008 05:22

Jee. Olen ylioppilas. No tästä on tie vain sossunluukulle.
Barcelonan matka tuli sitten varattua ja mennään Lauralin kanssa sinne 26.6. ja tullaan takaisin 3.7., eli tiedossa on erittäin kiva viikko, kivan ihmisen kaa ja kivassa kaupungissa.

Sitten tuli hommattua uusi lapsi perheeseen. Eli Maruin Hi.capa 4.3, jolla oli ammuttu 200 laukausta. Eli kuin uusi ja hintakin oli vain 70e. Tosiaan käytiin myös pelin jälkeen tänään Micken kaa terassil yhel, mut ne kuspot päätti sitten sulkea jo klo 21. -.-'

Laura oli tosi nätti ylppärimekossaan. Sitten oli kiva kun poijjaat tuli ja kasa muita ihmiisä kävi miun ylppäreis jee jeee. Talkkarilla oli tosi jees grillaa, uida, saunoa ja katsoa elokuvia. Kympin viikonloppu siis.

Sitten tein heräteostoksena huuto.netistä suomalaisen kaasunaamarin mallia M38 (kiinteällä suodattimella varustettu malli.), ja sekin vain 15e. Elämä on halpaa. ^^

Elämäni avartuu.Keskiviikko 28.05.2008 01:43

Ensi kertää valmistan ruokani samassa huoneessa missä koneeni on. Kyllä vain, tänään sain iki ihanan Acer Aspire 7520 tl-60/640gt kannettavan. ^^ Me likes it so much. Keittiössämme on myös tuntematon langaton nettiyhteys. :O Elämä on ihanaa. ^^