IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Pieniä, sieviä... miehiä.Maanantai 22.06.2009 02:24

Kohta selviää minkälaisia, minkä värisiä ja kuinka helvetin isoja vihanneksia miehet tunkevat itseensä tämän arvosteluvittuilupaskan jälken/aikana.

Ihan ensimmäisenä tulee mieleen ikä. Se on aivan sama minkä ikäinen mies/poika on, mutta tuntuu että mitä vanhemmaksi elää, sitä lapsellisemmaksi ne muuttuvat. Hirveetä tuittuilua ja asioiden suurentelua. Eikä mies voi myöntää että nainenkin on välillä oikeassa.
Ja moottorivärkit, voi sviidu. Tämäkin kiinnostus on iästä riippumaton. Oli sitten poika juuri 15 täyttänyt tai lähempänä viittäkymmentä. On se niin helvetin hienoo rassata sitä corollaa samoilla sormilla kun omaa muijaa. Lisäksi, jos ei pääse sitä omaa kaaraa hinkkaamaan, niin avataan töllö ja kattellaan formuloita.
Kiinnostus turhanpäiväseen löhöilyyn ja saamattomuuteen. Ja pakonomainen tarve väittää vastaan tai olla vastaamatta kun joku kysyy jotain. "Kulta, kävisitkö kaupassa ja imuroisit sillä välin kun minä oon töissä?" Niin ei jumalauta joko vastausta ei kuulu tai tulee tyypillinen "joojoo" ja kun tulet kotiin, kaappi on tyhjänä ja villakoira-armeija sohvan alla kasvaa kasvamistaan. Sitten mies ihmettelee mitä se akka siinä rääkyy. Miksiköhän? Ei varmaankaan imurilla ja ruoalla ole tekemistä asian kanssa.
Kommunikaatiokyky on naisen kanssa se ykkösjuttu. Puhelinkin on miehelle utopiaa.
Ja mitä musiikkimakuun tulee, niin suurinosa on tosi ahdasmielisiä sen suhteen. Ei voi hyväksyä sitä jos joku tykkää HIM:stä, vaan pitää automaattisesti sanoa HIM:iä paskaksi, koska itse ei siitä pidä.
Tosikot ja sovinistit. Naisen paikka on hellan ja nyrkin välissä piste. Joo seleevä.
Ja mitä humalatilaan tulee, niin miksi on aina pakko turvautua nyrkkeihin jos jonkun naama ei miellytä? Kohottaako se itseluottamusta ja egoo sun muuta, jos saa vähä vääntää joltain toiselta, vähintään yhtä idiootilta nokan poskelle? Aivan ja miehethän saa ryyppäillä miten tykkää ja kenen kanssa vaan. Mutta auta armias kun naiset pitäisi tyttöjen illan niin joka ollaan kyselemässä missä se eukko huoraa ja kenen kanssa. Mies ei itse ole kuitenkaan tilivelvollinen kenellekään.
Kaikkien puheenaiheiden on jollain lailla liityttävä panemiseen, nussimiseen, runkkaamiseen, alastomuuteen tai naisiin. Niin tai sitten moottorivempaimiin ja kaljaan.

Jään tässä miettimään miksi en voi suoraan olla lesbo bisseyden sijaan, kun miesten kanssa minulla ei mene ikinä putkeen. Ehkä miehillä olisi ratkaisu tähänkin ongelmaan. Se kuuluisi kutakuinkin näin "Joo lesboseksiä! Saanhan kattella vierestä ja runkata?"

Bisse avaa kohta bissen^89

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.