IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Synnytyskertomuksista sen verran...Perjantai 07.08.2009 02:13

... Että hyi nyt vittu soikoon! Ällöttävää, kun joku kertoo kuinka monta senttiä missäkin vaiheessa "paikat" on auki. Väkisinkin tulee mielikuva ylitsevuotavasta rutusta, josta näkyy vauvan päälaki. Kuka oikeasti haluaa kirjoittaa pillunsa koostumuksesta ja siitä kuinka monta senttiä se aukeaa minuutissa. Ei reva ole mikään auto, josta voi kertoa kuinka nopeasti se kiihtyy nollasta sataan tai kuinka paljon se ottaa osumaa kun painetaan talla pohjaan ja rysäytetään metikköön (huom. ajattele sillä toisella mielellä, niin tajuat)
Miettikääs, kun tiedän äitinne olisi aikoinaan kirjoittanut lehteen julkisesti oman vittunsa leveydestä synnytystilanteessa. Aivan samalla lailla täälläkin voi kuka tahansa sen lukea. Ja toinen on tämä kalvojen puhakisemis-juttu "kalvot puhkaistiin klo. 12.46 ja sitten annettiin troppia, että supistukset muuttuisivat säännöllisiksi" Siis ilman tuota tietoa en olisikaan voinut jatkaa elämääni. "Kätilö tarkisti paikat." nam.
Niitä on mielestäni mielenkiintoista lukea, jos niissä on paljon lääkärisanastoa ja jätetään yksityiskohdat vähemmälle.
Ja nyt tulee vihaista kommenttia "et ole koskaan synnyttänyt" "kersa narisee taas" "on sulla hankalaa" "ei niitä ole pakko lukea" No, kyllä on hankalaa kun kerrankin olisin jonkun synnytyskertomuksen mielenkiinnosta lukenut, niin sieltä pamahtaa rillu silmille ilman minkäänlaista varoitusta. Alkaa tuo juuri syömäni donitsi kurkkiin, ellei aamupalatkin.

<3: Epiduraalipiikkikammoinen turmion kätilö89

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.