IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone
Bushin kannatuksen uusi pohjanoteeraus 29%.

(+)
Physical Training and Rehabilitation Program on saamassa huomiota useiden ohjelmaan joutuneiden valitusten myötä. Kaksi kuolemantapausta, sekä esimiesten fyysinen ja henkinen väkivalta "toipilaita" kohtaan ei auta asiaa. Nyt ohjelman johtoon per kasarmi on määrätty lääkinnän ammatilaiset. Tosin jos sieltä löytyy samanlaisia lekureita kuin suomen armeijalta, tilanne ei liene paljoa parane.
http://www.nytimes.com/2006/05/12/us/12training.html?ex=1305086400&en=ad73e6c50322a8b2&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss

Republikaanit ja konservatiivit ovat hylkäämässä Bushin hallituksen, mikä näkyy kannatuksen jatkuvana laskuna. Tämä voi johtua tietenkin tulevista kongressivaaleista, republikaanit yrittävät ottaa etäisyyttä Bushin hallitukseen pitääkseen mahdollisimman monta paikkaa seuraavissa vaaleissa. Todellisuus kuitenkin on, että demokraatit vievät enemmistön, ellei tapahdu jotain miksi vaalit skipattaisiin tai jos äänestystulokset ovat yhtä aidon oloisia kuin kaksissa edellisissä presidentinvaaleissa.

Qwest -puhelinyhtiö ei ole lähtenyt mukaan NSA:n salakuunteluohjelmaan.

(-)
Sotilaat Irakissa eivät osaa edes ajaa tankkeja, 4 hukkui ajettuaan M1A1 Abrams tankin alas sillalta. Ammattitaito korkealla.

NSA valvoo kolmen suurimman puhelinyhtiön kautta meneviä puheluita datamining -tekniikalla. Puhelinyhtiöt ovat AT&T, Verizon ja Bellsouth (jos jollain tuttuja jenkeissä, voi suositella puhelinyhtiön vaihtamista, ettei tule NSA:n miehet ovelle koputtelemaan). Itse valvontahan on laitonta USA:n lakien mukaan, vaikka Bush käyttääkin 'presidentillistä valtaa terrorismin vastaisessa sodassa' perusteluna salakuuntelun laillisuudelle. Jokunen kongressin jäsen on pyytänyt lakimiehiä tutkimaan asiaa, minkä NSA esti kieltäytyen luovuttamasta asiaan kuuluvia tietoja 'kansallisen turvallisuuden' nimissä.

-- -- --

Energiakriisi ja maailmanlaajuinen lama lähestyy ja on ovella ennenkuin huomataankaan. Sitä silmällä pitäen pystyn uskomaan että nykyinen USA:n hallitus pystyy pelaamaan julmaakin peliä, jossa vankeja ei oteta.
Ei siis sillä että 'vapaan maailman johtaja' haluaisi hyökätä vielä moneen muuhun maahan (Iranin lisäksi), vaan sillä että asiantuntijat arvioivat energiakriisin johtavan maailman väkiluvun supistumiseen noin kahteen miljardiin ihmiseen seuraavan kahdenkymmenen vuoden sisällä. Tästä lisää myöhemmin

-- -- --
Iltalehteenkin oli päässyt aikaisemmassa blogauksessa arvostelemani Road to Guantánamo.
http://www.iltalehti.fi/osastot/leffat/200605114507652_la.shtml

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.