IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Tänään vedin ilkeimmätLauantai 18.07.2009 19:29

Olin Marian kanssa kaupassa ja jotkut truekovis mopopojat kyyläs energiajuomakylmäkaappia ja toinen tokas "Nyt otetaan määd krokkia!" ja avas kylmäkaapin oven, sulki sen sitten saman tien ja jäi höpöttään sen kaapin eteen. Tokaisin kovaan ääneen "No ottakaa nyt vittu sitten!!" Riuhatasin oven auki, otin mad crocin ja lähdin apinanraivolla kohti kassoja. Kaverini ottaa kanssa juomansa ja toteaa lähes yhtä kovaan ääneen perässäni "vitun ääliöt."

Sitten lähettiin autolla satamassa pyörähtään ja kolme nimeltämainitsematonta lehmän penikkaa kävelee vastaan ja katon niitä pitkään, lyön keskarin auton ikkunaan ja huudan "HYIVVITTU mitä läskejä" :))))

Asenneongelma? -Ratkaisu: muuta amerikkaan ja mene vihan_hallinta_kurssille. Tosin paukuttaisin sitä ohjaajaakin varmaan tai ainakin saisin jonkun raivokohtauksen.

Esimerkkinä siitä, kuinka lyhyet pinnat minulla on: Mäyssäsin pillu kosteena 3 litraa herneitä tunnin sisään (okei, tuo ei ollu se pointti) ja yks vitun_herne levis autossa mun syliin ja vittu että palo kiinni. "Jumaaaaalauta vittu, menit sitte sinne putoomaan!!!!!1111!"


:))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.