IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Jaahas...Perjantai 25.01.2008 16:31

Ja sitten ei muutakun odottelemaan vihasen iskän ovikellon soittoa ja turpaanveto uhkauksia.

Tässä viimeaikoina on noi pihan pennut alkaneet vituttamaan aivan liian paljon. Tänään menin sitten "keskustelemaan" poikien kanssa. Eli viimeaikoina on tapahtunut seuraavaa: Kurkistelua ikkunoista joka ei ole loppunut edes huutamisen jälkeen. Uutenavuotena lapsilla lukemattomia vaaratilanteita räjähteiden kanssa kerrostalon pihalla (mm. ilotulitteiden ja tähtisädetikkujen heittäminen toistensa päälle), lumipallojen heittämistä pihakuisteille ja ikkunoihin, viimeksi tänään.

No sittenhän meikäläisellä kyrvähti hermot ja painelin vaatteidenpukemisen jälkeen rivakoin askelin roskakatoksen taakse missä ko. epäillyt piileksivät. Ensimmäisenä karjaisu: "POJAT MITÄ VITTUA" jonka jälkeen "SEIS" eli HALT jos et osaa suomea, sittenjo vähän lempeämpään sävyyn "TULKAAS TÄNNE NIIN JUTELLAAN VÄHÄN" no siinä sitten käytiin keskustelu oikeasta ja väärästä minkä jälkeen sovimme että se oli sitten viimeinen kerta ja pojat pyytelivät kovasti anteeksi, eli osaavat näytellä pahoillaan olevaa eli ovat olleet ennenkin pahanteossa ja jääneet kiinni.

No toisen nappulan vanhemmat asuvat samaisissa taloissa kun me, joten odotettavissa vitunmoista turpaanvetämistä. Onneksi voin ollas töissä seuraavat 27h :D

Sieläpä kirjoittelen sitten whine lapun ja teippaan sen jokaiseen oveen tiedoksi antona vanhemmille, idealla: jos ei pentuja pistetä kuriin ja nuhteeseen, alkaa harvestoinnit ja lapsia voi kysellä tämän jälkeen jostain Marokon eteläpuolelta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.