IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Mihin on jääneet mehubileet?Tiistai 19.05.2009 01:46

Olen pidemmän tovin harkinnut pitäväni minun kämpässäni pyjamabileet! Tarjolla sipsiä, limua, joku saa tuoda Twisterin, poppareita (ei hoppareita), hyvää musiikkia (esim Jeffree Star, se on tarpeeksi iloista ja samalla rääväsuista) ja mikä parhainta TYYNYSOTA!

Nykyään nuorten tekeminen liittyy tavalla tai toisella alkoholiin. Aina ollaan a) etsimässä hakijaa, kun ikää ei ole b) ryyppäämässä keskellä kylää ja tämähän johtaa siihen että mennään tukka putkella poliiseja karkuun viinapullot ja kaljakassit kolisten c) Jos joku ehdottaa että mennään käymään kaverilla, vastassa on kysymys "saako siellä juoda/onks porukat kotona?" ja mottona "ei me sinne selvinpäin mennä".
Koulussa keskustellaan maanantaina ja tiistaina kuinka helvetin perseet oltiin edellisenä viikonloppuna ja mitä kaikkea hukkui ja ketä nussittiin. hihihihi. Sitten koittaa keskiviikko ja voikin sanoa jo että "JES YLIHUOMENNA ON PERJANTAI" ja sitten toistuu sama kaava hakija-perseet-yöpaikka-kuvio...

Haluaisin viettää yhden perjantai illan niin että siihen ei liittyisi alkoholia vaan hyvää mässyä, upea seura ja vielä mahtavammat leffat ja pelit! Aamullakin voisi herätä ilman hedaria ja darraa, eikä tarvisi hävetä edellisillan tekemisiä. Lauantaina voisi tuskitta ottaa uudestaan! Silloin toistuisikin kuvio Kauppaan ja mässyä-meille-hauskaa !

Limbbar1_PIUSA^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.