IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

226pv.Keskiviikko 20.08.2008 01:05

Aamuja 226.
Tykkimies Turrósta tulee 270pv palveluksen käyvä Lääkintämies.
Palveluspaikkana Kirkonmaanlinnake. E-kausi menee Upinniemessä,
jonka jälkeen J-kaudeksi takaisin Kmaalle.

Something epic.Lauantai 16.08.2008 00:14

Oltiin Akun ja Assarin kaa kebulla ja sitten käytiin filmtownis ja cittarin kohalla joku känninen blondi huutaa meille, että ootte vienyt mun röökit. Me sanotaan kaikki että joo. Sitten se kysyy et kuka se oli. Minä ja Assar osoitetaan Akua. No tälle blondille tulee 3 kaveria ja ne alkaa huutaa Akulle ja pyytää niitä röökejä. Ne alkaa läpsii ja hakkaa sitä ja vie sen rillit ja yrittää talloa niitä. No sitten me mennään siihen ja Assar sanoo, että ei Aku oikeasti vienyt niitä, et se oli vaan tsoukki. Sitten nää muijat alkaa hakkaa Assaria ja huutaa sille, miten paska jätkä se on kun syyttää kavereitaan ja plaa plaa ja yrittää ottaa sen lompakon ja pakottaa ostaa uus röökiaski sille. Sitten siihen tulee joku jätkä rauhottelee ja päästiin lähtee. Sitten kun tää jätkä rauhottelee paria, niin nää toiset vie tän jätkän kaljat.

Tervetuloa Porvooseen, tyhmien ja kännisten amisakkojen luvattuun maailmaan.

We were born to bw wild....Lauantai 02.08.2008 21:43

...not. Mutta on kivaa dataa tatatataaa intissä. Syön Lauran piparia tuvassa sängyn päällä, vieressä yks puhuu outoa ja kummallista puhelinseksipuhelua jonkun kanssa, toinen taas riisuutuu täysin alastomaksi, toinen ottaa paidan pois, toinen housut ja pari muuta kattoo ja toiset menee yhdessä suihkuun. It's my life.

Ensi viikko on läheisyyden multihuipentuma, kun vietämme tämän sairaan ja perversoituneen tuvan kanssa läheiset 5 päivää hikisinä, likaisina ja kiimaisina pienessä ja ahtaassa ja kuumassa sissi-teltassa keskellä metsää n.parin muun sadan likaisen, kiimaisen ja perversoituneen nuorenmiehen kanssa. Ei se ole homoa, se on SA int. Ei kännykkää eikä kameroita, eli ei taltioituja homopornopätkiä.

Mutta tuon upean läheisyysleirin jälkeen koittaa pieni loma, sitten viikko ja sotilasvala ja pitkä loma. Tralalalalalalala. ^^ Elämä on kivaa.

Pläääh intissä on aikaa.Keskiviikko 30.07.2008 20:51

Veksi on ikävystyttävä ja tylsä mesta. Vaikka on kannettava ja netti, täällä käy aika tylsäksi.
Ei kannata joutua tänne liian pitkäksi aikaa.

Laa Laa intissä on aikaaaaaa.Keskiviikko 30.07.2008 16:20

Oikeasti. Ainakin jos on Veksissä. :D Täällä ei muuta olekkan kuin aikaa.
CoD4 tuli pelattua tänä aamuna läpi ja sitten vaan datailtua.
Eilen katoin Bel Airin pri.nssin jaksoja ja tokan Generation Killin jakson ja
vaan mesettäny kuin humalainen eläin.

Veksissä vain syö, dataa ja hilluu tyhmännäköisissä vermeissä.
Ja koska Nordlandi oli niin säyseällä tuulella kommentteissaan,
päätin käyttää vähiä rahojani ja tilata S10 Varustelekasta.

Tekee hyvää kun saa ostella pitkästä aikaa komean ja tyylikkään kaasunaamarin.
Elämää ei sen enempää.

TJ paljon.Lauantai 19.07.2008 18:33

Nyt on ensimmäiset 2 viikkoa inttiä takana. Eka loma tuntuu hyvältä, erittäin hyvältä. Palvelen siis Kirkonmaan Linnakkeessa, 3.joukkueessa 3.ryhmässä alokkaana. Tupana on Humaljoki. Muut tupalaiseni ovat järkeviä ja mukavia ihmisiä, toisin kuin suurin osa Ino- ja Sydänkyläläisistä.

Intissä emme vielä ole saaneet maihareilla marssia, vaan käytämme lenkkareita. Kaikki tehdään lenkkarin jalassa, paitsi paraati ja sen harjoittelu. Ruoka on hyvää, kun siitä eivät vastaa alokkaat vaan Fazer Amican ravintola-ammattilaiset. Suomen armeija ei kyllä osaa suunnitella kunnolla kamoja, mutta tämä nyt ei ollut mitään uutta.

Mutta tiistaina 6.30 taas Kuusisen satamaan ja muutamaksi päiväksi palvelukseen ja taas lomalle. Ei se hajota muutakuin välillä. Sotku pelastaa.

Terveisiä kuumasta Etelästä.Perjantai 04.07.2008 15:02

Teimme 23.6.-1.7.2008 matkan vaimokkeeni, Lauran, kanssa matkan Catalynuaan. Siellä vietimme suurimman osan ajasta Barcelonassa, mutta kävimme myös Gironassa ja Boïssa. Koko matkamme ajan vallitsi helle ja auringonpaiste. Valitettavasti kun viimeinen päivä koitti, olisimme toivoneet lisää aikaa. Eli seuraavalla kerralla enemmän rahaa ja aikaa.

Lähdimme Helsingistä koneella, joka meni Muncheniin josta jatkoimme koneella Barcelonaan. Barcelonassa asuimme mummini (Josefa) luona, josta oli loistavat kulkuyhteydet kaikkialle. Barcelonassa kävimme usean kerran Ramblasilla, Maremagnumissa, Barcelonetassa sekä kiertelimme siellä täällä. Kiitos setäni (Lluis) ja (Susana) tätini teimme myös Barcelonassa öisen turistikierroksen moottoripyörien selässä nähden paljon ja tyylikkäästi, käytyämme ensin syömässä maittavan aterian meksikolaisessa ravintolassa, El Panchitossa. Barcelonassa myös näimme Espanjan EM-jalkapallo ottelut aina finaalia myöten toisen tätini (Rosa) luona. Heidän kanssaan myös illastimme ja luonastimme useasti. Barcelonasta löysimme suuren määrän upeita liikkeitä, muutamia joita itse en koskaan ollut aikaisemmin nähnyt.

Gironassa kävimme tapaamassa isäni serkkua (Jordi) ja tämän perhettä. Pikkuserkkuni Guillem ja tämän tyttöystävä Silvia, veivät meidät Gironassa 3-4h mittaiselle kierrokselle, jonka Guillem selosti englanniksi Lauralle erittäin taitavasti. Siellä näimme katedraalinen ynm. kivaa. Söimme myös erittäin hyvää italaiaista jäätelöä Madonna jäätelöbaarissa sekä sen jälkeen nautimme kylmistä juomista. Orxata on erinomainen juoma ettäs tiedätte. Maidon näköinen makea mehu. Suosittelen.'

Boïssa, kylässä Pyreneillä n.1h ajomatkan päässä Lleidasta ja 3h päässä Barcelonass, yövyimme tätini (Pepa) vanhan baarin tiloissa, jotka nykyisin ovat osa serkkujeni "kommuunia" (3 serkustani asuvat siis yhden kerrostalon koko alakerrassa ja heillä on yhteinen piha). Kävimme myös katsomassa tätini ja toisen tätini (Carmen) talot siinä vieressä, jonka terassilla nautimme lounasta ja kylmiä drinkkejä. Tätini (Pepa) creppi-ravintolassa söimme maittavia lounaita ja illallisia ja nautimme serkkujeni (Mireilla, Nuria, Lluc, Bell ja Olma), tätieni (Pepa, Carmen) a setäni (Arturo) ja serkkujen seurustelukumppaneiden (Jordi, Maxim, Tete) seurasta. Viimeisenä lauantaina menimme serkkuni (Bell), tämän poikaystävän (Jordi) ja toisen serkkuni tyttöystävän (Tete) kanssa kierrokselle kansallispuistoon, jokilaaksoon, lähdealueelle sekä lähikyliin. Nousimme myös Katalonian kuuluisimman romaanisenkirkon kellotorniin. Sunnuntaina menimme setäni (Arturo), serkkuni (Mireilla) ja näiden perhetuttujen kanssa ratsastamaan tunniksi jokilaaksoon, josta nousimme ylemmäs kansallispuiston padosta menevälle joelle uimaan. Vesi oli kirkasta ja juomakelpoista ja kylmää, mutta uiminen oli erittäin hyvän tuntuista, johtuen helteestä.

Väsynyt mutta takaisin Suomessa.Keskiviikko 02.07.2008 02:02

Barcelonassa oli aivan mahtavaa. Siitä kerron huomenna lisää kun olen pirteämpi.
Mutta tälläistä kaikkea mageeta Barcelonasta löytyi.

Tänään olin kuvaamassa kuin...Torstai 19.06.2008 23:48

...MIES! Assar tuhosi mun jäätelöpallon omalla kielellään ja tiputti sen maahan ja mä viel kädel huitasin sen melkein roskikseen. Assar otti onneksi yhden hyvän kuvan. Tänään myös maalasin päätykolmion ja söin kebabin. Kävimme myös Talkfistin kanssa kuvaamassa Porvoossa.

Les gassomaskos. El fetishe tre pervertido.Keskiviikko 18.06.2008 23:21

I has 23 gassomaskos. Me likes gassomaskos. Me muy pervertido mexicano. Me likes mucho mucho chicas vuabas con gassomaskos brutales. Si si. Soy muy muy muy sicco hombre.
I has new sexy gasmasko. I has Nokia made 1931 M38 gassomasko. Tre sexyyy.