IRC-Galleria

Aerobitch

Aerobitch

MAKE PANDEMIA! NOT WAR!

Malmin päivystys:Sunnuntai 03.08.2008 00:21

HAISTAKAA PASKA!

Tää oli must hauskaPerjantai 25.07.2008 02:11

http://bodyart.xiaan.com/thelist.html

Eikun reikäpäät opettelemaan!
TAPAN!!!!!!!VITTU NIIN TULEE SEIVÄSTÄ PERSEESEEN KUN VASTAAN TULETTE VITTTUUUUHHHH!!!!!

Oletuskuvasi on ollut sääntöjen vastainen. Kertaathan alla olevat kuvasäännöt ja lataat kelvollisen kuvan. Oletuskuvan tulee olla oma kuva, eli juuri sinun tulee esiintyä siinä.

Ylläpidon ilmoittama kuvavaihdon syy: Rasistinen kuva

Jos Kuva-arkistossasi on oletuskuvaksi kelpaava kuva, voit valita uuden oletuskuvan Kuva-arkistostasi.

Aika perinteistä. Mutta kun mä vielä saatana ilmotin että se ei ole rasistinen...eikö se muka riitä jo mitä hä?:O

Mutta sitten toiseen aiheeseen...Ihmisiltä kokemuksia Macien suhteen...Sain tänä aamuna vessassa herätyksen että hankkisin joko macbookin tai sitten ihan pöytä pömpelin, hinnalla ei ole niin eroa että kumman ottaa, mutta lähinnä teiltä rakkaat ystävät jotka olette kovasti moisia käyttäneet niin + a - kehiin.
Erämaahan en tiedä minne, mutta jonnekkin, aion yöpyä ulkosalla. Vettä on luvattu kun esterin perseestä mutta otan sen vastaan lahjoituksena luonnolta.

Japi kuittaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 13:52

KAuheeta traumaa http://www.youtube.com/watch?v=LNq4yMVnHq Koxka himinen on diskohitti½

meni pitkäksSunnuntai 20.07.2008 13:46

Ilarille illalla istumaan illalla, nyt ollaan meillä ja ollaan kännisä, täähän meni ihan liian pitkäks, tai no, oikeestaan meil on ollu TODELLA mukavaa hela natten, jopa yhtä kaverin ja jonkun tuntemattoman tappelu yrityksestä huolimatta, (kiitos markus ja Karoliina seurasta)

Aenimaeaterin kanssa hakattu wii sportsia, koko aamu ja tarkotuksena oli lähteä vielä rantaan istuu ja ottaa viel pari olutta mutta todettiin liiallinen väsymsys diagnooksiks. Piparit ja pullat Aight!

ja tota...tästä illasta jäi ehkä enimmäkseen käteen tarja halonen ja http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

Were not gay!!!!!

Back to Wii GOLF!!!! xS :D

ps. vittuun tää xoxoxoxoxoxoxo juttu, en tajua sitä ja ei tarvitse kenenkään muunkaan, joten haistakaa pitkä xoxoxoxoxoxoxo

HATE!!!

JUMALAUTA ETTÄ VIHAAN!!!Maanantai 14.07.2008 04:26

HAAVOJA!!! Vitun kusipäät on niin perkeleen kipeitä ja homoja!

Kaikki koskettaminen sattuu ja on ihnottavaa ja itkettää ja vituttaa....perseestä moiset!

VARSINKIN! Kun olet itse sitonut 6 aikaan aamulla 3 promillen kännissä jonkun onnettoman väkerryksen, joo, laitoin rasvalappua sinne väliin mutta oliko niitä siellä enää aamulla? No ei ollu sitte ei...ja kaikki taitokset kiinni haavassa..revi siinä sitten suihkun kanssa ihoon kiinni kasvaneita taitoksia. ARGH!

Tämä viikkoMaanantai 14.07.2008 00:34

On ollut mitä mainioin.viikkohan alkoi sillä että heräsin ruotsista.no nyt kaikki ajattelee siellä että mitä helvettiä se on taas touhunnu kännipäissään.mutta ei,tällä kertaa täysin suunniteltu reissu.tukholmassa yksi yö ympäristömerkillä varustetussa hotellissa.siellä oli kylpyamme ja sinne me mentiin,niin siis mira ja minä,juotiin samppista ja piti mansikoitakin olla mutta ei keritty niitä hakemaan.suomeen takas muistaakseni keskiviikkona, sit torstai iisisti ja perjantaina särkänniemeen ,eilen olin sitten cruisaamassa ja pannutin,siis oikein kunnolla,puolet jalasta raapiutunu pois :) ja aamulla heräsin taas lohjalta.nyt sitten matkalla helsinkiin bussilla ja pyörä bussin kontissa.olisivat tänäänkin halunneet mut mukaan cruise mut ei pysty kun on jalka niin kovin kipiä.

Ruotsiin.Sunnuntai 06.07.2008 21:01

Nyt!
Tai oikeestaan jo matkalla.joten so long bastards!