IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

LET'S PLAYSunnuntai 28.02.2010 23:56

HYi koulua.
Tuollahan uppoo! Olin Romyn kanssa metässä järkevää ja sitten romy jäi puoleks tunniks kaiveee sinne jotain ja sanoin ihan joka paikassa lunta ja jäässä muutenki että "siel on paree olla ruumis siellä lumen alla" sit aloin miettii et jos sielt lumen alta tuleeki käsi joka nappaa mua jalasta ku meen ohi :DDDDDDDDDDDDDDDD

Ei siellä ollu.

Inhooninhooninhoon.Maanantai 22.02.2010 20:45

TUUN HULLUKS TÄÄLLÄ.

Täält ei pääse pois.
Tääl ei oo mitää tekemistä.
Tääl ei oo ees seuraa.

AARGH.

Linttari on paska paikka. Koko Klaukkala on paska paikka.

I'm not gonna lieLauantai 20.02.2010 20:48

Olin äsken saunassa ja ku katoin ulos ikkunasta ni tooosi kaukana oli kaks puuta ja ne näytti tanssivan.

Tiiättekste ku sanotaan et parasta on käydä pohjalla ja siit nousta mut ei, mähän uin tällä kertaa enkä aio hukkua.

Pitäis siivoo. En tiiä lähetääks me Iisalmeen vai ei. Mä haluisin sinne koska en jaksa just nyt Klaukkalaa :D

TITTIIDITIIDIIDII.Perjantai 19.02.2010 16:43

Tanssit on nyt tanssittu. Huhhuh jalat ihan vitun kipeet ja viel jatkot edessä :DD

Eilen mokasin tosi pahasti.. Kompastuin rappusissa ja liukastuin pahas kohtaa :D No ei se mitäääääään. Ja se viel kuvattiin dvd:lle!

Tänää oli neljät tanssit ja huh mekko näytti erilaiselta jokaises koulussa ku yritettii laittaa sitä lyhyemmäks ku se oli ihan vitun pitkä. No ei onnistunu :D Emmä kyl pahasti mokannu muistaakseni :D Tiputanssi olii kivaa Ronjan ja Elinan kaaaa vähän vaikeet kyl :DD en oo viel syöny mitää ehk pitäis mennä syömäääää joooo ja sit pitäis päättää vaatteet ja meikkaa uusiks ääk.

!Tiistai 16.02.2010 20:38

JIPII! Sain oman nettitikun ja mun mekko tuli åå Mul oli kyl vaikeuksii tän tikun kaa. No vittu se ei eka ees toiminu! AAAAH! Ja nyt meen syömäää nami nami jäätelöÄ!

<3Perjantai 05.02.2010 16:23

Romy kaivo tonne meijän pihalle kauheen kuopan :D Kiva näky keskel metrin lunta tollanen kuoppa ja tie täynnä lunta ja hiekkaa. Aww, se oli ihan tosissaan ja jatko vaa vaik halusin jos sisälle. Sit raahasin sen ihan märkänä sisään <3 IHANA.

Tähän touhuun on saatava potkuaPerjantai 05.02.2010 15:48

Ja kuka teki kakun ihan ITSE åå

.. Eri asia sit miltä se maistuu ..

Kuka haluu tulla syömään? :D

Joo no nyt meen ulos :>

We're not getting any younger.Keskiviikko 03.02.2010 15:13

Vau.

Mokkula toimii ilman et mun täyty sammuttaa konetta kertaakaan!!!

Vau.

OOn saanu jo luettuu ussan kokeeseenki! :D Oonpä mä ollu reipas tänäään.

Oispa jo ilta, sillon voisin taas mennä riehuu Romyn kaa tonne lumeen. Ei oo mitään parempaa ku maata lumessa ilman takkia selällään kattelemassa tähtiä samalla ku kuulee sydämen hakkaavan korvissaan ja paramoren soittavan taskussaan (samalla ku tuntee kuinka lumi tunkeutuu housujen ja hupparin läpi iholle) :D

Ja arvatkaa kellä on tänää menossa vapaapäivä? MINULLA! Ja arvatkaa kellä on perjantainaki vapaapäivä? MINULLA! Arvatkaa kellä on hissan koe maanantaina? MINULLA! ... No okei se ei oo nii hauskaa ..

Alhaalta kuuluu ihme äänii. Ehkä ne kuuluu meijän uunista, joka on rikki. Ehkä se räjähtää. Paitsi äiti väitti et se ei oo mahollista. :D Täytyyki täst mennä kattoo miten mun ruoka voi siellä.

Kuka päättää? Mitä päättää?Torstai 21.01.2010 01:22

TADAA! Ussan kirjotelma valmis åå KEsti varmaa puol tuntii keksii otsikko :DD Se on kyl paska ihan sama. Sit muokkasin sitä joku neljä kertaa sen jälkee ku olin lähettäny sen. Moodlessa näyttää et ois vähän tekstii vaik mulle tuli melkee se kolme sivuu : << Tyhmä moodle.