IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

MI IVIL!Perjantai 29.09.2006 02:00

You Are 96% Evil

You're the most evil person you know.
The devil is even a little scared of you!

http://www.blogthings.com/howevilareyouquiz/

Voitin tähän mennessä kaikki >F

Maj Karma UKKONENMaanantai 18.09.2006 19:29

Maj Karman uusin oli aluksi aikamoinen pettymys, ei yhtään perinteisen Karman kuulosta, arvosteluissa puhuttiin että tämä on punk levy, tai että siinä on paljon punk vaikutteita...hmmm mielestäni ehkä vain muutamassa kappaleessa. Aluksi luulin että olen heittänyt rahani kankkulan kaivoon mutta muutaman kerran levyn läpi kuunneltuani se on alkanut vasta avautua. Ehkä Herra Ylppö on nyt ottanut vihdoin sir Akin neuvosta vaarin eikä ilmaise itseään niin suoraan. Tosin ATTENTAATTI biisi on jotain aivan muuta "mun tekee mieli mennä väliin,repii paita päältä..."

Loppujen lopuksi aika pirun hyvä levy ja ehkä Maj Karmalla oli vihdoin aika uudistua myös musiikillisesti eikä vain nimen muutoksella.

Vai pelkäsivätkö he että heistä tulisi mainstream bändi? Siksi muuttivat tyyliään "täysin", ainakin vähemmän popimpaan ja "vaikeammin" aukeavaan musiikkiin/sanoituksiin.

AERO "tuleva kriitikko joka antaa plussaa vain entuudestaan pitämilleen pändeille":D

tänään klo 10:00Maanantai 11.09.2006 13:09

Todistin okapirun nahanluontia....voi elämä miten siisti prosessi..

ja voihan helvetti et toi on iso!!! harmi ettei oo kameraa nyt tässä muutakun kamerakänny..

voi helvetti..noi rupee pelottaa ihan just vähän liikaa..uros loi nahkansa ja on nyt ihan jumalattoman kokonen...

<3

HOSTELTorstai 31.08.2006 02:34

sen verran on pakko sanoo, että hyvillä odotuksilla vuokrattu elokuva osoittautui täysin tökeröksi ja kelvottomaksi. Tausta tiimissä häärää kyseisessä elokuvassa kuitenkin Tarantino, niin sen pitäisi vähintään kertoa elokuvan tasosta. Jos olisin Tarantino en sallisi oman nimeni käyttämistä tämän onnettoman tekeleen yhteydessä.

Odotukseni olivat että nyt lähtisi kunnon silpomista ja Torstai Diagnoosit menoa, mutta ei.

Mieluummin katsoisin Maija Poppasta ja Sound of Musikin 10 kertaa putkeen.

AERO

JESJESJES!!!Torstai 31.08.2006 00:14

kerrankin jotain hyvää kerrottavaa tännekkin...

tänään varmistu et saan kaupungilta työsuhde kämpän..ihan tästä vierestä 56,5 neliöö ja 499/kk ei paha, nyt puhutaan kuitenkin junaradan vieressä olevasta luukusta.

Tosi hyvä fiilis et pääsee vihdoin tästä Spoilsbury toast boy lokerosta pois...isoon asuntoon missä on tilaa juosta rauhassa päin seiniä ja potkia varpaita oven karmeihin (kyllä se on ihanaa).

no ei muutakun pakkailemaan ja ens kuun 15 pääsis muuttaa.

kommentoimalla sitoudut muutto avuksi:P

ei muutakun laatiokoita kehiin ja sitten pakkailemaan.

Vilustunut AERO

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 17:37

"...oikean ravinnon kautta me saavutamme tilan jota kirja kuvailee sanoin:näenkö mä unta, vai kahminko mä lunta? Kyllä on mahtava meininki täällä..."

siis vittu taas ihan perse päivä töissä, istuin paskalla ja samaa aikaa soi työpuhelin, siellä joku kyseli yhen duunikaverin perään, et ois kuulemma kiire saada puhelimen päähän..sanoin et JUST nyt se ei oo tässä mut voinks mä ottaa soittopyynnön? meinas et ei..ku pitää saada se nyt luurin päähän. Sanoin et ei onnistu, mihin voin sanoo et se soittaa??? no vihdoin anto numeron ja kaikki ok.

Muutenki koko päivä päin persettä, koko ajan sai juosta jonnekki. Sit tulee joku vitun pelastaja, oikein vittu pelastusylijohtaja, ainakin omasta mielestään, piti sen kans sit ruveta selvittää pelastus suunnitelmaa ja kaiken maailman juttuja, no eihän meil oo siel tol puolel mikään kunnos, hyvä jos sammuttimet on päivämääränsä pitäviä.
No sit käytiin sen kaa testaa muutama palohälytin muutamas kämpäs, kaikki ok, paitsi muut hoitajat ei varmaan tykänny ku sireeni ulvoo siel vähän väliä:D

Ja sittenhän niinku keskustelun lopuks se vetäs ässän hihastaan, et pitäis josku turvallisuusohje or what so ever et kuinka paskas kunnos noi meiän typit tuol on ni hyväs lykys sinne pitää asentaa sprinkleri (lue:altakastelujärjestelmä SAATANA) joka maksaa vitusti, kestää kauan ja meiän pitäs siks aikaa lähtee evakkoon sielt. vitun kiva.

ja kaiken tän vitun saastan ja vittumaisen työpäivän lisäks mulle puskee joku vitun keuhkotippuri päälle, räin sellast pahan makust limaa vähän väliä, duunissa ruvettiin vetää onnenpyörää et mikäs tauti mul on, ni tultiin lopputulokseen et varmaanki alkava keuhkoputken tulehdus, soitin sitte työterv huoltoon et pääsiskö lekurille? no ooks koe ajal? en. no koska oot alottanu? 1.4 -06. no täs on semmonen juttu et pitäs olla 4kk töis ennenku saa työterv. palveluita. olin et wtf? miten sä ämmä lasket sun kuukaudet? hyvää synnytystä sulle, toivottavasti ei tuu yllätyksenä. no suositteli ottaa yhteyttä omaan TA, näin tein ja siellä erittäin kyrpiintynyt sh ilmottaa et ei noilla oireilla lekuri ota vastaan, et niinku sit jos oot ampunu reites irti haulikolla tai syl on vittu esim. ihottumaa ni sit niinku löytyy aikoi??TÄ? vittu AB kuuri tänne ja heti. vitun vittu sanon tätä vantaata taas.

no ei siinä mitään, mentiin duunin sh:n kans kattoo et miten sil on aikoi sil mun omalääkäril? ni siel ilmotettiin et mm. siis huom. mm. TÄNÄÄN olis ollu aikoja ja nimenomaan EI kiirellisiä, et ihan perus aikoi..ni VITTU EI! tarjoutu se meiän sh varaa mulle sielt "netin" kautta lekuri aikaa mut sanoin et haistakoot vitut..tehään niinku byyrokratia sanoo...PILU!
'

vaihteeksi kyrpiintynyt AERO!

nyt sit kipeenä työhöntulotarkastukseen et kiitti vitusti ja moi!

perkeleen ylläpitoMaanantai 28.08.2006 18:38

loggasin tänään galtsuun...ylläpidolta oletuskuvassa viesti "rasistiset kuvat eivät kuulu irc-galleriaan" pikkasen sai taas ihmetellä että mitäs vittua....noh..."saksan reissun" kuvista oli poistettu kuva missä poseeraan jonkun vitun megaoja auran kanssa millä siis tehtiin metsiin ojia, ja kuvatekstinä oli "tällä vedettiin uria pitkin poikin ja tuupattiin jutskut sinne" tjsp.

että näin...hyvä IRC! vittu että saa taas ihmetellä kyseisten henkilöiden järjenjuoksua ja älykkyysosamäärää.... vielä yksikin vastaavanlainen vittuilu gallerian ylläpidolta:poistan kuvani galleriasta ja laitan ne kuvake.net iin...siellä saa pillu ja perse heilua ja näkyä, ja ehkä muutama kumiasustekkin....

tosin siinä tilanteessa olisin luovuttaja...teen seuraavan mahdollisen ylläpidon vittuilun jälkeen kokopäiväisesti sala käyttäjiä ja laitan vain ja ainoastaan rasistisia, louokkaavia, muiden, ja netistä kopioituja kuvia...olkaapa siinä sitten hädissänne....SAATANA!!!!

Vittuuntunut AERO
Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 9. tammikuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää, kolme kuolemaa ja kaikki juhlapäivät. käyttöä.

Tapahtumia

1944

Normandian maihinnousu, koodinimeltään Operaatio Overlord, oli länsiliittoutuneitten maihinnousu Ranskan rannikolle Normandiassa toisessa maailmansodassa. Operaatio käynnistyi aamuyöllä 6. kesäkuuta 1944. Tätä ajankohtaa kutsutaan nimellä D-Day.

Normandian maihinnousu on suurin meritse tapahtunut valtausoperaatio. Se alkoi aamuyöllä laskuvarjojoukkojen laskeutumisella, massiivisella pommituksella ja laivaston tykkitulella. Varhain aamulla alkoi maajoukkojen hyökkäys maihinnousualuksin.

Maihinnousua seurannut taistelu Normandiasta jatkui yli kaksi kuukautta, jona aikana liittoutuneet varmistivat ja laajensivat sillanpääasemiaan ja murtautuivat niistä ulos. Taistelu päättyi Pariisin valtaukseen ja Chambois'n motin antautumiseen


1844

Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys (NMKY, "Namika") on ekumeeninen järjestö, joka tarjoaa kristillisiin arvoihin pohjautuvaa toimintaa. NMKY-liikkeen motto on Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa (Johannes 17:21). Liikkeen perusti George Williams (1821–1905) Lontoossa kesäkuussa 1844, tarkoituksenaan saada nuoret miehet hyvien harrastusten (urheilun) pariin ja kiinnostumaan samalla kristinuskosta.

Koripallo ja lentopallo on kehitetty NMKY:ssä. Hengellinen puoli keskittyy raamattupiireihin. NMKY ylläpitää myös halpoja hotelleja, hospizeja.

Suomen NMKY-työn innoittaja oli ylioppilas, myöhemmin professori Arthur Hjelt. Suomen NMKY perustettiin 17. marraskuuta 1889. Nimestä huolimatta siihen kuului sekä miehiä että naisia. NMKY:llä on myös partiotoimintaa.

1960-luvun alkupuolelle saakka oli Yhdysvalloissa NMKY:n uima-altaissa uimahousujen käyttö kielletty.

:
DDD

1985 (vuoden ikänen olin)

Guns N' Roses (lyhenne GN'R, äännetään [gʌns æn roʊzi:s]) on yhdysvaltalainen rockyhtye. Yhtyeen musiikki yhdistelee glam rockia, hard rockia ja alkuaikoina myös puhdaspiirteisempää heavy metalia. Nykyisin yhtyeen voi sanoa hyödyntävän myös industrialmusiikin kone-efektejä. Yhtyeen suosio oli suurimmillaan vuosina 1987–1993.

Guns N' Rosesin perustivat W. Axl Rose ja Izzy Stradlin' 26. maaliskuuta 1985. Nimi Guns N' Roses otettiin käyttöön vasta, kun Duff McKagan liittyi yhtyeeseen basistiksi. Yhtyeen soolokitaristiksi tuli Englannissa syntynyt Saul Hudson, joka tunnetaan paremmin nimellä Slash, rumpaliksi taas myöhemmin huumeongelmista kärsinyt Steven Adler. Yhtyeen kokoonpano on muuttunut useita kertoja, ja sen riveissä on soittanut yhteensä 20 muusikkoa.


Syntyneitä.

1935

Nykyinen, 14. dalai-lama on Tenzin Gyatso (alun perin Lhamo Thondup, syntynyt 6. heinäkuuta 1935). Hän asui Tiibetin pääkaupungissa Lhasassa vuoteen 1959, jolloin joutui pakenemaan Intiaan Tiibetin valloittaneiden kiinalaisten tiukennettua otettaan maassa. Nykyinen dalai-lama on kuuluisa ja kunnioitettu ympäri maailmaa rauhaa ja väkivallattomuutta korostavan sanomansa vuoksi. Hän sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 1989.

1956

Björn Borg klikkaa linkkiä kuuntele ääntämys? (s. 6. kesäkuuta 1956) on usein arvioitu kaikkien aikojen parhaaksi eurooppalaiseksi tenniksen pelaajaksi, jos Yhdysvaltain Pete Sampras on kaikkien aikojen pelaaja. Ruotsalainen Borg voitti suhteellisen lyhyen uransa aikana yhteensä 11 Grand Slam -kisaa – Wimbledonin tennisturnauksen viidesti ja Ranskan avoimet ennätykselliset kuusi kertaa. Australian avoimeen tennisturnaukseen Borg päätti matkata ainoastaan kerran (vuonna 1974), jolloin hän hävisi kolmannella kierroksella. Yhdysvaltain avointen voitto jäi Borgilta saavuttamatta, vaikka hän eteni turnauksen loppuotteluun kaikkiaan neljä kertaa.

1960

Steve Vai (s. 6. kesäkuuta 1960, Carle Place, New York) on yhdysvaltalainen rock/metal-kitaristi/.

Juhlapäiviä:

Ruotsin kansallispäivä

Etelä-Korea: Memorial Day.

Australia: Queensland Day.


Kuolleita:

Carl Gustav Jung (1875 – 1961), sveitsiläinen psykiatri, analyyttisen psykologian perustaja.

Senaattori Robert Francis Kennedy (20. marraskuuta 1925 – 6. kesäkuuta 1968) oli Joseph P. Kennedyn kolmas poika. Hän syntyi vuonna 1925 ja joutui salamurhaajan ampumaksi Ambassador-hotellissa Kaliforniassa 5. kesäkuuta ja menehtyi saamiinsa vammoihin 25 tuntia myöhemmin. Robert Kennedy pyrki Yhdysvaltain presidentiksi. Hän voitti tuolloin esivaalit ja olisi mitä todennäköisimmin tullut valituksi virkaan.

Stanley Gayetzky tai Stan Getz (2. helmikuuta 1927 Philadelphia, Pennsylvania - 6. kesäkuuta 1991 Malibu, Kalifornia), jolla nimellä hänet paremmin tunnetaan, oli yhdysvaltalainen jazzmuusikko. Häntä pidetään eräänä parhaimmista tenorisaksofonisteista.

VIHDOIN!Perjantai 18.08.2006 20:18

No nyt se päivä koitti...ei oo kauan ees ooteltukkaan:D

Postista kilahti lappu että sulle on kirjattu kirje, kävin hakemassa ja sehän oli mitään muuta kuin TUTKINTOTODISTUS!!

Että nyt voi sanoa että olen myös virallisesti pätevä, en vain muodollisesti xD

nooh..ei sen enempää...on vaan helvetin hieno fiilis..ninmittäin palkkakin nousee n 100e/kk + tietenkin ne kk mitkä tulee takautuvasti jostain huhti toukokuulta:D ASIAAA!!!

IM RICH BIATCH!!!

-AERO-