IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Olen kultivoitunut kaulamakkara

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tunnettu olo. @SoveMaanantai 14.04.2014 06:39

Monet amatöörit miettii, että alkoholi on oikeasti pahasta.

Toki. Jos et osaa käyttää sitä. Useimmiten alkoholi tekee sinusta ärsyttävän pyrkyrin joka haluaa asioita, tekee asioita joita muut ei tohdi jne. jne. jne.

Tosiasiahan on, että lievällä tottumisella alkoholiin saat parhautta aikaan, kuten vaikka minut! Voit(nette) tutustua Hininin-evankelistaan mm. Soven blogissa, joka kertoo ymmärtäväisen Jumalanne ylivoipaisesta himokkuudesta kaiken, mitä tarvitsette.

Tärkeimpinä kohtina Minä, eli absoluuttinen Jumaluus mainitsen muutamia:

1. Pidä muita jumalia; alkoholi, riemu, videopelit ja lonkeroporno kelpaa. Alaviitteet voinet tarkistaa minulta, tai tässä ketjussa.

2. Runkkaa julkisesti. Ole alasti. Ole lasti. Älä häpeä alastomuutta tai sen tuomia yhteiskunnallisia ristiriitoja.

3. Rakasta lähimmäistäsi (vaikka väkisin). Ihminen tarvitsee rakkautta, ja jos haluat saavuttaa paremman tietoisuuden tason, rakastele myös. Väkisin.

4. Varasta. Varasteleminen kuuluu perusominaisuuksiin, joka ihmiselle annetaan jo myötäsyntyisesti. Katsokaa lapsia. Varastaminen antaa myös hyvät edellytykset edellä ja edessä mainittuihin asioihin. Edelleen varaan oikeiden neuvonpitoon, mielellään metatronin Soven välityksellä.

5. Tapa. Bensalenkkarit ei tarvitse oikeutta. Tai neitsyet. Tai muut uskovaiset jotka ei usko minun uskontooni. Alttarini löytyvät kätevästi kaikkien isoinpien kehityskeskusten välittömästä läheisyydestä, joten uhrilahjat ovat tervetulleita. Verta ei voi olla liikaa.

6. Vihaa. Kaikkea. Julkisesti. Jopa minua. Mutta ime myös minua. Ei ole parempaa kuin vihainen seksuaalinen käytös, joka kulminoituu epäitsekkääseen alkoholin tai huumeiden käytön sekoitukseen. Viiltele, raiskaa-tapa-kuole.

777. Älä pyri mihinkään koskaan. Ole. Tee. Ajattele. Oksenna. Puukota itseäsi, kuole.

Sovetron, haastan sinut. Somalia tarvitsee kaikkeutesi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.