IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.
prkl prkl prkl....
joo piti olla tää viikko töitä mut ku ei oo lämmin niin ei oo prkl....
no lauantain (kun koulut loppuu niin olis mahollisuus mennä töihin) ja vasta ens viikol alkais
työt et prkl......
haluuuu rahaaaaa....

olen velkaa eri tahoille nytten jo 295€ :(

öööööööh.......totaaaaaaa....Tiistai 23.05.2006 18:47

jooo-o....mitäs tässä :D velkaa velkaa erinäisille tahoille sellaset
180e yhteensä.....sataa eli en pääse töihin....muuten on ihan mukavaa

joo-o-......carry on troops! ^^

Pe-SuSunnuntai 07.05.2006 22:41

Oli kuuma perjantai-ilta Lohjan aavikkomontulla jossa juuri saapunut Mehmed-ryhmä oli saapunut ja pystyttänyt teltat ja aloittanut Dürumin ja Allahin ylistyksen nauttimalla aterian nuudeleita ja makkaraa sekä juomalla "mehua" jota saa Alkosta nimellä Koskenkorva Wild Strawberry sekä Karjalaa ja Karhua, noita pyhiä eläimiä. Asianomainen mehmed laitettiin illan aikana käsirautoihin, johtuen liiasta humal-tilasta, puhui paskaa ihmisten kanssa, tyhjensi pullonsa ja jäi katsomaan tähtiä toisen taistelijan kanssa joka kuului Squad Dürumiin myös. Pieni ylenanto tuli josta pystyi päätellä mitä asianomainen oli syönyt ja sitten hän nukahti telttaan.
Aamulla lauantaina mehmed heräsi hieman krapulaisessa tilassa noin klo 0830 ja meni ulos jossa aurinko oli lämmittämässä hiekkakenttiä. Aamupäivän koitteessa mehmed sekä Squad Dürum sekä muut mehmedit olivat varustautuneet, syöneet, juoneet paljon vettä sekä laittaneet pyhät tatuoinnit käsiinsä odottaen Allahin profeetan Dürumin kutsua Jihadiin. Kutsu kävi noin kello 1300 ja mehmedit siirtyivät Allahin siunaamaan tukikohtaansa metsän siimekseen. Heti alussa ilkeät punaniskat tekivät häirintäiskuja, mutta mehmedit kestivät vaikka menetyksiä tuli. Tarkoituksemme oli viedä mafialta Tarja Haloselle lahjoitettavat viinat sekä antaa turpaan Metal Warrioreille, jotka olivat polttaneet mehmedien pizzerian. Mehmedit solmivat aselevon Mafian kanssa ja kävivät nöyryyttämässä vääräuskoisia punaniskoja, ensin teurastamalla heidät ja sitten viemällä heidän tukikohtansa suojukset ja joukkojen sidontapaikan pois heiltä >:D muhahahha!!!
Klo 1400 pidimme rukoushetken ja kumarsimme Mekkaan kesken taistelun. Ruokatauko alkoi klo 1600 jolloin mehmedit lepäsivät leirissään ja söivät sekä ottivat aurinkoa ja tarkastivat varusteet ja keksivät salakavalan salamurha idean, jota ei voitu käyttää muutoksien takia, joiden takia asianomainen mehmedi joutui toisen mehmed toverinsa ja Splätterien komentajan kanssa mafian vangiksi. Mafia kohteli heitä oikein hyvin, mutta 3 taistelijaa splättäreiltä pääsi läpi ja eliminoi mafian komentajan ja haavoitti toista mafiosoa ja pelasti meidät, vaikkakin yksi vapauttajista saikin surmansa. *snif* Meille tuli kiire ja lähdimme juoksemaan pakoon, mutta huomasimme ettemme pääsisi murtautumaan mafiosojen linjojen takaata pois varsinkaan kun jäimme mottiin mafiosojen taka-ajo ryhmän tultua selustaamme. Pakenimme hieman taistellen alueen rajoille jossa meidät sitten teurastettiin. Palattuani paratiisista huomasin että siirryimme viimeiseen linnoitukseemme, Splättärien tukikohtaan, jossa puolustimme korillista olutta surkeilta ja vääräuskoisilta mafiosoilta, punaniskoilta ja metal warrioreilta. Mehmedit tekivät tiukkaa vastarintaa ja puolustivat urheasti ja eliminoivat hyökkääjät, vaikkakin tappioita tuli paljon mm. allekirjoittanut sai osuman tarkka-ampujasta korvansa taakse ja menehtyi taistelukentälle. Pian hän saapui paratiisista ja liittyi tovereidensa kanssa juhlistamaan juhla-aterialla ja pienellä hiukalla "mehua" voittoa ja jihadin loppua. Kuuntelimme auringonlaskiessa rukouksia ja puhdistemme sielumme ja mielemme verestä ja koimme Dürumin ja Allahin läsnäolon. Istuimme nuotiolla myöhään yöhön jutellen paskaa ja polttaen puita kunnes soimme levon itsellemme.
Sunnutai aamu alkoi tavaroiden pakkaamisella ja sitten kevyellä aamupalalla sekä "ilman paitaa"-pelityylillä pelatulla muutamalla softausmätöllä joka oli huvittavaa sekä runsaasti hikeä tuottavaa jonka jälkeen siivoilimme leiripaikkaamme sekä pakkasimme varusteita valmiiksi. Auringon ollessa keskellä taivasta yläpuolellamme otimme kantamuksemme 3 toverin kanssa ja aloitimme vaelluksemme paratiisin portille johon tuli Portinvartija joka oli erään toverin isä hakemaan meidät paratiisiin. Matkalla joimme kylmää vääräuskoisten juomaa, Coca-colaa, ja söimme banaaneja ja nautimme tuuletuksesta. Kello oli noin 1300 kun saavuin kotiovelleni kantamuksinini ja kun otin pois hikiset ja hiekkaiset varusteeni huomasin oikeassa kantapäässä suuren rakkulan ja vasemmassa pikkuvarpaassa rakkulan myös. Menin virkistävään ja puhdistavaan suihkuun jossa pesin yltäni soran, hiekan, lian, hien ja veren ja tulin virkistyneenä ja puhtaana takaisin.
-Shaid (minä) a member of Squad Dürum of Mehmed Lightning in the conflickt of Gangsta Bang that was fought in Lohja 5.-7.5.2006

haastetta...plaahSunnuntai 07.05.2006 16:58

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä. itse nautit skunhan iitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Sex Pistols - road runner
Cheap Sex - Fuck emo
The Exploited - Sid Vicious Was Innocent
Marilyn Manson - My monkey
The Ark - 2000 lightyears of darkness
YUP - Kaikki on hyvin
Molotov - Puto

Haasteen saavat:
Hiekkamyrsky
dotted
ancillah
http://irc-galleria.net/view.php?nick=%D6ti%E4inen
http://irc-galleria.net/view.php?nick=%60fIrefly
kardee
sage_1

campeones!!!!!!!!!!Torstai 04.05.2006 02:48

Barca varmisti just La Ligan-mestaruuden ^^

trallalalalalalalaaaaaaaaaaaaaa

hyvin pyyhkii...

eka työpäiväPerjantai 28.04.2006 22:25

elikkä olin jokirannas ekan päivän töissä 5 tuntia
ja lauantai ja sunnuntai oon aamuvuoros siellä

jee jee

yääääh :(Torstai 27.04.2006 00:46

sain todistukseen kuviksesta vaaan 9sin :(
byääääääh....mun elämäni on turhaa----

nytten uniklubi soimaaan ja faijan luottokortti soimaan
ranteeseen
^^

trataaaaallalalalaaKeskiviikko 26.04.2006 01:56

elikkä tuli kokeita takas :D
ranska 6-
enkku 8-
psyka 8½
musa 9
kuviksen töistä tuli 10-, 9+. 9-, 8+,8+,8+

ja sitten huomen todistus ja aineenvalinta kortti ^^

ainiin oon koko kesän nähtävästi sitten jokirannas töissä ^^
ja laura banaanileivokseni osti tänään uudet kengät ja kävi
hakee meidän provinssirockin-liput ^^

hmm.,..Torstai 20.04.2006 01:40

...kävin ostaa betonibunkkerille synttärilahjan ja sitte
käytiin kirpparil ja ostin natzi koppalakin 7e ^^ ja sitten
lauran kaa katottiin Tommy's Inferno ja oltiin koneel...
laura on kiva pupuliini.....

huomen sitten jotain häröö kouluun :(

jeahTiistai 18.04.2006 22:15

tänään esiinnyttiin buusterissa ja sen takia:
-en päässyt 2 ruotsin ja 1 äikäntunnille
-pääsin aikaisin ruokailuun (koulul oli sika hyviä omppua)

ja sitten laura on kestäny mua nytten jo kuukauden verran
^^ aika hyvin....trallalalalalaaaa