IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ei helvetti. Miksi miksi miksi miksi? Mun toinen jalka on ihan turvonnu ja eää. Huono päivä tämä päivä. Ei tunnu yhtään lomalta ja mitä jos en jaksa. Mun teevee sanoo koko ajan että no signal. Voinko mennä nukkumaan? Emmä ehkä mene.

So lie to me and tell me that we're gonna be ok
So lie to me and tell me that we'll make it through the day

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 04:20

OKEI. Ei ollu nii hyvä päibä eiku eilinnen ku oisin kuvitellu. Ambulanss plus Ronja mut sillee. ÄÄÄÄ. Puhuin kyl paljon sellasten ihmisien kaa, keiden en ikinä kuvitellu enää puhuvan. Ja se yks sais kyl hirttäytyy, vaik ei mut JOO!

Täytyy rakastaa, jos meinaa saavuttaa.Perjantai 29.05.2009 21:08

Nyt on onnellinen olo. TYTTÖ! Bandit Lee Way, oh. Meinasin unohtaa mainita! Onnee niille^^
Tänään on taas näitä päiviä. Tiesin sen hetiku avasin silmät. Inhosin tätä päivää sillonki. En jaksa puhuu, en jaksa tehä mitään. Pitäis tehä sitä ja tätä, muttei huvita. Oon itkeny tänää varmaa miljoona kertaa, ja voisinpa sanoo et siihen löytyy syy. Ei. Voispa vaa nukkuu vaikka kaks päivää ja yötä. Voispa sulkee silmät ja sittenku ne avais paistais aurinko eikä ois pakko tehä mitään. No ei voi. Pitäis tehä saksan työ, en oo ees alottanu ja se pitäis olla tiistaina valmis. Pitäis lukee bilsaa ja pitäis mennä nyt suihkuun. Haluun syödä vaikkei tee mieli, haluun nukkuu vaikkei oikeesti väsytä. Koht on jo huominen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.05.2009 02:07

Tän päivän outous saldo onki pieni
6. Joku pappa tiiraili kiikareilla parvekkeelta hameen alle 7. Olin oudossa paikassa
Muutenki päivä oli sellanen jotenki outo. Oli muuten nätti ilma!

I'm that girl you can't shut up.Lauantai 23.05.2009 15:50

Huhhuh. Hassu viiikko. Kaikkee hassuu tapahtunu! 1. Toi yks nukku mun kaa samas sängys 2. Näin noi yhet 3. Ratsastin! 4. Tatuointi 5. Äiti oli outo
Mitäköhän tänään. :D
Aah, innostuin äsken enemmän siit Israel jutusta. Oon oikeesti lähössä sinne. Ah. Iskä on idiootti. Se ei suostu maksaa yhtään mitään. ;<< Ihan kökkö juttu. Ei sitte. SAiN TÄNÄÄ RUUSUN JA KIRJAN <3 Päivä parantu ku huomas et must ehkä tykätäänki :DD Ehkä.
No ei tarvii sanoo mitää sitte. Vittu. Aivan sama.

Kaunis maailmaSunnuntai 10.05.2009 01:20

Tuun hulluks tän paskan kanssa.
Joo. Taas sama vanha laulu. Miksen ikinä opi? En haluu enää tällästä. En.