IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Pikku hiljaa.Keskiviikko 17.12.2008 00:07

Enää 107 aamua. Kyllä nää pikku hiljaa vähenee nää aamut. Jouluaatto meneekin lentokoneeessa Barcelonaan päin. Sieltä takaisin 2.1. ja sitten loppu tammikuu meneekin sairastuvalla, hieman kinkkua tulee joulun jälkeen. No sitten viikolla 4 taas lomille. :D Kyllä tää tässä menee. Positiivinen asenne ratkaisee.
Aamuja 127 enää, eli ei niin pitkä aika. Lääkintämiehenä on mukava hoitaa palvelustaan.
Kuitenkin pian lomille.

Viikonlopun resepti #153Maanantai 03.11.2008 10:45

Aloita perjantai naamiaisilla, juomina jekkupatteri ja rommikola sekä random boolia. Illan aikana katso kiellettyjä muumijaksoja internetistä ja kuuntele kauhuleffojen teemoja sekä syö mäkkärissä. Sitten laitat naisen ajamaan kotiin siinä klo 2 ja ilta on pulkassa.

Lauantai aloita nimiäisillä Pakilassa, jossa syöt vatsan täyteen. Sieltä lähdet seikkailemaan julkisilla kohti Itäkeskusta, josta seikkailet lisää Roihuvuoreen. Täällä odotat, että hämärä mies tulee hakemaan sinut oikeaan paikkaan. Kun saavut oikeaan paikkaan, aloitat boolilla, sitten hieman tequilaa, sitten rommipatteri, rommikola, boolia ja lisää tequilaa. Ohjelmassa on youtubesta kaikkia hauskoja Hitler pätkiä, kuten Hitler Rapit etc. Myös intti keskustelu kuuluu asiaan. N. klo 23 mennessä olet juonut sen verran tequilaa, että ehdit vain käväistä baarissa ennenkuin lensit ulos. Tätä et tietenkään itse muista, vaan tämän kertoivat muut ihmiset.

Sunnuntaina aamulla heräät ihmeellisen pörröpää stugen vierestä ja ihmettelet mitä vittua eilen tapahtui. Aamun aikana tulee vastauksia. Otat klo 9 Dollyn hereille ja lähdette seikkailemaan Itäkeskukseen, joka oli aivan autio, mutta auki mutta kiinni. Krapulassa, pakkasaamussa Itäkeskus vaikutti siltä, että jostain tulee zombeja. Sitten jumitat pysäkillä tunnin odottaen bussia. Porvoossa lähdet pelaamaan krapulassa ja käyt välillä Shellissä. Kun tulet kotiin ja käyt suihkussa tajuat tämän viikonlopun tärkeimmäin asian. FALLOUT 3! Niimpä suihkun jälkeen kiidät Citymarkettin sunnuntai iltana ja ostat viimeisen Fallout 3 PC:lle mitä sieltä löytyy. Tulet kotiin ja laitat Red Alert 3 varmuuskopion lataamisen "laillisesti" koneellesi, samalla kun asennat falloutin. Avaat falloutin ja olo on kuin lapsella jouluna. Sait juuri aivan mahtavan lelun! Tietenkin Juuri ennen yhdeksää nainen saapuu risteilyltä, syötte juuri tehtyä pullaa, juotte teetä ja ripustat pyykin ja jätät koneen auki ja menet nukkumaan ennen klo 22.

Maanantai aamuna heräät pirteänä ja tietenkin ensiksi menet Galleriaan ja päiväkirja-osioon.

Something new.Torstai 30.10.2008 10:21

Tämä viikko on ollut mielenkiintoinen tähän asti. Postissa on tullut Dräger GM200 ja Garanti Typ 12 kaasunaamarit vuosilta 1939-1940. Lisäksi tuli Domino Tattoossa taas asioitua ja otettua uusi tatuointi vasempaan olkapäähän. Hinta oli sopiva ja aikaa meni sopivasti myös.

Max Payne, Donington, Mombasa ja Domino.Sunnuntai 19.10.2008 02:11

Lomille mars, kävi perjantaina käsky. Eskelisen autossa soi psykedelinen trance ja matka meni nopeasti. Porvoossa ensiki menin Dominoon ja varasin 29. päiväksi tatuointiajan Frankilta. Illala meninmme Lauran kanssa Doningtoniin Akun kanssa katsomaan Coprolithia ja Deathchainia, paikalla bongasin myös Antin, Jiipeen ja Jarin.

Lauantai menikin ennakkoäänestyksessä, mombasaa katsoan ja köllötellen sekä leffassa käytiin Lauran kanssa katsomassa Max Payne. Oli loistava leffa, muutamia asioita ite bongasin peleistä ja kelloa en ehtinyt katsoa enkä puolen litran limua juoda loppuun ennenkuin leffa olikin jo ohi.

Huomenna sitten hyvällä säkällä Eskelisen Trance vagonilla takaisin Kmaalle ja viikon leirille saaristoon. No hyvää loppu syksyä kaikille, talvea ja joulua odotellessa.

Ylläpidon noitavaino.Lauantai 27.09.2008 01:08

Irc-gallerian ylläpito on aloittanut tosissaan noitavainot. Kaasunaamarit-yhteisön tähdellisistä 3 on poistettu kokonaan sekä Zombiewalk-kuvat tulee rajata vain kaveriryhmille, mikä estää taas uusia ihmisiä kiinnostumasta asiasta, kun eivät mistään kykene saamaan informaatiota, koska ei ole selviä osallistujia tapahtumiin. Kaasunaamarit yhteisön tähdelliset ovat saaneet törkeästi bannia.

Tämä todistaa taas sen miten eivät niin yleiset asiat ja tapahtumat sovit tähän teinigalleriaan. Ylläpidon noitavainot painottavat vain sitä miten Irc-galleria on tarkoittu vain "normaaleille" ihmisille ja teineille. Jos henkilö ei saa esiintyä omassa elementissään kuvissaan ja omissa harrastuksissaan, niin jokin mättää. Kaiketi meidänkin tulisi vain olla kertomatta kenellekkään harrastuksistamme ja otamme kuvia, jossa olemme mahdollisimman tavallisen näköisiä ja kerromme miten kannatamamme kaikkea mitä ylläpitokin. Se siitä vapaudesta. Tästä seuraa vain se, että poikkeavat henkilöt alkavat siirtyä muille sivustoille ja jäljelle jää pelkkä massa teinejä ja perusihmisiä.

Upista pian pois.Torstai 25.09.2008 00:35

Pian pian pian lomille ja sieltä takaisin Kmaalle valmistuunena lääkintämiehenä. Jepa jee.
Inttiä on vielä n.½ vuotta jäljellä, mutta eiköhän aika mene nopeasti. Sen jälkeen töihin ja syksyllä Treelle Laarulin kanssa. Siellä on tarkoitus päästä opiskelemaan tulevaa ammattia jos onni käy, muuten omatoimisesti opiskelua ja töitä. Opiskelu välineet saan varmaankin tilattua 3 viikon päästä, kun on rahat saatu kasaan. Muuta opiskelutyö on valmisteilla, jotka toteutan tässä jouluun mennessä viikonloppulomilla intistä kodista käsin.

20 vuotta tosiaan nytten tullut täyteen. Eli olen "aikuinen". Mukavaahan se oli, varsinkin Laarulin ja kavereiden pikku yllätys lauantaina, sekä itse juhlalounas sunnuntaina. Intissäkin perjantaina ennen lomille lähtöä tupalaiset lauloivat alikin johdolla.
Olipa pieni mamelukki. Häni oli iso pieni mies. Hänellä oli paljon rajua hellyyyttä ja hän tykkässi "7 minuuttia ja 7cm"-leikistä. Hänestä irtoaa suuria määriä outoja asioita. Hän kutsuu minua "kaasunaamaripervoksi" tai "nassemieheksi". Pieni mamelukki asuu omassa pikku asunnossaan, jossa hänellä on oma emo. Pieni mamelukkimme pyrkii myös opiskelemaan yliopistossa biotekniikka.

Pieni mamelukki joutui myös suureen leikkaukseen. Hänen varpaankynteensä leikattiin ja jo seuraavana päivänä pieni mamelukki oli jo urheana pikku mamelukkina riveissämme taas. Välillä kun makaan punkassa kuunnellen musiikkia tulee tuo pieni mamelukki viereen ja tipuin punkasta pois.
Välillä pieni mamelukkimme saattaa tulla takaata ja nostaa ilmaan, jonka jälkeen hän pyrkii tuhoamaan kaiken elävän tuvassa 7.

Pienellä mamelukilla on myös erittäin vaikeastit näkyvät verisuonet. Mutta kuitenkin ihmeen kaupalle sain kanyylin laitettua paikalleen ilman visuaalista apua verisuonen sijainnista pienen mamelukin oikeassa kyynärtaipeessa. Minua kiitettiin tästä suuresta teosta. Urh. Eilen kun teimme selänsidontaa siteillä, tuli pienestä mamelukista hetkeksi Sheman. Hänen ryhtinsä parani ja lihakset kasvoivat silmistä. "Kautta lämärilinnan, minussa on ihraa!", kuului huuto käytävillä veksin pienen mamelukin suusta.

Pieni mamelukki myös kysyi tatuoinnistani, ja selitin hänelle kaiken siitä. Kun hän kysyi mikä kaasunaamari siinä oli, vastasin sveitsiläinen SM74. Yritin näyttää hänelle tätä kokoelma kuvastani, mutta olin unohtanut sen kuvasta. :( Tämän jälkeen joogamestari kuulosteli minua pitkään mielenkiinnostani kaasunaamareihin, latexiin, zombiewalkkiin ja airsoftaamiseen. Kuultuaan kaiken, joogamestarilla oli erittäin hölmö ihminen ja hän vain tokaisin, "Sä oot kyllä pirun outo ihminen."

Pieni mamelukki tykkää keskustella usein myös tupa 7:ssä Postimies Paten kanssa kemiasta ja vastaavasta. Heidän perässään ei oikein aina pysy. Samaan aikaan Puolukkapoika rummuttaa käsiään ja päästelee musiikkia matkivia ääniä ja pakottaa ihmisiä kuuntelemaan BfmV:ää. Naantalin vahvistus taas leikkii Applen leluillaan punkkansa päällä, turku-tampere mies taas kuuntelee musiikkia ja lukee kirjaa punkassaan poolo ja pitkät päällä. Sillä välin pieni move turkulainen kuuntelee kovaa kannettavalla musiikkia, joka häiritsee muita. Nykki taas puhuu tuntitolkulla puhelimeen. Nössö lukee tieteen kuvalehden historia liitteittä loputtomiin, Repe sorsa taas pössyttelee pölliä toisen perään ja koljottaa ääneen asioita. Talousmove taas lukee talouselämää ja kuulostaa korkea-arvoiselta.

226pv.Keskiviikko 20.08.2008 01:05

Aamuja 226.
Tykkimies Turrósta tulee 270pv palveluksen käyvä Lääkintämies.
Palveluspaikkana Kirkonmaanlinnake. E-kausi menee Upinniemessä,
jonka jälkeen J-kaudeksi takaisin Kmaalle.

Something epic.Lauantai 16.08.2008 00:14

Oltiin Akun ja Assarin kaa kebulla ja sitten käytiin filmtownis ja cittarin kohalla joku känninen blondi huutaa meille, että ootte vienyt mun röökit. Me sanotaan kaikki että joo. Sitten se kysyy et kuka se oli. Minä ja Assar osoitetaan Akua. No tälle blondille tulee 3 kaveria ja ne alkaa huutaa Akulle ja pyytää niitä röökejä. Ne alkaa läpsii ja hakkaa sitä ja vie sen rillit ja yrittää talloa niitä. No sitten me mennään siihen ja Assar sanoo, että ei Aku oikeasti vienyt niitä, et se oli vaan tsoukki. Sitten nää muijat alkaa hakkaa Assaria ja huutaa sille, miten paska jätkä se on kun syyttää kavereitaan ja plaa plaa ja yrittää ottaa sen lompakon ja pakottaa ostaa uus röökiaski sille. Sitten siihen tulee joku jätkä rauhottelee ja päästiin lähtee. Sitten kun tää jätkä rauhottelee paria, niin nää toiset vie tän jätkän kaljat.

Tervetuloa Porvooseen, tyhmien ja kännisten amisakkojen luvattuun maailmaan.