IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Vitutusavautumista pöllyää jälleen!

Ellei ite otsikko jo ala raksuttaan niin aiheena tietenkin kaikemmaaliman pikadieetit, eli itsemurhavälineet.

Mitä helvettiä siis? Luuleeko ihmiset tosiaan näännyttämällä ihtesä saavansa pysyviä tuloksia ? Kyllä sen nyt järkikin sanoo, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Oli kyse mistä vaan. Tässä tarkoitan aterioita. Jos jätät aamupalan väliin--> päivästä nälkä, jos jätät lounaan väliin--> illalla vielä kovempi nälkä. Syöt omenan iltanälkään--> vatsa kouristelee (tai ainakin mulla) MITÄ PASKAA!

Koko maailma pyörii nykyään kiireen ympärillä. Kiire sinne tänne tonne, äkkiä kaikki mulle heti nyt, myöhästyn bussista, myöhästyn sieltä täältä tuolta, oho unohin syödä, ei se oliki tarkotus, koska haluun äkkiä jenkat pois ja mahan pois ja kaulaihrat pois ja..........
Mä hengästyin pelkästä ajatuksesta, että...

Oon niin skeptinen kaikkien pikadieettienkin suhteen. Miks kaiken muunkin pitää nykyään olla juostenkustua? Ketään enää kiinnosta enää mitä terveellinen/terveys tarkoittaa? Joo, jättäkää vaan syömättä ja koittakaa olla vesikuurilla. Tervetuloa puutostaudit. Säälittävää. Jos laihduttaisin, tekisin sen järkevällä vauhdilla, että tulokset pysyisi. Siihen laihtumiseen ja tuloksien ylläpitämiseen vaaditaan elintapojen pysyvä muutos!!! NYT ALKAA NELJÄN PÄIVÄN PIKADIEETTI JEE OON LAIHA VIIDENTENÄ PÄIVÄNÄ JA KUUDENTENA KAIKKI ON JO TAKAS VYÖTÄRÖLLÄ JA PERSIISSÄ. VITTU ENS VIIKOL UUSIKS. Muistilapuissakin lukee "osta röökiä" että näläntunne unohtuis.

Ja sit pliis nää tyypit jotka on valmiiks luurankoja tulee avautuun kuinka läskiä on tuolla ja täällä. Puristelee eri kehon osia, kuinka joka paikasta pitäis saada vielä senttejä pois ja näyttää koiranpentuilmettä "Kato mua, oon lihava". Multa ei heru sympatiaa. Tokasen vaan, että "No niin ootki, hyi vittu mikä ihrakasa."

Kysynpähän vaan, että kuka haluaa pirtelön? :) --->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.