IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Ensinnäkin ilmeisesti ei riittänyt se, että joudun maksaan yli 400€ takaisin asumistukea kun tuloni (mitkä vitun tulot) olivat kesällä liian suuret ja sain silti asumistukea.

Nyt onkin sitten työkkäri päättänyt evätä mun työmarkkinatuen kunnes valmistun ammattiin, täytän 25 tai olen ollut 5kk töissä. Hienoa, eipähän tartte mennä mihkään työharjottelushaisseihin. Sieltä ei meinaan muuta saakkaa ku työmarkkinatukee.

En ole kuulemma tarpeeksi ahkerasti hakenut koulutusta (hain vain kahteen mestaan, vaikka piti hakee kolmeen. Anteeksi inhimillisyyteni, kun en tuota 3 vähimmäismäärää tiennyt/tajunnut!!!!!)

Taitaa demokratia tarkoittaa nykyään sitän että köyhät köyhemmiks ja rikkaille rahat. "Äänestä kahdesta paskasta se vähemmän paska."

Kumma ku ikuisilta sossupummeilta ei vaadita koskaan mitään, mutta meiltä vähemmän pohjasakoilta (lue: käydään jokseenkin hyvin töissä ja haetaan kouluihin ja yritetään pärjätä ilman sen suurempia avustuksia) evätään kaikki, vaaditaan lappua lapun perään ja SILTI ei kuulemma tehä mitään...

Enhän mä tässä olekaan ollu töissä kun kesäkuun alusta asti ja pärjännyt niillä rahoilla, vaikka vaan kahta päivää viikossa teenkin!

HAISTAKAA NYT JO PITKÄ VITTU JA EVÄTKÄÄ MULTA SAMANTIEN RUOAN OSTAMINEN, KAVEREIDEN TAPAAMINEN, HENGITTÄMINEN, LASKUJEN MAKSAMINEN, UNOHTAMINEN, TEKOPYHYYS JA VAIKKA INHIMILLISYYS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.