IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Noin.Maanantai 10.09.2007 01:30

Ja sit sain omankin myllyn kiinni vihdoin viimein...

Vielä on pientä sälää laitettavana ja kaks hirveetä kasaa muuttolaatikoita. Nyt on vaan pirunmoinen ongelma..mihin helvettiin laitan mun nasse kullat?

Vitriini jäi vantaalle ja mitään järkevää paikkaa niille ei löydy paitsi jos hakkaan ne tähän tietokoneen yläpuolelle seinään...tosin joku ei taida arvostaa. Ehkäpä jokin mukava hylly ja siihen sitten ne rakkaimmat esiin ja muut varastoon..ei kait muu auta, tosin makkariin ne olis täydellisiä koska siellä lämimerkkikin sijaitsee.

Kuvia laittelen näkyville kuhan saadaan tää niinku loppuun eikä joka kuvakulmassa näy "Muuttopalvelu Niemi".

Kissa tykkäilee aivan perkeleesti vaikka paskokin alleen automatkalla tänne. Onneks tuli anopin autossa :P

Ja kävi tässä hauska sattumuskin...raskaan päivän jälkeen ajattelimme käydä syömässä, ja oikein fiinisti Kauniaisten Rossossa. Pääsimme paikalle, auto parkkiin ja vaihainen mulkaisu ostarin pissalissoille ja amisteineille. Tyylikkäinä sitten neiti kainalossa kohti ruokapaikkaa ja annas ollakkaan...Koko saatanan rakennus oli puoliksi ammuttu huisan vittuhun xD pieni putoaminen ja tyylikkäästi takaisin autolle. Suuntasimme sitten loppujenlopuksi Olarin Chicos ravintolaan josta on aiemmin ainakin myyrmäen pisteen tiimoilta aika perkeleen paskat fiilarit mutta käsitys muuttui kertaheitolla, ko. paikassa oikein mukava henkilökunta ja nopea palvelu.

Nyt odottelemaan saunan lämpiämistä ja sen jälkeen Reservoir Dogs.

Eero kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.