IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Vittu sanon minä!Perjantai 31.08.2007 01:15

No nyt on pidetty budjetti riihi hallituksen kesken.

Bensan hinta nousee 4c litralta, kiisseli vähän enemmän. Eikö ne nää kehä kolmosen ulkopuolelle? Pk-seudulla joukkoliikenne "toimii" mites siitä pohjoiseen? Noh, ruuan alv laskee jossain vaiheessa, siinä vaiheessa kun sitä on pakko laskea koska ruoka maksaa ihan mahottoman paljon, syy: kiisselin ja bensan hinta nousee=kustannukset nousee=ruuan hinta nousee..siten saadaan näyttämään että ruoka olisi halvempaa vaikka sen hinta vain nousee. Mietitään vaan että millä ne koneet toimii.

No sitten tuli vielä viimenen pommi: Palkka/tupo neuvottelut...Matti Vanhasen sanoin : Ei ole varaa 5% palkankorotuksiin vuosittain/joka kerta.

Niin...ei ole ei..lisää inflaatiota ja kilpailukykyä, lähinnä siks ehkä tehtaat siirretään ulkomaille, jengiä työttömäks, uudelleen koulutus on ilmasta kun ei sitä edes ole.. MUUTAKUIN!: Lähihoitajiksi..Vanhukset räjähtää käsiin..rahaa ei oo...kuka niitä hoitaa? Lähihoitajat...ja millä liksalla? Olemattomalla...ja miten tähän on päästy...sanotaan siinä vaiheessa kun hoitajat olis vittu kerrankin _ehkä_ saamassa edes jonkunlaisen "säälikorotuksen" niin sanotaan että "Ei oo varaa hirveisiin palkankorotuksiin"

Että näin..Vanhasen kokoomushallitus...Motto: PERSE EDELLÄ PUUHUN JA MAHDOLLISIMMAN LUJAA!!!

VITTTUUUUUHHHH!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.