IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Tuntematon sotilasMaanantai 01.09.2008 02:58

Kansallisteatterissa...

Jumalaton multispektaakkeli.

2 screenia, live videokuvaa, huudetaan perkelettä ja vittua, heitetään vettä yleisön päälle, pistetään jollekki randomille yleisöstä pussi päähän ja näytetään keskisormea, haetaan yleisöstä jengiä lavalle tanssimaan jotain ryssykkä teknoa samalla kun valkokankaalle on laitettu 5x3m Stalinin kuva, taisteluissa huudetaan ihanaa leijonat ihanaa, Rahikainen ja peräänantamattomat vetää keikan, ja lopussa tapetaan mm. Halonen, Lenita Airisto, Ransu, Nukkumatti ja Tommy Taberman, kaiken kruunaa kaikkien lavasteiden kaataminen yhdeksi kasaksi ja tämän sekaan heitetyt muumipeikko ja Sauli Niinistö. <3<3<3<3

Jos jollain pienikin mahdollisuus päästä katsomaan moinen niin suosittelen ehdottomasti.

Suck my chocolate salty balls...Perjantai 29.08.2008 23:37

VITTU TÖÖLÖ HERE I COME!!!!!!

Joku pääsee vihdoin irti tästä hikisestä espoosta. Toveriani lainatakseni...VOIHAN KYRPÄTYNNYRI!!!

Vittu koulujuttuja...Keskiviikko 27.08.2008 02:15

Sain hetkellisen mielentilahäiriön ja totesin että vihaan nuoria(teinejä) ja haluan näyttää heille täydellisen vihani.

Siksipä pistin kyselyä päälle erääseen opistoon mistä vois saada jonkun nuorisoOHJAAJAN merkkikurssin suoritettua. Joten katsotaan mitenpä käy mitä vastaavat. Onko tämä oikea tie vai lähdenkö suoraan harrastamaan katutappelua matinkylän vanhallle ostarille? M;ITÄÖ=???

Ja kyselylapun loppuun tietenkin "Yst.Terv. nimim. Vai sittenkin sosionomiksi"

Niin ja sit tänään vieläLauantai 23.08.2008 17:55

Firman kesäuhlat. Jännä mennä kattoo ketä sattuu ja ketä ei, ja miks. Mutta ilmasta viinaa....<3

eilen oli aika mukavaaLauantai 23.08.2008 17:29

No heti töistä päästyä PG:lle cruisaamaan, ajeltiin siinä sitten ensin skattalle missä tankkaustauko, tästä jatkoimme matkaa kaivariin, missä oli sitten tankkausta ja kiihdytys skabat, en muista kuka voitti mutta onnet hänelle. Tästä jatkoimme matkaa lähimpään alkoon varuste checkille sieltä taas matka kohti töölönlahtea missä:

Jossain pienessä leikkipuistossa, tai no siin oli katos ja hiekkalaatikko, mut anyway...Törkeen kova setti päällä, hiekkalaatikkoon oli tehty neppisautorata jonka keskelle oli kaivettu monttu minkä sisään laitettiin hiiliä joten meillä oli a volcano, joku oli raahannu paikalle tikipään, ja surffilaudan. Rannasta oli haettu kaisloja mistä tehtiin sitten kaislamaja, oli siellä myös partyvalot ja puskia koristeltu. Laitan kuvia jahka saan aikaiseksi.toinen reuna pusitoa täynnänsä custom pyöriä ja iltaa kohden meno muuttui vaan paremmaks kunnes kahentoista aikaan alotti bändi, joka osas soittaa myös ilman sähköä :D Koska agrigaatista loppu bensa hetkellisesti. Mutta bändi oli loistava, semmosta 50´s country kamaa, läskibasso,banjo,kitara,virvelirumpu ja yks soitti lusikoita. Kaks naista laulo ja oli kyl moodit taivaissa. <3 Tätä lisää!

Uus pätmänKeskiviikko 20.08.2008 10:27

Törkeen kova!

Oliko uutta?

Mutta Jokerin kuvioon tulo, siis sen ekan vilauksen jälkeen, kun koko hahmo esittäytyy oikein kunnolla...<3 Ai jumalauta

"Lets make a magic trick, Lets make this pencil disapear"

Ja haistelkaa pistorasiaa epäsikiöt jotka sanotte että nyt oli väärää enklantia.

Bike Wars 08Keskiviikko 13.08.2008 03:31

http://shit-town.dk/

Wittu tonne!!! Tehään kauheita romufillareita ja sen jälkeen otetaan niillä turnajaisia ja romurallia!!!! <3 mad max hengessä tietysti...

Malmin päivystys:Sunnuntai 03.08.2008 00:21

HAISTAKAA PASKA!

Tää oli must hauskaPerjantai 25.07.2008 02:11

http://bodyart.xiaan.com/thelist.html

Eikun reikäpäät opettelemaan!
TAPAN!!!!!!!VITTU NIIN TULEE SEIVÄSTÄ PERSEESEEN KUN VASTAAN TULETTE VITTTUUUUHHHH!!!!!

Oletuskuvasi on ollut sääntöjen vastainen. Kertaathan alla olevat kuvasäännöt ja lataat kelvollisen kuvan. Oletuskuvan tulee olla oma kuva, eli juuri sinun tulee esiintyä siinä.

Ylläpidon ilmoittama kuvavaihdon syy: Rasistinen kuva

Jos Kuva-arkistossasi on oletuskuvaksi kelpaava kuva, voit valita uuden oletuskuvan Kuva-arkistostasi.

Aika perinteistä. Mutta kun mä vielä saatana ilmotin että se ei ole rasistinen...eikö se muka riitä jo mitä hä?:O

Mutta sitten toiseen aiheeseen...Ihmisiltä kokemuksia Macien suhteen...Sain tänä aamuna vessassa herätyksen että hankkisin joko macbookin tai sitten ihan pöytä pömpelin, hinnalla ei ole niin eroa että kumman ottaa, mutta lähinnä teiltä rakkaat ystävät jotka olette kovasti moisia käyttäneet niin + a - kehiin.