IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

29,5%!!!!!!Keskiviikko 29.11.2006 13:52

hieno luku...

verottaja <3

Biologiset joukkotuhoaseet.Tiistai 28.11.2006 23:18

Ostin tänään sellaisen. Nyt saa kärpäset vittu kyytiä.


Mulle ei vittuilla!!!

EI KUULU ENÄÄ LAULU VALAIDEN!!!Tiistai 28.11.2006 03:04

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 19:47

wittu mun on kylmä, tää kämppä onki vitun iso jääkaappi :/

[Ei aihetta]Maanantai 13.11.2006 21:32

http://www.mtv3.fi/uutiset/txt/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2006/11/483770

mitäköhän vittue tuo Lievonen tekee tuolla? ja näinhän ne asiat vaan on..vitun kartelli...imekööt munaa saatana!!!

EVO!Torstai 02.11.2006 11:36

No olinpa taas näppärä, kuulun CDON:in postituslistalle ja vähintään kk välein tulee sieltä jotain ostettua. No nyt sitten taas tuli tilattua ja kun uskon ja luotan kuin kallioon mun omaan pikku HP:n valmispaketti koneeseen, että kyllä se pyörittää kaikki tämän päivän pelit.

Voi vitun perkele kun on taas voinu olla vajaa älystä toimintaa omalta itseltään. Tilasin meinaan quake 4 pelin ja löin sen koneeseen ku tipahti postiluukusta. Ihmettelin hetken että kuinkas perkeleessä se näin pahasti nykii?? No selitys löyty aika nopeesti, peli vaatii jtn 4,6 Ghz tai jtn..ja itellä on joku 3,2Ghz mylly, ja muutkin tais olla aika just ja just riittävät tehot tai muuta, se peli jakso kyllä pyörittää itteensä mutta aika pahoilla nykimisillä.

Tästä lähtien vois muistaa kattoo sen takakannen "system requeirments" tai mikä vittu ikinä, ja todeta että se toimii omalla koneella. Onneks tuli ostettua toinenkin, toisen maailmansodan strategia hömpötys,mikä on ihan kiva.

Ja toi Quake 4 , ni voisin sanoa että aika samanlainen ku Dom3 noin ensinäkemältä-.

KolariMaanantai 30.10.2006 01:57

Juh, meinas taas olla hengenlähtö lähellä tänään, miten helvetissä meikäläisestä on tullu näin vitun tapaturma altis?

Noh, piti tänään kaverin kanssa käydä hekmassa sen vaarilta joku telkkari ja viedä se kaverin kämpille, noh Ile tulee hakemaan ja lähetään kohti Pukinmäkeä, kaikki menee hyvin aina kaivokselaan asti, valoissa seistiin ensimmäisenä seuraavana määränpäänä hämeenlinnan tie ja helsinki (jotkut saattavat tietää kyseisen liittymän), valot vaihtuu ja Ilkka rupee ruoskimaan omaa peltilehmäänsä parhaansa mukaan ja tokaisee että pitää olla 100km/h lasissa mutkassa, no 60 tuli lasiin helposti, 80 tuli, sitten rupes olee mutka jo aika lähellä ja seuraava muistikuva on heittelehtivä punainen peltilehmä ja edessä toisen punaisen auton kylki. siihen rysähti 80km/h lasissa. auto pyörähti ja olimme poikittain keskellä moottoriliikennetietä oikea kylki kohti päälle käyvää liikennettä. Onneksi sieltä ei tullut kuin yksi volvo joka oli ehtinyt hiljentää ja väisti meidät tyylikkäästi. Sen jälkeen auto sivuun ja kyselemään vastakkaiselta osapuolelta että onko kaikki kunnossa. Kaikki oli kunnossa pientä säikähdystä lukuunottamatta. Toisen osapuolen koko kylki meni sisään mutta kaverin autossa vain vasen etukulma kärsi vaurioita, mm. vasen umpio oli tuhannen palasina, ja mikä sen parempaa sillä siellä oli kosteutta ja se olis pitäny kuulemma muutenkin vaihtaa:D

Onni onnettomuudessa kaverilla oli kasko ja koko lysti tulee maksamaan 151e.

Mr. Tapaturma alttius.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.10.2006 01:44

töissä on aika rankkaa..ei jaksa enää...


btw,oli palotarkastus tänään ja oli kiva olla siel naama punasena ja sanoo.."emt,emt,emt" vittu siel on kaikki päin persettä..ja sitten sinne tulee sata varmasti sprinkleri (miten ikinä kirjotetaankaan) wich means vitusti rahaa ja meille joku evakko paikka..vitun kiva.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 20:48

1. Valitse jokin sana, joka mielestäsi kuvaa minua.

2. Etsi googlen kuvahausta kuvia sillä hakusanalla.

3. Jätä mielestäsi sopivimman kuvan linkki kommenttina tähän.

4. Lisää tämä sitten päiväkirjaasi!


Tää on niin hyväet tästä ei voi seurata mitään hyvää xD

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 19:54

ja mikä parasta. muut kuvat zombie walkista sai jäädä...ne ei ilmeisesti oo tarpeeks vertavuotavia... VITTTUUUUUU!!!!!!