IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Näin usein kuvitellaan.Sunnuntai 17.05.2009 01:15

Pyydän anteeksi tätä kamalaa luokittelua, mutta teksti on helpompi ymmärtää näin, ethän saa väärää kuvaa minusta, en ole genrettäjä!)
Jos kuvitellaan kuitenkin että tapaat punkkarin, hipin, rokkarin, cybergootin, hevarin, pissiksen, japsiernun, emon ja taviksen, kehen heistä on sinusta helpoin tehdä lähempää tuttavuutta? Vaikuttaako se, minkä tyylilajin edustaja olet, siihen keneen haluat tutustua? Onko sinulla ennakkoluuloja?

Pissis. Minulla on tiettyjä ennakkoluuloja siihen suuntaan. En tiedä miksi, mutta kun on tullut "salakuunneltua" juttuja julkisissa "Siis vittu miksei zerppa hengaa meijän kaa vaan se on vaan sen suskin kaa, vittu mikä horo oikeesti." Silmät väkisinkin pyöristyy. Mutta pissis voi silti olla ihan mukava kaveri, joka vain pukeutuu viimeisimmän muodin mukaan.

Tavis on kamala määritelmä. En oikeastaan itsekään tiedä mitä sillä tarkoitetaan. Ei-julkkista vai ei-minkään-edustajaa? Kirjoitan tästä "ryhmästä" silti vaikken siitä paskaakaan tiedä. Noh, itse olen huomannut että ne pelkää olla "erilaisten ihmisten" kanssa, koska on hirveetä hengaa "rumiluksen" tai "friikin" kanssa. Luulee pian sitäki friikiks.

Hevarit. Muutamat kuvittelee et ne on niitä saatanan likasii rasvalettei jokka pittaa eturivissä. Aivan ennakkoluulot... Heti kun pukeutuu mustaan, luullaan saatananpalvojaks ja hikiseks körmyks, jolla on ketjuja perkeleesti, et voi ruoskii toista hevarii alasti, yön pimeinä tunteina.

Rokkarit. Tukka sotkussa ja pari hihamerkkii. Puhuu kitaran soitosta ja keikoista kaljan virratessa.

cybergootti. tyllimekko, mustat huulet, korkeet mustat solkikengät ja neonkeltanen pvc-toppi, putket päässä ja käy vähä schattenis sheikkaan. Onko automaattisesti näin?

Punkkarit. Nämä yhteiskunnan huligaanit, niitti farkkuliiveissään ja rikkinäisissä maihareissaan potkimassa mummoja ja graffitinlöyhäinen irokeesi putkella jalattoman mäyräkoiran kanssa puistossa. Saattavat vähä vääntää itse alkoholihuuruissaan uusia nenäkoruja toisilleen.

Japsiernu. Värejä värejä värejä, tilpehööriä, pinkki tukka. Kawaii, An cafe<333

Emot. Nehän vaan viiltelee ja kukaan ei välitä. Teen itse biisejä ja sovitan ne akkarille. Sanoitukset kumpuvaa siitä suuresta vääryydestä häntä itseään kohtaan. Suhteen loppuminen ja maailma kaatuu. Viils.

Hippi. Pelastan maailman ja poltan pilveä. Minulla luonnonrastat ja kierrätän. En suostu käyttämään kuin yrttihammastahnaa. Teen vaatteeni itse.

Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia!

Cyber´gothemo_peace89

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.