IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Losing the feeling of feeling uniqueTorstai 28.02.2008 15:02

Nyt kyllä vähän ärsyttää. Tulin just en niin kauan aikaa sitte sieltä Tukholmasta.
Olihan siel ihanaa ja Panic oli loistava, vaikka olin tyhmä ja lähin liian aikaste sieltä ... Ja ne uudet biisit oli loistavia! Varsinki se vika minkä ne soitti. En muista sen nimee yhyy :<
Mut typerät ruotsalaiset pilas illan. Ekaks jonotetaan Sannan kaa viis ja puol tuntii sateessa ja sit joudutaan ruotsalaisten runtelemaks. No, oltiin me ekaks kolmannessa rivissä mut sit ne ruotsalaiset väkisin tunki eteen ja jouduin ihan taakse. Siin melkein mun vieres oli sellanen kaide joka romahti ku ihmiset työns :<
Ruotsalaiset on kyllä tyhmiä. Sitäpaitsi ne luulee ettei me ymmärretä ruotsia :DD
Onneks suomalaiset oli nii kivvoja^^
Mut HAHAA! Ku muilla suomalaisilla oli Suomen lippuja mukana ja mulle tyrkättiin yhessä vaiheessa yks niistä käteen, ni se Panicin henk.koht. turvamies (vaimikäsesitonkaan) Zack, en oo kyl varma et kirjotetaanko se sittenkään noin, halus yhen niistä lipuista. Se ois luultavasti halunnu sen yhen lipun jossa luki "Sirpa" mut se sit tyyty siihen lippuun joka oli mun kädessä ja sitte se heilutteli sitä siel lavalla. Must kyl tuntuu ettei se tajunnu et se oli Suomen eikä Ruotsin lippu :DD Mitenvaan.

Mut laivalla oli hauskaa Sannan kanssa. Oltiin oikeesti taas ku joku suuriki turistikohde. Sen verran ihmiset meitä katto. Typerää. Ja kaikki pienet emo lapset varsinki.

Laivalla on kyllä aina valitettavasti hirmusesti humalaisia ihmisiä. Paras oli kyllä se kuuskymppinen pedofiili ja se kauheen kokonen mies jolla oli jotain asiaa mulle.

Harmittaa vaa ku joku varasti mun kännykän. Eikä se ees ollu mun oma.

Muuten kyllä oli täydellinen reissu.

Pojaaat oooli loistaaviiaa. Ja oltiin ensimmäisiä jotka kuuli niitten uutta levyä. åå
Tylsää. Tultiin tänään Iisalmesta. Yhyy, siel oli kivaa. Mitä kaikkee me siel Ronjan kaa tehtiinkään. Eka oli puuduttava junamatka sinne. Mun vieres istu joku poika, joka ei ees uskaltanu liikkuu mun läsnä ollessa. Sitten käytiin sunnuntaina Runnilla laskemassa ja rikottiin meijän pulkka :< Onneks Matti sit myöhemmin korjas sen. Käytiin myös Kiuruvedellä kattomassa sellasta vesitornia, se ois oikee turistinähtävyys jos Matilta kysyttäisi. Sinä päivänä myös käytiin kävelyllä. Ja sain kauheen kokosen mustelman vasempaan jalkaan. Se oli sen tyhmän lumikinoksen syy. Mut ei ollu kiva ku Matti ja Ronja jätti mut sinne kuolemaan!
Sain toisenki mustelman peukalon yläpuolelle ku oltiin yks päivä Lidlissä ja Ronja hakkas mua sellasella harjalla :(

Maanantaina mentiin uimaan Iisalmen uimahalliin. Siel oli tylsää. Uitiin pelkkien mummojen keskellä. Sitä paitsi Iisalmelaiset nuoret on kauheita. Nimittäin tultiin yks päivä kirjastosta ja siin edessä oli sellanen kauhee pissislauma. Just ku käveltiin Ronjan kaa niitten ohi ne sano oikee kovaa ääneen et kuinka kauheita ollaan Ronjan kaa. No anteeksi jos Iisalmessa ei tiedetä mitään persoonallisuudesta. Harmi etten kuullu mitä ne sano, jos olisin kuullu oisin kumartanu ja hymyilly niille kauniisti.

Käytiin muuten myös uimassa keskiviikkona tuolla Runnin kylpylässä. Sielläki oli vaa mummoja ja pari pappaa. Sielki oli melko tylsää loppujen lopuks. Vaikka keksittii lauluki ja toinen niistä papoista säikytti mut. Ihme ettei se ite saanu sydänkohtausta ku kiljasin ..

Torstaina oli kiva päivä. Sillon käytiin kävelemässä jäällä. Sit siel oli joku poika jollain ihme jutulla ajelemassa. Se vilkutti meille ku meni meijän ohi^^ Mul on muuten joku ihme hinku aina vilkutella ihmisille. Vilkutin junasta kaikille, vilkutin yhille pojille autosta ja vilkutin vaikka kelle.
En jaksanu kävellä siel jäällä joten kaaduin maahan makaa. Typerä Ronja vaa heitti mun naamaan lunta ja juoksin koko loppu matkan autolle Ronjan perässä.
Mentiin sen jälkeen Lippikseen kahville. Lippis on kyl oikeesti Mehevä mutten koskaan muista sitä.
Sit käytii äkkii Mummon luona ja lähettiin laskee pulkkamäkeä. Ei kauaa jaksettu laskee.
Lähettiin hiihtolatua pitkin kävelee. Säikyteltiin niit luistelijoita ja ne meinas hiihtää koko ajan meijän päälle.

Matti on muuten KIVA! Se on sellanen viis vuotias, mut siitä huomaa et se on saanu viisautta sen elämän aikana. Se vei perjantaina meijät kattelee hianoja taloja. Oli meilläki harrastukset .. Talojen arvioiminen. Hah. Perjantaina oli myös täyskuu. Uimahallissa oli kuutamouintia. Siel oli valot kiinni ja kynttilän valossa uitiin. Siel oli vaa kamalasti ihmisiä. Mut kuu oli kyl hieno! Haluttiin kiikaroida sitä illalla kaukoputkilla. Mut se ei näkyny siihen Matin parvekkeelle. Matti sano et kyl se sit parin kolmen tunnin päästä näkyy. Nooo, ainaki se näky viideltä aamulla siihen mun ja Ronjan huoneen ikkunaan. Oli kyl hieno ku vähän sitä kiikaroi.

Näin muuten ihan outoja unia Iisalmessa. Ne oli sellasii et sillonku muistin et mitä olin nähny luulin et se oli tapahtunu oikeesti. Niiku näin unta et lauantai aamuna kerroin Matille et olin kiikaroinu kuuta ja siihen Matti et “No oliko hieno?” !! Aamulla Matti kysyki nii. Ehkä mä ennustin.

Sunnuntaina sitte piti lähteä. Yöllä koputeltiin naapurin seinään ja ootettiin et se koputtaisi takasin. Siin naapuris asuu joku vanha mies. Jooo, kyl se takasin sit koputtiki.
Aamulla Iskä herätti meijät klo 7. Sit se alko huutaa mulle ku en suostunu heräämään. No kuka hullu nyt viimisenä lomapäivänä heräis nii aikaste. Ja vielä sunnuntaina. Huhhuh. Päästiin lähtee vast yheksältä ku auto ei lähteny käyntiin. Katottiin minä, Ronja ja Mummo ikkunasta ku Matti ja Iskä yritti saada sitä ees liikkeelle. Loppujen lopuks kyllästyttiin siihen ku ne ei tajunnu et samalla ku Matti yrittäs vetää sitä autollansa vois Iskä työntää omaa romuansa. Ei ne sitä tajunnu joten me jouduttiin mennä auttaa ja heti se lähti liikkeelle. Ei siinä ku naisia tarvittu.

Koko viikon kuuluisin sana täyty olla 'Toki'
Se sanottiin aina jokasen kysymyksen ja toisen sanoman lauseen jälkeen. Perin ärsyttävää kylläkin.

TIDII! Mul riittäis juttuu mut tilaa ei oo tarpeeks :< Tai on sillee, mut ei sillee.

Just sleep.Lauantai 26.01.2008 19:49

Pelattiin Aliasta :

Rosa: "No nää on ne mitä mul ei oo täällä päässä?"
Ronja: "AIVOT!"
Rosa: "Oikein!"

Ja me muuten voitettiin se peli åå
"Jos pahenee, mieti vaan kaneja, tyttöjä ja takapihan Frankieta"

PRETTY. ODD.Torstai 17.01.2008 23:04

LIPUT LIPUT LIPUT LIIIIPUT <3

Köhköh, viel pitäis rahat hankkii tota jooo.

Hihihihi. Iital tulee olee hauskaa nyt ennen 26.2 JA ! Vielä hauskempaa sen jälkeen.

TONNIKANA

We're so different now.Torstai 17.01.2008 00:06

"Täst biisistä tulee sellanen rauhallinen olo. Tekis mieli alkaa joogaa"
YÄÄÄÄÄ. Se on loppu nyt! :<

Mut arvostan sitä enemmän sen takii ku se pysty jättämään sen kaiken.

Uskomatonta. Unbelievable.

Äää, oli ihanaa eilen <3

Iida: "No on meilläki vappu !"

**

I: "Jos mä pidän sun päätä ylhäällä mun kädellä, ni pidä sä sun kädellä mun" :DD <3

**

I: "MUUMI!" *Ryminryminrymin* ...
R: "No miks sä nyt Labyrintti pelin otit?"
I: "Ei se ollukkaa Muumi ... :o "

I said Hands Up!
" iida karoliina sanoo:
joo tuu vaa.kummatki urpona åå-ilmeillä siinä vierekkäin katse kohti kattoa :D "

<3