IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ulos vai eikö ulos?Lauantai 31.10.2009 18:49

Happy birthday frank!

On tyhmää ku meil ei roiku kummituksii puusta :((

PAdadaa.Torstai 29.10.2009 18:57

TÄNÄÄN mulla on synttärit åå
TÄNÄÄN tulin virosta.
TÄNÄÄN mun pitäis lukee ruotsia :(
TÄNÄÄN on ollu kiva päivä.
NYT en keksi enää muuta.

Oli kivaa virossa ainaki mulla^^ Käväisin siellä Salamin ja mamman kanssa. MEntii sinne eilen sellasella nopeella laivalla ja sit siel oli tylsää koska en saanu pelaa ja jouduin vaa istuu paikalla ja sannaki vaa nukku ja joku mies vaa nauro ja NII.

Ssssitten päästiin meijän hotellille, jossa ei tajuttu mitä se hotelli virkailija tai se puhu. Se meinas tyrkyttää meille jotain isoo huonettaki. No mut saatii joku huone sit kumminki ja siellä oleskeltii vähän aikaa kunnes mentiin syömään. Siellä ostettiin ilmaa. Kyl mä' sit sielt ostoskeskuksestaki jotain ostin.

Sitten mentiin taas huoneeseemme, jossa katottiin telkkuu ja mentii käytäville pomppii ja käytii kerroksessa 22 oli kivat näkymät sieltä sit käveltiin alas. Jossain vaiheessa luultiin et rikottiin hissi ja jouduttii pomppii tokasta kerroksesta ekaan, ja naurettiin ku jotku toiset meni siihen samaan hissiin. Sit tajuttiin et kuuden jälkeen piti käyttää avainkorttia et pääsee kerroksiin. Löydettiin myöskin jääpalakone jota ei eka löydetty koska se oli piilotettu kerroksen ovien taakse!!!
KOlinaa pidettiin ja sitten melkee hetiku päästiiin huoneeseen takasin lähettiin kattoo keikkaa, Rise AgainstIA. Päästiin sinne hyvin taksilla mut meit huijattiin, no ei se mitään.

KEikka oli maahtava,!!!! ja siel oli kiva koska paikka oli kiva eikä ollu miljoonia ihmisiä ja siellä oli monesta maasta piipoleita kans! Minä tykkäsin tykkäsin tykkäsin. No sitten saatiin hyvin taksi takasin hotellille, eikä meit huijattu. Siellä jotain tehtiin, tanssittiin ja joku siivooja tölläs ja sit tanssin sen edessä vähän.

MEntii nukkuu ja mul oli outo yö ku sitte heräsin tunnin välein aina siihen ku kuvittelin et joku on meijän huoneessa :DD Ihan unessa olin. Sit heräsin just sillonku oon oikeesti syntyny ja ihan taju kankaalla laulelin ittellleni ehkä.

Aamulla oli kamala herätys joskus puol kuudelta mut nousin vast puol seittemän ja saatiin KAMALA aamiainen muovipusseihin ku hotellilla ei pääse aamiaisella vastaku seittemältä eikä oltais keretty. Olisin halunnu käydä pöllii sieltä kahvia mut ei sitten. Puol kaheksalta oltiin taas terminaalissa. JA sitten kotiin. Oli taas melkein tylsää ku en saanu pelata sanna NUKKKU ja keinu kauheesti oltiin myöhässäki varmaa 40 minuuttia.

KErkesin just ja just kouluun vikalle tunnille ku bussi tuli sillee ihan melkee hyvin tyhmä kuski kyl oli mut joo. Tykkäsin kun mun tiaraa kehuttiin siin on valoKIN mut oikeesti se on Ronjan.

Vieläki kaikki keinuu ja kauhee puhe tulva. Äiti kävi tänää ottaa seb sikainfluenssarokotteen ja munki on kuulemma PAKKKO ottaa se, koska olin sillon nii kipee sillonku mun vastustuskyky oli miinus nolla ja kuulemma se ei oo vielkää kunnossa jaaha..

Huomen on ruotsin uusinta enkä oo lukenu yhtään. Sain mummolta ja matilta kivan kortin^^ ja rahaaaa rikastun vaan. Joo. HEippa.

Sano joooo.Maanantai 26.10.2009 17:41

Joo'o. Olihan ne ihan kivat pippalot lauantaina :DDD Kahelttoista jo taju kankaalla. :DD "joo ja joillekki pöytä onki jalka eikä se sillon oo pöytä .. Ehkä me ollaanki alieneita!!!!!" Ronjan synttäreitä siis vietettiin. Äiti ei oo puhunu mulle sanaakaa lauantain jälkeen. Ihan sama mulle. Ihana tää hiljaisuus.

Desperately seeking myself.Lauantai 24.10.2009 01:11

Käytii tänää mamman kaa kattoo joku ihme esitys, jonka yks esiityjän isoisän serkku mamma on tai jotain sellasta :D Joku Randomly seeking Giselle. Aluks se oli vitun tylsä! Nuoret joutu istuu lattialla pehmusteilla. Olin muuten reilustikki nuorin siellä. Muuten se esitys oli mielenkiintonen. Eikä nuoret ees saanu äänestää vaa saatiin karkkeja. Oikeesti se oli ihan kattomisen arvonen vaik alussa meinasin alkaa itkee tylsyyden takii. Niillä on kai muitaki esityksiä, ku kai toi on yks neljästä Tunteet-sarjan esityksestä. No mut ois kiva mennä kattoo niit muitaki!

Tarviin rahaaaaa. Huomiseks. IIks. Ja sain vihdoin ja viimein värin, mutten tiiä millanen tostaki tulee ja :((

She's ripping wings off of butterfliesSunnuntai 18.10.2009 16:59

RN: "Rosa anna ne rahat mulle!"
RS: "Mihin sä hammasharjaa tartteet? :o"

:DDDD

Ja joku (tiiänehkkuka) yritti perjantai lauantai välisenä yönä bussissa iskee mamia :DD Ehaaaa.

Tylsistyyyyyn :(
Toi lehti juttu on ihan perseestä. vittu kaikil muilla on koko elämänkerta siinä ja mul on vaa "öö .." Ne lyhens mitä sanoin viel kaiken lisäks! Toi juttu antaa musta fiksun kuvan. Eikö?

Tänään tehtiin mun tuleva sukupuu, jossa mulla on kolme miestä Pertti, Ville ja Kalle; kolme lasta Pertti Ville ja Kalle sekä kissa James ja lehmä Karhunvatukka, ja niitten lapsi Jameskarhu aka Karhunpatukka. :DDD

// Unohin Perttiinan. Siis jos tuleeki vahingossa yks tyttö, siitä tulee Perttiina. :D Riina sen keksi ja vau vähän hyvä. :DD Perttiina. kyllä!

Ei mut oikeesti sitku hankin kissan siit tulee James ja sitten (josjakun) hankin lehmän siitä tulee Karhunvatukka .. ei mikään Karhunpatukka! : DDD

Onneks tulee vettä.
Huaah. Väsyttää ihan vitusti, enkä ees tiiä miks. En ymmärrä. No mutta kokeet meni onneks melko hyvin. Okei, ruotsista tuli nelonen, mut sen tiesinki jo etukäteen. Sain tänää maikan nauramaan ja toinen ihaili mun kenkiä :D Sekä kaljukohta nauratti taas koko päivän. :DD Tuntuu kyl et kukaan ei pidä musta.

Ei kukaa ees lue näitä sillee et niit kiinnostais oikeesti :)

Pakollinen otsikko.Sunnuntai 11.10.2009 16:02

Mitä ihmeellistä on siinä, jos tyttö haluu miesten takin? :o Yritettiin löytää mulle takkia ja halusin miesten takin. Yks myyjä ku oltii miesten puolella ja sanottiin että etitääm takkia sano "meillä on kyllä tyttöjen takit tuolla toisella puolella" sitku äiti sano et haluun miesten takin sen myyjän ilme oli kyl näkemisen arvonen "no sitte täytyy kyllä ostaa pienin miesten takki":DDDDD

Miksi me seisotaan tässä?Lauantai 10.10.2009 03:31

Oli mulla tänään hauskaa. Vaikka
  • oli kylmä
  • en nähny yhtii ihmisii (KALJUKOHTA:DDDDD)
  • musta keksitiin vitsejä
  • mun poikaystävät katoisi
  • enkä pysty olee nauramatta yhen ihmisen läheisyydessä kiitti vaan : DDDD

Ollaa kyl urpoja. Ja hitaita nii :( Sitäpaitsi kaikki mitä oon tehny joskus tuntuu niin pieneltä nytte.
Mut en oo nauranu pitkäään aikaan noin paljoo ja noin sydämestä. Oikeesti. Vaik suurimmat osat nauruista johtuki musta ja mun tekemisistä :DDDDDD Tosi kiva : D Eikä Iinaa enää päästetä mun kaa varmaa ulos :DDD

[EI AIHETTA]Perjantai 09.10.2009 21:32

Kyl psykiatrata on sana. Onhan? :D