IRC-Galleria

A4d3e

A4d3e

I'm in the Axis of Evil, says the FBI.

Blogi

« Uudemmat -

Blink 182: Whats my age again? :DMaanantai 19.09.2011 02:59

Tämän vuoden synttäribiisi. Sanoma on varsin selvä. :D

"I took her out it was a Friday night
I wore cologne to get the feeling right
We started making out and she took off my pants
But then I turned on the TV

And that's about the time she walked away from me
Nobody likes you when you're 23
I'm still more amused by TV shows
What the hell is ADD?
My friends say I should act my age
What's my age again?
What's my age again?

Then later on, on the drive home
I called her mom from a pay phone
I said I was the cops
And your husband's in jail
This state looks down on sodomy

And that's about the time that bitch hung up on me
Nobody loves you when your 23
I'm still more amused by prank phone calls
What the hell is caller ID?
My friends say I should act my age
What's my age again?
What's my age again?

And that's about the time she walked away from me
Nobody loves you when your 23
And you still act like you're in Freshman year
What the hell is wrong with me?
My friends say I should act my age
What's my age again?
What's my age again?

Uusi paikka ja uusi alkuLauantai 13.08.2011 03:52

Edellisestä merkinnästä on lähes vuosi. Tätäkin kirjoitan varmaankin siksi, että ei vaan nukuta. Pääsin vihdoin ja viimein opiskelemaan, tosin Kouvolaan Kymenlaakson Ammattikorkeakouluun, mutta graafista suunnittelua silti. Tänään sitten ensimmäistä kertaa pienen elämäni aikana pakkasin kamat ja muutin Porvoosta lapsuudenkodistani pois Kouvolaan pikku yksiöön.

Kaikkia kamat on lähes paikoillaan, mitä nyt vaatekasseihin en ole jaksanut vielä koskea, se voi olla huomisen hommia. Fiilis on hyvä ja kämppä näyttää kivalta, vaikka keititön puolelta puuttuu vaikka mitä "normaalia".

Huomenna illalla sitten suunnaksi Mikkeli ja Jurassic Rock ja erityisesti Flogging Molly. Sunnuntaina herätään ties mistä, ties milloin ja ties kenen vierestä kun viikko sitten 14kk jälkeen pääsin taas nauttimaan vapaudesta poikamiehenä. On se vaan kovin mukavaa, varsinkin kun tässä on 10 päivää aikaa ennenkuin koulut alkavat eli lomaa.

Torstaina loppui myös lähes 2,5 vuoden työurani namusetänä Porvoossa ja fiilis oli vaan erittäin hyvä viimeisen päivän jälkeen.
Voisi lähes sanoa, että jätin kaiken vanhan taakse ja aloitan alusta.
Tosin Kouvolassa on onneksi myös Aku ja muut jätkät on junamatkan päässä. :)

La vida es bona si pensas que cera bona.

B-luokan toimintauni ja analysointiMaanantai 16.08.2010 02:36

Itse uni, nähty viime yönä:
Varsin vaiherikas uni, jossa oli tarkoitus hakea eräs esine jostain. No ei kuulosta kummalta, mutta kun itse päätapahtuma paikka, on hieman sokkeloisempi versioa omasta kodista, heitetään mukaan upean vartalon omaava nainen alusvaatteissa ja kiimassa, paljon kavereita bilettämässä, vanha kiinalainen viisas mies sekä vespa. Tietenkin, ennenkuin kivaa tapahtuu, pitää lähteä etsintään, jota edelsi lähes teinikomediamainen kylpyhuoneen etsintä. Sitten kun poistuttiin etsintään, mentiin omalla Vespalla läpi kotipaikkakunnan katujen ripauksella eurooppalaisia suurkaupunkeja hakemaan jotain ja se löytyi. Paluu matkalla vespa olikin jäänyt johonkin ja kun palasin hakemaan se leijui takapyörä maahan päin keskellä tietä. Yhdessä vaiheessa oli suuri suuri parkkipaikka, joka oli täynnä panssaroituja-ajoneuvoja ja "starcraft"-mariineja, jotka yrittivät estää pääsyäni kotiin. No tässä vaiheessa vespa muuntautui yhtäkkiä Bansheeksi (lentoalus SC2:sta), ja kuva-kulma unessa muuttui kuin olisi pelannut gamepadilla peliä. Eteen tuli Viking (SC2:sta myös), jonka tuhosin parilla ohjussarjalla, kun se tuhoutui, muuttui Banshee helikopteriksi, jonka ulkopuolella roikkui naruista sotilaaksi mallinnettu minä-hahmo, joka hyppäsi varjolla pois, kun helikopteri räjähti, kierähti parkkipaikalla ukemilla suoraan maasturin kylkeen, heitti GTA-maisesti ajurin pois ja lähti kaahaamaan mutkikkaista tietä kohti kotia, joka nyt näytti enemmän kiinalaiselta temppeliltä. Matkalla oli tietenkin Dominionin mariineja ja kun perille pääsin, eihän sitä juttua mikä piti hakea ollutkaan mukana, ei mustissa pitsialusvaatteissa olleelta mimmiltä herunut ja kiinalainen ukko potkaisi pihalle ulos omasta kodista ja tokaisi, "Voit tulla käymään kun haluat".

Varsin mielenkiintoinen B-luokan toimintaleffauni taas vaihteeksi

Unen pikainen analysointi:
No veikkaan, et toi kotoa potkiminen voi liittyä jo, että olis aika muutta pois kotoa. Sitten seksikäs pimu, johtuu varmasti pornosta ja siitä, että tyttöystävä on reissussa ollut pari viikkoa. Starcraft 2-yhteyksiä tuskin tarvitsee selittää, siihen on mennyt paljon aikaa viime aikoina. Vespaa olis tehnyt mieli päästä ajelemaan, mutta sekin on jäänyt tänä kesänä tekemättä. Euroopan suurkaupungit selittyvät matkakuumeella. Kylpyhuoneen etsintä, oli ehkä kostean baari-illan jäljiltä alitajunassa, samoin kaverit ja bileet. Suurta parkkipaikkaa ja sotilaita, voisi pitää suurena tuntemattona tulevaisuutena ja erilaisia vastoinkäymisiä mitä se herättää, mutta niiden voittaminen osoittaa päättäväisyyttä kohdata tulevaisuus ja sen ongelmat.

Olipas helppo unianalyys

Ah uutta kultaa. :)Keskiviikko 28.07.2010 17:35

Eilen kävin hakkauttamassa itselleni uuden zombimimmin vasempaan käteen Tattoo studio Dominossa Markuksella. 2,5 tuntia meni ja 250€ meni. Olen erittäin tyytyväinen työhön. ^____^

Tänään hain postista sitten uudet kullat kokoelmaan. Neuvostoliittolaisen 1975 vuonna tuotantoon otetun ShR-kaasunaamarin sekä Stockholm Bicapan oma versio alunperin Draegerin valmistamasta GTG-RM 1054-kaasunaamarista, jota valmistettiin 1960-luvulla.

Uutta mustetta luvassaKeskiviikko 02.06.2010 18:21

Nyt tuli taas käytyä Markukselta, Dominosta, varattua aika 27.7.
Kerralla olisi tarkoitus vetäistä ja musteet ja värit. Sitten onkin oikeakäsi aika hemmetin täynnä yläosasta. :D

Uusin on aihepiiriltään: Kaasunaamari, Pyhä Yrjö, Lohikäärme. Katalonia. Näette sitten lopputuloksen kun sen tuossa 7,5vko päästä pääsen leimaamaan.

Muuten mennyt vallanmainiosti elämä. Tuli käytyä Metropoliassa Digit.Viestinnän kokeissa ja oli sellainen fiilis, että meni eritääin vahvasti. 2 viikon päästä on lähtö Lontooseen poikien kanssa ja muutenkin kesälomaviikko töistä. Zombiewalkki oli taas loistava kuten aina. Naisia ei pahemmin ole ollut, mutta jotenkin tottunut siihen, että kesällä vaan katselleen eikä kosketa. :D

Lisäksi, hyvällä säkällä eräs vastakkaisen sukupuolen edustaja piipahtaa kulmilla ja rei'ittää brutaalisti kummatkin nännini ja jos vain suostuu niin lisää korvia. Hienoja hetkiä luvassa siis. ^^

Le mustachePerjantai 09.04.2010 05:15

Viikset, nuo miehekkäät karvat miespuolisten, tosin tavataan myöä erityisesti myös balkkanilaisilla vanhoilla rouvilla, nenien alta kasvavana karvoituksena. Riippuen mallista ja kasvojen muodosta, reaktio voi olla positiivinen tai negatiivinen. Negatiivisen reaktion voi kiteyttää sanaan "amikset" eli harva viiksi sänki, jonka pituus vaihtelee suuresti ja tulos on tapauksesta liittyen 3pv-5 vuoden ajamattomuus ja tahto näyttää vanhemmalta, että voi ajaa corollaa ja iskeä sokeita viinan himoisia pikkulapsia. Kunnon viiksistä, ehkä negatiivisinta palautetta saavat "Hitlerit". Kyseistä seikkaa tuskin tarvitsee teille selventää, että miksi niitä vihataan.

Sitten positiivisia ovat kunnon viikset, jotka ovat mahdollisimman tasaiset, muotoon leikatut ja hyvin hoidetut. Malleja on useita, mutta niin on mielipiteitä. On kiinalaista, meksikolaista, italialaista, ranskalaista, kalapuikkoa, rottaa etc. Itse pidän meksikolaisesta, joka yhdistetään redneck-pulisonkeihin, koska tämä varsinkin oikeilla kasvonpiirteillä näyttää erittäin tyylikkäältä ja miehekkäältä, joidenkin mielestä niin miehekkäältä, että se yhdistetään Village Peopleen sekä Tom of Finlandiin. Viiksillä ei kuitenkaan ole tekemistä henkilön seksuaalisuden kanssa, mutta oli homo tai hetero niin viiksien kasvatus ja niiden ylläpito vaatii hyvää itsetuntoa, äitiyden kaltaista halua huolehtia viiksistään ja 100% itsevarmuutta. Jos epäilet hetkenkin, etteivät viikset ole se oikea sinulle ja joku sanoo negatiivista kauniista viiksistäsi, tulet varmaankin leikkaamaan ne pois. Se on tosin totta, etteivät viikset ole kaikkia varten, kuten ei partakaan, mutta ne jotka viiksien tien valitsevat, eivät koskaan sieltä pois tule.

Viiksien tarkoitus on myös osoittaa kauniille naaraille miehen kyvykkyyden erinomaisena rakastajana, tietenkin sama pätee myös homoyhteisöissä. Viikset tekevät miehen, ja mies viiksillä tekee naisesta erittäin onnellisen naisen.

Jossain päin väliä Lappeenranta JoensuuPerjantai 26.02.2010 21:05

Yö on pimeä, maisema luminen. Autossa soi vanha rock. Kuski keskittyy tarkasti tiehen, välillän selvittäen kurkkuaan. Pelkääjän paikalla olevana neitokainen istuu hiljaa, välillä vastaten jotain kuskin sosiaalisen kanssakäymisen yrityksiin. Takapenkillä kaksi nuorta miestä istuvat hiljaa. Kumpikin on keskittyneenä omaan asiaansa, toisella se on Macbook Pro ja toisella se on Mac iBook 4G. Käsitys matkan ajasta on jo hävinnyt, nyt automme on vain pisara keskellä merta kohti rantaa.

Tämä outo, lähes välinpitämätön olotila voi johtua pitkän matkan aiheuttamasta halusta tutkiskella itseään henkisesti, tai sitten myös muutamasta lonkerosta mitä kirjoittajamme on nauttinut ajon aikana sekä musiikista. Mikään arkinen murhe ei tunnu mahtuvan tähän pienen auton sisään jääneeseen rauhan temppeliin, jossa 4 matkaajaa suuntanaan idänhelmi, Joensuu, täydessä sovussa ja yhteisymmärryksessä taittavat yhdessä matkaa. Ulkona on pikimusta tähdetön yö, mustammat puurajat metsien sekä ohikiitävät autot.

Tälläinen hetki saa miettimään, mutta kysymys kuuluukin:
Miettimään mitä?

AndreiKeskiviikko 03.02.2010 22:22

Slang term for "cool", "sexy", "attractive", "hip", "handsome", "suave" or "attractive to the opposite sex".
Shortened to Dre as a nickname. Considered as a suave or sexy name due to its french/ russian origins.

" That guy is totally "Andrei". "
Translation: ( That guy is very handsome, sexy, attractive)
" Do you think these shoes look "Andrei"? "
Translation: ( Do you think these shoes look sexy?"

Lähde:
www.urbandictionary.com

Uutta mustetta ja kengät.Maanantai 18.01.2010 16:05

Tänään tuli tuhlattua hieman rahaa. Ne meni sitten mageisiin kulutettuihin maihareihin, sekä kävin Dominossa puhumassa Markuksen kanssa ja varasin mustaus ajan itelleni 4.2. Vasemman käden haban sisäpuolelle tulee ghoulimaista voimakasväristä vähän sarjakuvamaista old school vaikutteista semi-pin uppia näin vaihteeksi. ^^ 200e tulee menemään, mutta se on sen arvoista.

Alcoholocaust 2009-2010Tiistai 05.01.2010 14:51

Trippi oli tarkasti suunniteltu, mutta silti kukaan meistä ei osannnut odottaa muuta varmasti kuin krapulaa ja kuolemaa. Kuin ihmeen kaupalla uljas nelipyöräinen ratsumme taittoi matkan Porvoosta Turkuun ilman ongelmia. Turussa asetuimme taloksi Omenahotelliin kahteen huoneeseen, jossa odotimme loppuseuruettamme.
Hurja sakkimme koostui uljaista uroista ja parista naisesta: Minä, Jiipee, Jari, Juhis, Jan, Oona ja Senja. Aloittelumme jälkeen menimme viereiseen bar & nightclub Oneen. Tarkoitus oli jäädä vain yksille, mutta Juhis tapasi Nellin ja kun olin Juhiksen wingman, jäin valvomaan ja auttamaan herran suoritusta. Juttelimme Nellin ja tämän kaverin kanssa aina pilkkuun asti, josta lähdimme Nellille. Siellä nukuin vähäsen pienellä patjalla ja heräsin aikaisin kun nuoripari supisi ja kuvitteli ettei kukaan mukamas kuule näitä ihastumisen täyttäneitä keskusteluja miehen ja naisen välillä.
No Juhiksen kanssa lähdimme varsin hyvässsä kunnossa lauantai iltapäivällä takaisin hotellille jossa kohtasimme kauhean näyn. Jari ja Jiipee lähes alasti ja kännissä ja paikka haisi kuolemalta. No suihkuun ja uuteen nousuun. Illalla hotellista Rokkibaariin, mutta siellä oli vain vanhoja lihavia miehiä ja paikka ei näyttänyt kutsuvalta. Jari ja Jiipee jäivät kuitenkin sinne 6h. Loppuseurue sitten suuntasi The Castle irkkupubiin, jossa nautimme yhdet, mutta koska emme nähneet paljoa menoa lähdimme Janin ja Juhiksen kanssa Turun Onnelaan. Ensimmäinen kertani Onnelassa, ja se oli erehdys. Kallista päästä sisään, kalliit juomat ja naiset eivät mitään kovin ihmeellisiä. No lauloimme muutaman biisin karaokessa mm. YMCA, I believe in a thing called love sekä tietenkin rusketusraidat. Onnelan meno alkoi puuduttamaan meitä, joten minä ja Juhis suuntasimme kohti Onea ja jätimme Janin Onnelaa, jossa tämä oli törmännyt tamperelaiseen äijä porukkaan ollut näiden seurassa jatkoilla. Onessa sitte istuskelimme ja nautimme muutaman tuopin. Kolmen maissa teimme lähtöä, mutta tutustuin mukavaan Jonataniin "Joe", puoliksi meksikolainen ja puoliksi espanjalainen. Puhuimme ja joimme, ja illan kruunasi kun hain tiskiltä tuopin ja kaunis baarimikko Jade, jota oli tullut kateltua illan aikana antoi vaihtorahan mukana kysymättäni, pikku lapulla tämän numeron. Kuin elokuvista konsanaan. No jatkoille menin Joen luo, joka asui melkein vieressä ja joimme tequilaa ja rommia, puhuimme vain Espanjaa, ja Jadekin tuli käymään. Parvekkeella Jaden kanssa tapahtui huulten kosketus hetken aikaa, sekä varmaankin myös keskustelua. Jade lähti joskus aamuyöllä ja sitten joimme ja puhuimme kuin vanhat tutut konsanaan. Jaden suudelman jälkeen en muista asiota, mutta kun heräsin aamulla klo10 hotellista Jiipeen ja Jarin välistä aivan kännissä, oletan että viinaa kului. Laskuhumala tuli sitten päivällä kun haimme pizzaa ja odottelimme Saabissa, että Jarin fiatti lähtisi käyntiin. No lopulta pääsimme matkaan. Matkalla Turusta Helsinkiin sitten sammuin takapenkille ja heräsin ja kärsin krapulan. Helsingissä tasottavaa ja suuntaa Töölöön tyttöjen kämpille, jossa oli Sinin läksiäiset. Siellä oli vanhoja tuttuja ja syntyi muutamia keskusteluja. Keskiyönmaissa otimme tyttöjen sekä 2x Ollin ja Samin kanssa suunnan Tavastian lauantaidiskoon, johon hetkeksi tuli muutama mies. Siellä tanssittiin ja törmäsin Sergeihin ja Iirikseen. No diskon jälkeen suuntasimme erittäin tyttöpainoitteisen ryhmän voimin takaisin töölöön läpi super jäätävän yön. Sieltä aamulla porukan hereillässä ei krapula moneen vaikuttanut ja nautimme pitkän brunssin. Iltapäivällä hyppäsimme sitten Idan ja Lauran kanssa Porvoon bussiin ja sitten iski krapula, eikä asiaa auttanut erittäin kuoppainen matka. Kotiin suihkuun ja reissu purkkiin.
Helsinki, Turku, Saab ja 3-päivän ryyppyputki. Hieno reissu ja hieno uusi vuosi..
« Uudemmat -