IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

<3Tiistai 28.09.2010 22:47

NA NA NA

typerä kipeenä oloLauantai 28.08.2010 21:10

tuuuun HULLUKS tän kuumeen kaa :( Hourin vaa ja itkeskelen kaikelle :DDDD Tyhmän tuntusta.

tiesinMaanantai 12.07.2010 03:14

ESPANJAAAA!!

onnee vaa kaikille sitte niiMaanantai 12.07.2010 00:34

Nyt ei kyllä rosalla mene hyvin :<

Ja ESPANJA VIE :)

BLING BLONGPerjantai 02.07.2010 00:51

Tänää on ollu kyllä mielenkiintonen päivä :DD Mul oli vika työpäivä nyyh. Justku opin nimet ja nauttii siit. Aloin tykkää kaikist tosi paljon :( Lueskelin tänää sisustuslehtee, menin välii ku yks huus toisille, nauroin Espanjalaiselle sarjalle ja sit

K lukee ääneen Espanjalaisen sarjan tekstityksiä: "'Rakastelu voi olla/näyttää kummalliselta.' Niin voi, mutta se on myös kivaa!" :DDDDDD AWW vähän nauroin :D

Muutenki oli ihana kattoo niit mummoi ja pappoi, tänää oli hyvä päivä useimmilla^^

Sit töiden jälkee mentii Iinan kaa vähän ostelee asioita! :DD Vähä yks pappa oli pelottava :DDDDDD

Ostettii parhaimmat kirjat IKINÄ ja istuttii niitten kaa illalla työpaikan edessä :D Varmaa hauska näky oltii.. :D

KIva mun skootteri sammu kiskan kohalla, eikä enää menny päälle. Alko vituttaa. Työnnettii se himaan saakka äitin kaa. Paska mikä paska.

!Perjantai 18.06.2010 01:27

Tänää olin blondi. Näytin hirveeltä. En ymmärrä miten kehtasin mennä töihin sen näkösenä.. Mua ei tunnistettu. Ja niin. :DDD

HUOMENNA <3

If you fall for me, I'm not easy to pleaseMaanantai 14.06.2010 02:22

Oltii Iinan kaa Tiiras ni joku pappa tuli puhuu ja kaivo meille kalja tölkkejä avaamattomina siis sen taskuista :DD Vähä hyvä.
Sit poliisit puhallutti Iinan ekaa kertaa! NOLLA! ja POSTILAATIKKO! : DD Nähtii varmaa samat ihmiset tuhat viissataa kertaa .. Haha. Lehmät on söpöi =)

Huomen eka iltavuoro, en tiiä mitä mun pitäis siel tehä :s
Vittu en taas jaksais näit päivii. Kaikki iha vituillee menny taas. Saksan kokeesta tulee nelonen, oli hautajaiset, tuun hulluks himassa enkä mee varmaa uloskaa ku on näit vitun ongelmii kaikil, ja vittu. Anteeks nyt vaa.

En enää ikinä haluu tällästä.

Ensimmäisii kertoi ku haluisin vaa itkee ja huutaa ja nauraa jonku seurassa. Hypätä 1000 kerrosta alas päin.

Mut se ei oo mahollista.

Enkä mä oikeesti tarviikkaa teitä.

I'm okay. Trust Me.Lauantai 22.05.2010 23:35

Tulin just häistä ja jouduin keskelle helvettiä. Aina. Vihaan häitä, kaikki on aina nii onnellista siellä ja ihanaa blaa blaa.

Vitut teistä kaikista. Ja musta.

You say you listen but you never doKeskiviikko 19.05.2010 23:12

Ei vitsi mikä bilsan tunti! Käytiin suolla. OLI SIISTII :D Kumpparit vaa uppos sinne, sit melkee käytii uimas Iinan kaa, syötii pahoja karpaloita ja löydettii kiihokit! Mun saappaat oli täynnä vettä ja kuulu oikeesti sellanen loiskis ääni ku kävelin :D Sit viel jouduttii kaivaa mukeja pellolle eikä ois saanu hirveesti tallata sitä maata, ni mähän tietenki kaaduin sinne ja sit Sipuran (maikka) ilme oli aika järkyttyny :D Sit mä vaa "uuuups anteeks emmä muistanu *puppy eyes*" :DDD Vielku sanoin kihokkii kiihokiks! Sit se jätti meijät sinne ja varmaa lähti itkee luokkaan :D Vielku laitoin suoraa käteni nokkosiin ja nyt siin on hirveet jäljet, sit ne on viel levinny ja kaikkee :o Kiihokki puri mua:< Jouduin jättää sen mun loksaan ku en saanu sitä kannettuu kotiin asti. Toivottavasti se ei syö mun kirjoi.
Oli hauska päivä^^