IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Miksi ostos-tv:n jotkut mainokset on laitettu neloselle ?
Eikö nyt vittu riitä että mainostamiselle on oma ohjelma, vaan pitää olla saatana sheercoverit jo nelosen mainostauollaki! Siellä sitten ne yh-mutsit kattelee kuinka saada kaikki raskausarvet sun muut peittoon jollan helvetin upeella puuterihuiskulla.
Ei paljon järki päätä pakota jos semmosen vielä menee ostaan. Sitten tää tissien alta polviin ulottuva keskiivartalokortsu?? "nokun Eva Longoriaki käyttää" Liekö Eeva Lonkooriakaan niin "Täydellinen nainen" kun tuommoseen humputukseenki uskoo. Vaikka ne läskit ymppäis sinne viritelmän sisään niin vaaka kertoo paljonko sitä massaa on siellä piilossa.
Jumankauta ja ryppyvoiteet....... Kaskun ei mainosteta botox-piikkejä. "nyt sinun ei enää tarvitse mennä kalliisiin lekureihin. Vittu tee-se-itse solumyrkky, niin et voi enää sitä käytettyäsi räpyttää silmäluomiasi ilman apua"
Eikö enää riitä että mainoksia tulee tunnin kestävän ohjelman aikana n 10 minuuttia. Vittu siirtäkää mainoskatkojen jatkeeksi vartti ostos-tv:n Ab-Tronicceja ja Sauna-Belttejä ja kuinka Toby silittää jonkun rääsyn, suoraan sen roikkuessa henkarissa. Siis vau saatana. Saat kolmekymmentä tyynyliinaa kun tilaat tunnin kuluessa eikä tässä vielä kaikki! Saat kaksi Tobya sekä sata suutinta hintaan kaksisataatuhattaviisikymmentä euroa ja vielä ilman toimituskuluja!

Tilaa minut kotiin, pääset paljon halvemmalla.

<3:Jasmin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.