IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

ihana aamuPerjantai 28.04.2006 10:58

vitsus

no juu..oon nyt yövuoros ja tää on suht kivaa..pääsee tekee sitä minkä äippä aina kielsi..nukkuu kaikki päivät ja valvoo kaikki yöt..viel ois 5 yötä edessä. noh..aamu alko muuten mukavasti mutta...SE ÄIDIN PERKELE (josta juuri mainitsin, tunnistetaan nalkuttavasta äänestä ja vittumaisesta äänensävystä) tuo mulle heti duunien päätyttyä SUKKIA! no kaunis ajatus ei siinä mitään..MUTTA!!!se toi jotain seniileille tarkotettuja vitun KIRISTÄMÄTTÖMIÄ SUKKIA!!! joita vihaan yli kaiken koska ne menee makkaralle ja on ihan perseestä muutenkin. noh jos tämä ei vielä riittänyt niin kuulkaapaa seuraavaa julistusta...lähdin siitä sitten kauppaan sukat sullottuina reisitaskuihin koska en viitsinyt kulkea ihmisten ilmoilla läpinäkyvä vihannes pussi kädessä mikä on täynnä isoin mainoksin varusteltuja "kiristämättömiä" sukkia...noh painelin sitten tuohon nimeltämainitsemattomaan lähikauppaan joka on keltapunaisesta värityksestäkin tunnistettavissa oleva erään päivittäistavarayhtymän alainen putiikki...noh...olen aina ollut tietoinen kyseisen kaupan suht nihkeästä tarjonnasta ja ehkäpä jopa välttävän arvosanan omaavista HeVi tuotteista mutta tämä asia tuli minulle täysin kulman takaa suoraan päin naamaa. Menin kauppaan ostamaan hiukan aamupalatarvikkeita ja sain samalla päähäni että "minähän tarvitsen kamman"...no aikani koluttua nk. hygienia hyllyä ympäri ja loppujenlopuksi vartin kaupassa pyörittyäni totean että tämä kyseinen nimeltämainitsematon "pikkukauppa" joka sijaitsee martinlaakson juna- ja linja-autoaseman VÄLITTÖMÄSSÄ läheisyydessä ei tarjoa asiakkailleen mahdollisuutta hiuksien oikomiseen, tai ainakaan siihen tarvittavaa kalustoa. olin ja olen todella väsynyt ja tämänlainen turhautuminen käy todella raskaasti egon päälle. tästä syytä aionkin antaa kyseisestä aiheesta "TIUKKAA" palautetta kyseiselle Pikkukaupalle jonka nimi alkaa ja päättyy samaan A kirjaimeen. Toivonkin siis että tulette tästä lähtien boikotoimaan kyseisten pikkukauppa ketjun hiusten hoito osastoa sillä antamani palautteen jälkeen uskon että jokainen kyseisen kaupan omistaja HANKKII vähintäänkin 100kpl tavallisia muovikampoja hyllyynsä jotta asiakkaat pidetään tyytyväisinä. Itse ainakin ostan tästä lähtien kampani muualta. PISTE!

T:Aero

ps. olisi ollut muuten elämäni ensimmäinen virallinen kampaostos, mutta ei sitten perkeleet, haetaanko tässä nyt sitä että ajetaan Aeron pää kaljuksi...MITÄ? sitten voidaan ruokatunnilla nauraa että "tuolla se wannabe tiibetin munkki taas menee" sitäkö tässä nyt ajetaan takaa..MITÄ?

EI PERKELE ETTÄ KEITTÄÄ!

VITUN ÄSSÄT!Perjantai 21.04.2006 01:28

perkele..

MITTA on tullut täyteen...mä en jaksa enää yhtäkään "HEI SUL ON PATA KEESI" KOMMENTTIA! voi JUMALAUTA!!!en juurikaan seuraa lätkää enkä VARSINKAAN KANNATA PORILAISTA joukkuetta. SAATANA KUOLKAA!!

-AERO

ItalyTiistai 11.04.2006 22:13

ROMANO PRODI IS VICTORIOUS!!!ALL HEIL!

WOOT?Maanantai 10.04.2006 12:22

tiesittekö että Cif pesuaineen ph on 11?

ihan sairaan HC!!!mä oon liekeis-IM ON FIRE BABY YEAH!

eli töissä ollaan,ihan nollat taulussa:---D työt tein 10min ja sen jälkeen tää on vaan nollailuu..WOOT? no mut kaupungin hommissa...tätähän tää on..hih...nooh...eipä tässä ihmeitä..hajotkaa raskaaseen työhönne kaikki vitun varasto-orjat..kantsii olla hoitsu..vähän ku mä..MUHAHAAA...

loistavaa ohjelmaa.Sunnuntai 26.03.2006 17:08

olin täysin kadonnut pääni kanssa unholaan...olin saattanut unohtaa tuon ihmiskuntamme hyväntekijän..ÄMPÄRIPÄÄN!!! ei sopivimpia mielipiteitä, ei loistavampaa argumenttia pääse kuulemaan edes helsingin yliopiston sotalääketieteen luennoilla. ämpäripää RANKAISEE kaikkia nitä jotka eivät itse osanneet ajatella näitä asioita etukäteen.. opistun kauppaan hakemaan voimajuomaa...katsokaa kaikki silläaikaa kuinka ämpätipää tekee ympäristärikoksia ja harrastaa ekoterrorismia...

http://www.kaeraja.com/video/ap060203/


niin ja ps. kissat ja vasarat kuuluvat yhteen.

iloinen ralliMaanantai 20.03.2006 22:31

REEL BIG FISH - Beer

she
called me
late last
night, to say she loved me so
it didn't matter anymore, but
i say she never cared
and that she never will, i'd
do it all again
i guess i'll have to wait until then

if i get drunk well, i'll pass out
on the floor now baby
you won't bother me no more
if you're drinkin' well, you know
that you're my friend and i say
i think i'll have myself a beer.

she called me late last night, to say
she loved me,
so..? but i guess he changed her mind
well i should have known it wouldn't be
all right, but i can't live without her
so i won't even try...

maybe some day, i'll think of what to say.
maybe next time i'll remember what to do,
she looks like heaven, maybe this is hell,
said she'd do it all again, she'd
promise not to tell!

if i get drunk well,
i'll pass out
on the floor now baby
you won't bother me no
more
(and she said)
it's ok boy cause
you know
we'll be good
friends and i say, i think
i'll have myself a beer.

ZZZKeskiviikko 01.03.2006 01:31

tiedättekö sen tunteen kun olet niin väsynyt että tahtoisit vain nukahtaa, etkä enää ikinä herätä?

VITTUUMaanantai 27.02.2006 17:01

ja sittten se et jotkut vinee jostain vitun suomen häviötä jossain vitun homo neiti laji lätkässä ni voi vittu...VITUN IKÄVÄÄ!!

vitun vittuMaanantai 27.02.2006 17:00

nonnih.. täs sitä nyt ollaan...

elämäni menee nyt todella päin persettä, opiskeluaika loppuu huomenna ja mitään en oo saanu aikaan, yhen kokeen oon tehny, en sit valmistu, rahaa jää käteen 50 e palkasta, en saa ens kuun vuokraa maksettua millään,koska olen "tienannut" tässä kuussa, ne ei maksa vuokraa ja heittää hyväl tuurilla jotain 10 e ruokakupongilla naamalle, kelan asumistukee saisin jtn 250 e jne, töitä on satunnaisesti mut ei niillä pärjää, persettä kaikki. mutsi ja faija ei sponssaa, ei oo antanu rahaa sitten intistä pääsyn, tai yleensä mitään, joskus lainannu autoa. miten vitussa tää nyt taas meni tähän, omaa saamattomuutta mitäs muutakaan...kirjaimellisesti vituttaa!!! noh ei tässä muutakun nälkäkuolemaa tekemään ja itseään syyttämään...HAHA!!!

töissä...Perjantai 10.02.2006 19:48

voihan pömpelin pölle...töissä VOI siis ola myös tylsää, tuntuu laittomalta kun ei ole mitään hommia, eikä voi tehä muuta kun dataa toisten tunnuksilla...:P

parempi puoliskoni lähti kiertämään maailmaa ja itse jäin yksin rannalle ruikuttamaan, edessä tylsä ilta datailun parissa, jos olisi rahaa, siis enemmän kun ne 40centtiä mitä tililtä löytyy ni vois vaik tehä jotain. Mutta onneksi Conan saapuu huomenna suomeen ja pitäis sitäkin puolijumalaa mennä katsomaan helsinki-vantaalle, aika epätodennäköstä että nään edes vilaukselta mutta pakkohan se on edes yrittää...ja sitten illall Henkka von Herzenille saunomaan..ehkä se piristää edes jossain määrin..kunhan ei uuvuttaisi niinkuin kerran kävi jossain itä-vantaalla. Tunarinkin pitäisi kai osallistua ilonpitoon, tiedä sitten.

noh..menen takaisin tylsistymään ja harrastamaan nekrofiliaa...siitä se riemu vasta alkaa...¨

btw. luin tänään meidän alan lehdestä monen sivun jutun joka käsitteli mm syöpä potilaiden seksiä, mies,nainen ja avannepussi "aluksi toivoin ettei Maijaa olisi häirinnyt epämiellyttävä tuoksu" voi jessus..kaikkea sitä ihmiset kirjottaa...oli sitten kanssa käyty kaikenlainen "syöpäpotilaan emätin pienenee ja sitä on harjoitettava suuremmaksi tekopenisten tai dildojen avulla päivittäin, miel kaksi kertaa, ja jos itse ei pysty tai halua niin kumppani voi auttaa asiassa ja tehdä kyseisen toimituksen", ei saatana kuvittele nyt "moro, mitä oot tekemäs? - en paljo mitään, pamputan muijaa dildolla et toosa olis isompi.." voi vittu joo..mutta näin sos. ja terv. alalla..nyt kaikki innokkaasti opiskelemaan uutta "kiehtovaa" ammattia...

poistun kuolemaan...